Новини кастінгу, в яких згадується Фелісіті Джонс

15 листопада 2019,  20:53 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головні ролі в екранізації роману Джоджо Мойєс «Останній лист від твого коханого» виконають номінантка на премію «Оскар» Фелісіті Джонс і номінантка на премію «Золотий глобус» Шейлін Вудлі.

Читати далі...
17 серпня 2015,  14:33 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилося перше фото каста фільму «Зоряні війни: Ізгой» і стало відомо, що до нього приєднався зірка «Ганнібала» Мадс Міккельсен.

Крім Міккельсена, чия роль не розголошується, повідомили, що у фільмі візьмуть участь Алан ТьюдікДонні Ен і Цзян Вень.

Раніше було підтверджено, що в «Зоряних війнах: Ізгой» зіграють Фелісіті Джонс (на фото в центрі), Бен МендельсонФорест УітакерДієго Луна і Різ Ахмед.

Перший фільм цієї антології знімає Гарет Едвардс, режисер «Годзілли». Він розповість про борців опору, які об'єднуються, щоб вкрасти плани до оригінальної Зірці смерті. Його події будуть відбуватися до подій, показаних в «Зоряні війни: Епізод 4 – Нова надія».

Продюсер Кетлін Кеннеді розповіла про відмінності кінокартини з антології від саги:

«Зоряні війни: Ізгой» відійдуть в сторону від саги, але збережуть в собі елементи Всесвіту «Зоряних воєн». Фільм вирушить на нову територію, буде досліджувати галактичну боротьбу з перспективи наземної війни, в той же час зберігаючи то необхідне почуття «Зоряних воєн», яке знають шанувальники. Гарет є дуже інноваційним режисером, і я в захваті, що випало працювати з ним і екстраординарним кастом, який він обрав для «Ізгоя».

«Зоряні війни: Ізгой» вийдуть в прокат 16 грудня 2016 року.

19 лютого 2015,  14:03 | Кастінг | Автор: SpaceMonkey

Режисер/продюсер Рон Говард та продюсер Браян Грейзер запросили талановитих міжнародних акторів приєднатися до Тома Хенкса у новому фільмі про пригоди професора Роберта Ленгдона від студії Columbia Pictures – «Інферно». Попередні стрічки про цього персонажа зібрали у світовому бокс-офісі більше $1.2 млрд.

Фільм виробництва студії Imagine Entertainment за сценарієм Девіда Коеппа, основаного на однойменній книзі Дена Брауна, запланований до прокату в Україні на 13 жовтня 2016 року. Зйомки ж фільму розпочнуться у квітні 2015 року. Виконавчими продюсерами стрічки виступають: Ден Браун, Анна Калп, Білл Конор та Девід Хаусхолтер.

«Інферно» продовжує розповідь про пригоди гарвардського професора симвології: Роберт Ленгдон прокидається в італійській лікарні з амнезією,  про нього пілкується доктор Сієна Брукс. Професор сподівається, що лікар допоможе йому відновити пам’ять, а також знайти та знешкодити божевільного, який збирається вивільнити чуму нового покоління, загадка якої криється у «Пеклі» Данте.

Цьогорічна номінантка на премію «Оскар» за роль у стрічці «Стівен Хокінг. Теорія всього» Фелісіті Джонс гратиме разом із Томом Хенксом. Її героїня – доктор Сієна Брукс. Ірфан Хан, один з найвідоміших кіноакторів Індії, який більш за все знаний своїми ролями у фільмах «Мільйонер з нетрів» та «Життя Пі», гратиме Гарі Сімса, також відомого як Ректор. Французький актор Омар Сі, знаменитий своєю роллю у французькому  мега-хіті «1+1», а також у стрічці «Люди Ікс: дні минулого майбутнього» та нового фільму «Світ Юрського періоду», що вийде у прокат 11 червня, гратиме Крістофа Брудера. Сідсе Бабет Кнудсен, зірка  датського телесеріалу  «Уряд», зіграє доктора Елізабет Сінскі, голову Світової організації охорони здоров’я. Кастинг іще не закрито, фільммейкери ще продовжують перемовини з деякими іншими міжнародними кіноакторами щодо участі у проекті.

Рон Говард коментує: «Я хотів, щоб у цьому фільмі Тома Хенкса оточували актори з різних країн, що підкреслить надзвичайно небезпечну ситуацію, в яку потрапляє Роберт Ленгдон, ризикові рішення, які йому доводиться приймати, а також глобальну загрозу, яку він намагається відвернути. Фелісіті, Ірфан, Омар та Сідсе – усі вони відомі в Америці так само, як і у своїх рідних країнах. Це феноменально талановиті актори. Мені вже кортить почати зйомки!»

«Ми дуже раді знову перенести Роберта Ленгдона на великий екран разом із Роном, Томом та Браяном, - говорить Даг Белград, президент Sony Pictures Entertainment Motion Picture Group. – Я переконаний, що глядачі отримають купу задоволення від пригод нашого персонажа. Я персонально дуже чекаю на цей фільм».

Майкл Де Лука та Андреа Джіанетті супроводжуватимуть стрічку від Columbia Pictures.

15 грудня 2014,  11:47 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Английская актриса Фелисити Джонс может сыграть основную женскую роль в очередной экранизации романа Дэна Брауна «Инферно».

В октябре кинокомпания Sony Pictures сообщила, что режиссер Рон Ховард в третий раз будет адаптировать роман Дэна Брауна, где главную роль профессора Роберта Лэнгдона снова исполнит Том Хэнкс. Теперь же к ним может присоединится Фелисити Джонс, если переговоры пройдут успешно.

Актриса может сыграть врача Сиенну Брукс, которая не только несколько раз спасает Лэнгдону жизнь, но и помогает ему в разгадывании очередной опасной загадки, связанной с произведением Данте Алигьери «Божественная комедия». И, согласно сюжету книги, ради этой роли ей нужно будет попрощаться со своими прекрасными волосами.

На прошлой неделе Фелисити Джонс была номинирована на «Золотой глобус» за фильм «Вселенная Стивена Хокинга».

Съемки «Инферно» начнутся в апреле 2015 года в Италии, а премьера была перенесена на 14 октября 2016.