Новини, в яких згадується Нік Джонас

26 березня 2021,  15:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх, хто чекав побачити науково-фантастичний фільм «Хода хаосу», знятий за романом Патріка Несса! Вже скоро він вийде в український прокат під назвою «Дорога хаосу», як підтверджує дубльований трейлер.

Читати далі...
3 березня 2021,  17:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У центрі сюжету сімейної комедії «Том і Джеррі», яка увірвалася в кінотеатри минулого тижня, знаходиться весілля століття Бена та Пріти. І ці наречений та наречена були натхненні однією з найвідоміших пар Голлівуду Ніком Джонасом та Пріянкою Чопрою.

Читати далі...
20 листопада 2020,  18:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Людини-павука» Том Голланд та зірка «Зоряних воєн» Дейзі Рідлі намагаються вижити на інший планеті в постапокаліптичному майбутньому в першому трейлері науково-фантастичного фільму «Хода хаосу».

Читати далі...
13 листопада 2020,  22:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Схоже, що в 2021 році довгоочікувана фантастика «Хода хаосу», головні ролі в якій виконують Том Голланд і Дейзі Рідлі, все-таки вийде на великі екрани. На це натякає її перший офіційний постер.

Читати далі...
14 серпня 2020,  17:30 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Молода сім'я актриси Пріянки Чопри та співака-актора Ніка Джонаса продовжує розширюватися. Її новим членом став цуцик з різнокольоровими очима і кличкою Панда, у якого є гени хаскі.

Читати далі...
9 грудня 2019,  16:02 | Новини фільмів

Готові до зустрічі з Двантою Клаусом? Новий промо-ролик пригодницької екшен-комедії «Джуманджі: Наступний рівень» вітає нас з наступаючими святами від імені Двейна Джонсона, Кевіна Гарта, Карен Гіллан, Джека Блека і Аквафіни.

Актори збираються разом, щоб записати привітання для своїх шанувальників з усього світу, але Джонсон і не думає їх так просто відпускати Він роздає усім святкові шапки і музичні інструменти й вирішує виконати свою версію пісні «Jingle Bells». І його колеги аж ніяк не в захваті від цього. Особливо Гарт з барабаном, якого Джонсон ще й змушує співати. Зате Блек насолоджується, граючи на гітарі. А режисером всього цього святкового божевілля виступає Нік Джонас.

В український прокат нова глава франшизи «Джуманджі», де також знялися Денні ДеВіто та Денні Гловер, вийде вже у четвер, 12 грудня. Квитки на сеанси «Джуманджі: Наступний рівень» ви знайдете в нашій афіші.

25 листопада 2019,  19:32 | Новини фільмів

У військовому екшені «Мідвей» Нік Джонас втілює авіаційного машиніста Бруно Гайдо, який у новому фрагменті ризикує своїм життям, щоб збити ворожий літак.

Нова епічна кінострічка режисера Роланда Еммеріха відправляє глядача у часи Другої світової війни і розповідає про одну з найбільш масштабних битв на воді битву за Мідвей, в якій американці та японці боролися за першість у Тихому океані. Фрагмент показує, як на американський авіаносець летить японський літак з метою розбитися і знищити якомога більше людей і літаків супротивника, але відважний Бруно стрибає за штурвал найближчої гармати і вирішує не дати їм вбити своїх друзів.

Квитки на сеанси «Мідвей» ви знайдете в нашій афіші.

12 жовтня 2019,  17:03 | Новини фільмів

Акторский склад військового фільму Роланда Еммеріха «Мідвей» позує для ретро-портретів своїх персонажів на нових персональних постерах.

Читати далі...
16 вересня 2019,  22:25 | Новини фільмів

Другий трейлер військового бойовика «Мідвей» від режисера фільмів «День незалежності» і «2012» Роланда Еммеріха показує, як зірковий акторський склад намагається запобігти другому Перлу Харбору і врятувати мільйони життів.

У фільмі «Мідвей» Ед Скрейн, Менді Мур, Вуді Гаррельсон, Люк Еванс, Патрік Вілсон, Александр Людвіг та Нік Джонас відправляються у червень 1942 року, коли в розпал Другої світової війни американська розвідка дізнається про плани Японії здійснити масштабну атаку на острови Мідвей, щоб отримати стратегічно важливий майданчик для нападу на США. Доля країни та мільйонів її людей опиняється в руках відважних солдатів і офіцерів, які відправляються в бій в Тихому океані.

Дивіться також український трейлер фільму «Мідвей», який вийде в український прокат наприкінці осені, 28 листопада.

26 липня 2019,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер військового бойовика «Мідвей», який був заснований на реальних подіях і зібрав зірковий акторський склад.

У центрі сюжету нового фільму від режисера «Дня незалежності» Роланда Еммеріха буде битва за Мідвей між американським флотом та імперським флотом Японії, що стало поворотним моментом у боротьбі за Тихий океан під час Другої світової війни. Це історія про командувачів та рядових солдатів, їхню стійкість та відвагу у боротьбі з ворогом.

На великі екрани «Мідвей», де зіграють Ед Скрейн, Менді Мур, Люк Еванс, Патрік Вілсон, Вуді Гаррельсон та Нік Джонас, прибуде наприкінці року, 28 листопада.

27 червня 2019,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Дня незалежності» Роланд Еммеріх зняв військову драму «Мідвей», в якій зіграли Ед Скрейн, Патрік Вілсон, Люк Еванс, Нік Джонас, Менді Мур, Аарон Екхарт та Вуді Гаррельсон.

Фільм «Мідвей» розповість про битву за Мідвей, зіткнення американського військового флоту та Імператорського Флоту Японії, яка стала поворотним моментом в пануванні над Тихим океаном під час Другої світової війни. Сюжет буде слідувати за лідерами і солдатами, які використовували свої інстинкти, силу духу та мужність, щоб зробити неможливе і запобігти другому Перлу Харбору.

Світова прем'єра нової картини Еммеріха відбудеться в листопаді.

30 квітня 2019,  00:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після промо-туру блокбастера «Месники: Завершення» Карен Гіллан полетіла в пустелю Нью-Мексико, щоб продовжити зйомки в сиквелі пригодницького фільму «Джуманджі: Поклик джунглів».

Читати далі...
19 квітня 2019,  01:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивні, але дуже милі ляльки намагаються відвоювати своє місце під сонцем у дебютному ТБ-ролику комедійного мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером».

У місті Аглівілль щасливо живуть браковані іграшки, включаючи добродушну Моксі (Келлі Кларксон) та її дивакуватих друзів. Але одного разу, піддавшись цікавості, вони відправляються у містечко Досконалість, де всі ляльки ідеальні. Місцевий лідер Лу (Нік Джонас) заявляє, що Мокси та її друзям не місце в їхньому гарному світі, але головна героїня не здається і вирішує довести, що вони з друзями теж можуть дарувати людям радість.

Дивіться також український трейлер мультфільму «UglyDolls. Ляльки з характером», де відбувається справжнє плюшеве божевілля. У кіно з 22 серпня.

18 квітня 2019,  00:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки промо-тур блокбастера «Месники: Завершення» знаходиться в самому розпалі, Тома Голланда відправили подалі від допитливих журналістів в ліс на додаткові зйомки екранізації науково-фантастичного роману Патріка Несса «Хода хаосу».

Читати далі...
6 квітня 2019,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Двейн Джонсон повідомив про завершення першого етапу зйомок пригодницького фентезі «Джуманджі 2» в Атланті, після яких знімальна група відправляється підкорювати дикі місця: гарячі джунглі, засніжені гори і пустельні дюни.

Читати далі...