Новини серіалів, в яких згадується Г'ю Грант

22 грудня 2023,  22:55 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Max поділилася тизер-трейлером політичної драми «Режим», де Кейт Вінслет буде боротися за владу з Г'ю Грантом.

Читати далі...
5 листопада 2020,  19:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці жовтня на американському каналі HBO відбулася прем'єра нового драматичного телесеріалу «Відіграти назад» («The Undoing»), в якому головну роль зіграла лауреатка премії «Оскар» Ніколь Кідман. Вона ж виконала і його головну тему, що звучить під час вступних титрів.

Читати далі...
24 вересня 2020,  18:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Темні справи неможливо приховати. Канал HBO опублікував офіційний трейлер свого очікуваного міні-серіалу «Відіграти назад», який розкриває, що його прем'єра відбудеться 25 жовтня.

Читати далі...
9 березня 2020,  16:52 | Новини серіалів

Життя героїні у втіленні зірки оскароносного фільму «Сенсація» Ніколь Кідман перевертається з ніг на голову в новому тизер-трейлері драматичного міні-серіалу «Відіграти назад» від HBO.

Новий серіал від творця хітової багатосерійної драми «Велика маленька брехня» Девіда Е. Келлі буде екранізацією бестселера американської письменниці Жан Ханфф Корелітц «You Should Have Known» («Ти повинна була знати»). Вона розповість про Грейс і Джонатана Фрейзерів (Ніколь Кідман і Г'ю Грант), які живуть життям своєї мрії. Але за один вечір їхній світ перевертається: жахлива смерть стає причиною черги жахливих відкриттів. Опинившись в центрі публічного скандалу, Грейс повинна побудувати своє життя для себе, свого сина (Ноа Джуп) і своєї родини.

Для Кідман це буде перша роль на телебаченні з часів закінчення тієї самої «Великої маленької брехні». Прем'єра першої серії драми «Відіграти назад» відбудеться через два місяці, 10 травня.

25 січня 2020,  01:44 | Новини серіалів

Телеканал HBO і творець хітового серіалу «Велика маленька брехня» Девід Е. Келлі представляють новий інтригуючий серіал під назвою «Відіграти назад», в якому головну героїню втілює Ніколь Кідман.

«Відіграти назад» буде екранізацією бестселера американської письменниці Жан Ханфф Корелітц «You Should Have Known» («Ти повинна була знати»), який розповідає про успішну терапевтку на ім'я Грейс Сакс (Кідман). Вона живе життям своєї мрії і готується до виходу своєї книги, але одного разу світ Грейс перевертається, коли її чоловік Джонатан (володар премії «Золотий глобус» Г'ю Грант) безслідно зникає, а перед нею постають жахливі одкровення про нього.

У кінці трейлер повідомляє, що прем'єра серіалу «Відіграти назад» очікується у травні. А в лютому Кідман можна буде побачити в кінотеатрах в драматичному фільмі «Сенсація», який претендує на 3 премії «Оскар».

21 березня 2019,  21:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка хітового серіалу «Велика маленька брехня» Ніколь Кідман вирушила до Нью-Йорка на зйомки свого нового проекту «Відіграти назад», який знімає режисер «Нічного адміністратора» Сюзанна Бір.

Читати далі...
5 травня 2018,  16:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Грант і Бен Вішоу грають коханців в новому драматичному міні-серіалі «Дуже англійський скандал».

«Дуже англійський скандал» заснований на реальній історії британського політика Джеремі Торпа (Грант), який очолював Ліберальну партію з 1967 по 1976 рік. У 1979 році його звинуватили в змові з метою вбивства моделі Нормана Скотта (Вішоу), з яким у Торпа був роман, і скандальний судовий процес поставив хрест на його політичній кар'єрі.

Прем'єра «Дуже англійського скандалу», який зняв 2-разовий номінант на премію «Оскар» Стівен ФрірзНебезпечні зв'язки», «Королева»), відбудеться пізніше в 2018 році.