Новини, в яких згадується Мері Елізабет Вінстед

13 липня 2023,  05:11 | Новини серіалів

Повноцінний трейлер науково-фантастичного серіалу «Асока» від Disney+, який є спін-офом «Мандалорця», повідомляє, що його прем'єра відбудеться 23 серпня.

Читати далі...
12 січня 2021,  21:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви готові до лавини нових крутих фільмів за участю зірок Голлівуду першої величини? Стримінговая платформа Netflix підірвала сьогодні Інтернет, поділившись трейлером своїх найочікуваніших проектів.

Читати далі...
23 листопада 2020,  18:20 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня стали відомі номінанти на нову американську премію Critics' Choice Super Awards, де існує номінація Найкращий супергеройський фільм. І на цю нагороду претендує п'ять фільмів, включаючи екшен з Харлі Квінн.

Читати далі...
17 лютого 2020,  15:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергероїня Чорна канарка з екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» не тільки вміє круто битися, а ще й прекрасно співає, що доводить її чуттєвий кавер пісні «It's A Man's Man's Man's World».

Читати далі...
13 лютого 2020,  20:37 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. поділилася крутим відео про створення cупергеройського екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», яке присвячене постановці бійок і трюків за участю Марго Роббі та її бравої команди.

Відео показує важкі тренування перед зйомками за участю Роббі, яка грає Харлі Квін, та її колег Джерні Смоллетт, Мері Елізабет Вінстед і Розі Перес, які втілюють Чорну канарку, Мисливицю і Рене Монтойю. Роббі тут катається на роликах і б'є поганих хлопців своїм молотом, Смоллетт тренує удари ногами, Вінстед працює з албалетом, а Перес демонструє свої боксерські навички. Так, армії Чорної маски (Юен МакГрегор) точно не позаздриш.

Читайте нашу рецензію на фільм «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», який ви вже можете подивитися в найближчому кінотеатрі. Режисером нового екшену всесвіту DCEU стала Кеті Янь.

6 лютого 2020,  02:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2016 році на екрани вийшов фільм про суперлиходіїв з коміксів DC «Загін самогубців», і його головною зіркою ще до прем'єри стала чудова Харлі Квін, дівчина Джокера, яка граціозним помахом своєї бити затьмарила самого Джокера. Так що тепер прийшов час їй повністю звільнитися від задушливих пут токсичних відносин зі своїм Пудингом і відправитися в сольну пригоду, щоб довести всьому Ґотему, що вона – не дівчинка на побігеньках, а справжня королева криміналу, з якою потрібно рахуватися.

Читати далі...
5 лютого 2020,  16:04 | Новини фільмів

Шанувальники Харлі Квін, тримайтеся. Вже завтра, 6 лютого, в український прокат виходить очікуваний супергеройський екшен від DC і Warner Bros. «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін»!

Фільм Кеті Янь ґрунтується на коміксах DC і познайомить нас з жіночою супергеройською командою, яка називається (як ви вже зрозуміли з назви) Хижі пташки. Її засновницею виступить антигероїня Харлі Квін (Марго Роббі), яка, порвавши з Джокером (Джаред Лєто), відкриває для себе, що її смерті хоче велика частина Ґотема, включаючи кримінального боса Чорну маску (Юен МакГрегор). Дізнавшись, що він полює на дівчинку Кассандру Кейн (Елла Джей Баско), Харлі пропонує Чорній канарці (Джерні Смоллетт), Мисливиці (Мері Елізабет Вінстед) та Рене Монтойї (Розі Перес) об'єднатися, щоб врятувати життя дівчинки і разом з цим свої.

Квитки на сеанси «Хижі пташки» ви знайдете в нашій афіші.

3 лютого 2020,  16:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

До прем'єри нового супергеройського фільму від Warner Bros. і DC «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» залишаються лічені дні, і Харлі Квін з нетерпінням чекає зустрічі з нами в своєму новому ТБ-ролику.

