Оновлення, в яких згадується Лоуренс Фішберн

18 жовтня 2018,  14:22 | Оновлення

Кіностудія Warner Bros. Pictures Ukraine представила офіційний український трейлер нового фільму «Наркокур'єр» з Клінтом Іствудом у головній ролі.

В основу сюжету лягла реальна історія ветерана Другої світової війни. Він змушений братися за будь-які підробітки, щоб звести кінці з кінцями. Причому сам герой до певного моменту не підозрює, що його найняли як наркокур'єра для мексиканського картелю.

У фільмі також знялися Бредлі Купер, Лоренс Фішберн, Майкл Пенья, Дайенн Віст, Енді Гарсіа.

В український прокат «Наркокур'єр» вийде 28 лютого 2019 року.

25 серпня 2017,  09:53 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший трейлер нової драми Річарда Лінклейтера «Last Flag Flying» («Останній згорнутий прапор»). У ній три оскарівських номінанта Стів Карелл, Брайан Кренстон і Лоуренс Фішберн втілюють давніх друзів, які тридцять років після своєї служби у В'єтнамі возз'єднуються з дуже трагічного приводу — щоб поховати сина одного з них, який загинув на війні в Іраку.

Світова прем'єра кінокартини від режисера «Перед світанком» та «Юності» відбудеться у вересні на кінофестивалі в Нью-Йорку.

12 лютого 2017,  13:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Одним з найважливіших моментів бойовика «Джон Уік 2» є екранне возз'єднання Кіану Рівза та Лоуренса Фішберна, які зіграли Нео і Морфеуса в культовій науково-фантастичній трилогії «Матриця». Як воно пройде? Дивіться у новому фрагменті сиквела популярного бойовика Чада Стахелскі.

Нашу рецензію на «Джона Уіка 2», який вже йде в українських кінотеатрах, читайте тут.

8 лютого 2017,  16:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий український ТБ-ролик очікуваного бойовика «Джон Уік 2» нагадує, що вже з завтрашнього дня ви зможете побачити в кіно не тільки крутого Кіану Рівза, який надирає усім зад, а і його возз'єднання з колегою по «Матриці» Лоуренсом Фішберном.

Квитки на зручні для вас сеанси ви можете купити на нашому сайті.

16 січня 2017,  01:33 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний ТБ-ролик бойовика «Джон Уік 2» не тільки показує кілька нових моментів з крутим екшеном за участю Кіану Рівза, Рубі Роуз, Коммона та Ріккардо Скамарчіо, але і возз'єднання Рівза з колегою по «Матриці» Лоуренсом Фішберном, який сміється.

Рівз розповів про те, як запропонував Фішберну роль в «Джоні Уіці 2», в недавньому інтерв'ю.

2 грудня 2016,  21:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо офіційний український трейлер бойовика «Джон Уік 2» з Кіану Рівзом в головній ролі, який цього разу відправляється в Італію, щоб кинути виклик одним з найнебезпечніших вбивць в світі. Чи зможе він таким чином поставити крапку в своєму минулому?

Також в трейлері можна побачити Рубі Роуз, Коммона, Ієна МакШейна та возз'єднання Рівза з колегою по «Матриці» Лоуренсом Фішберном.

20 листопада 2016,  16:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій ТБ-ролик наукової фантастики «Пробудження» («Пасажири») показує перші фрагменти інтимної близькості героїв Дженніфер Лоуренс та Кріса Претта, а також представляє перший погляд на персонажів Лоуренса Фішберна та Енді Гарсії.

У представленому раніше фрагменті кінокартини можна побачити, як героїня Лоуренс бореться з невагомістю.

9 жовтня 2016,  01:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув обіцяний тизер-трейлер «Джона Уіка 2», де Кіану Рівз повертається в образі легендарного найманого вбивці, який все ніяк не може вийти на пенсію і готовий перетворити на решето всіх, хто прийде по його душу. І все це відбувається в Римі під музику видатного італійського композитора Антоніо Вівальді.

Також трейлер обіцяє круту бійку Рівза з Рубі Роуз та показує його возз'єднання з колегою по «Матриці» Лоуренсом Фішберном.