Ганс Олав БреннерHans Olav Brenner

50%
0
50%
0

Фільмографія

Найгірша людина у світі (2021) ... Ole Magnus
Обережно: діти! (2019) ... Sigurd
Nesten voksen (2018) ... Truls
ZombieLars (2017) ... Peder
Абер Берген (2016) ... Peder Solum
Unge lovende (2015) ... Forlagsmann
Da Kork kom til bygda (2014) ... актор
Helt perfekt (2011) ... актор
Осло, 31-го серпня (2011) ... Thomas
Sejer - Djevelen holder lyset (2002) ... Robert
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...