Читати далі...
30 січня 2020,  16:12 | Новини фільмів

Дівчата, ви готові до емансипації? Тоді швидше вмикайте новий ТБ-ролик супергеройського екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» з приголомшливою Марго Роббі в головній ролі.

Читати далі...
27 січня 2020,  23:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася новим трейлером свого супергеройського фільму «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», який обіцяє нам шикарний саундтрек в дусі «Загону самогубців».

Читати далі...
26 січня 2020,  02:14 | Новини фільмів

Атмосферу в третьому ТБ-ролику супергеройське екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» створює пісня «Girl You'll Be a Woman Soon», яка стала знаменитою завдяки фільму «Кримінальне чтиво».

У продовженні «Загону самогубців» наша улюблена Харлі Квін (Марго Роббі), розлучившись з Джокером (Джаред Лєто), вирішує «почати все з чистого аркуша». Але, як вона зазначає, «бути Харлі Квін не так просто, як здається», і починає мочити бандитів. А допомагати їй в цьому будуть її нові подруги Чорна канарка (Джерні Смоллетт), Мисливиця (Мері Елізабет Вінстед) і Рене Монтойя (Розі Перес). Так що бережися, Чорна маска (Юен МакГрегор), ці відважні дівчата вже йдуть за тобою.

Дивіться також новий трейлер екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», який увірветься в кінотеатри України 6 лютого.

10 січня 2020,  17:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер супергеройського фільму «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», який вийшов учора, розкрив, як актор Юен МакГрегор виглядатиме в образі суперлиходія Чорна маска.

Читати далі...
9 січня 2020,  18:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі щойно відбувся реліз другого трейлера нового супергеройського екшену від DC і Warner Bros. «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін», який ви вже можете подивитися з українським перекладом.

Читати далі...
7 січня 2020,  23:45 | Новини фільмів

Леді, вимагайте до себе поваги! Другий ТБ-ролик супергеройського екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» показує масу крутих моментів, коли його героїні круто надирають зад бандитам.

У продовженні «Загону самогубців», який вийшов в 2016 році, знаменита Харлі Квін (Марго Роббі) залишає позаду свої дисфункціональні відносини з Джокером (Джаред Лєто) і відправляється у вільне плавання. Вона зустрічає ще трьох героїнь Чорну канарку (Джерни Смоллетт), Мисливицю (Мері Елізабет Вінстед) і Рене Монтойю (Розі Перес), у яких є свої рахунки з чоловіками, що їх образили, і в новому ТБ-ролику Харлі вчить своїх подруг, що повага просто так не дістається, її потрібно вибивати (іноді разом з кількома зубами) з усіх поганців своїм молотком або іншими предметами, що попалися під руку.

Дивіться також перший ТБ-ролик екшену «Хижі пташки», в якому головна героїня голосно заявляє, що вона «чортова Харлі Квін». У кіно з 6 лютого.

5 січня 2020,  19:19 | Новини фільмів

Перший ТБ-ролик супергеройського екшену «Хижі пташки та фантастична Харлі Квін» нагадує нам, що до його прем'єри залишився всього 1 місяць.

Фільм «Хижі пташки» буде продовженням «Загону самогубців». Харлі (Марго Роббі) розлучається з Джокером (Джаред Лєто) і вирішує заснувати свою власну команду, куди увійдуть Чорна канарка (Джерни Смоллетт), Мисливиця (Мері Елізабет Вінстед) та Рене Монтойя (Розі Перес). Разом вони рятуватимуть дівчинку Кассандру Кейн (Елла Джей Баско) від суперлиходія Чорної маски (Юен МакГрегор). І в даному ТБ-ролику Харлі нагадує всім, хто вона така, йдучи вперед і не озираючись на вибухи.

Режисером сольника фантастичної Харлі Квін виступає Кеті Янь. В кінотеатри України «Хижі пташки» увірвуться 6 лютого.