Новини фільмів, в яких згадується Лоуренс Фішберн

18 квітня 2024,  23:18 | Новини фільмів

Студія Paramount Pictures представила офіційний трейлер анімаційного екшену «Трансформери: Початок» («Transformers One»), який озвучили зірки Marvel.

Читати далі...
4 квітня 2024,  12:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. офіційно оголосила, що збирається зняти ще одну частину своєї хітової науково-фантастичної франшизи «Матриця», режисерами якої на цей раз не будуть сестри Вачовські.

Читати далі...
27 березня 2023,  19:12 | Новини фільмів

Представляємо дубльований трейлер пригодницького екшен-трилера «Джон Уік 4» з Кіану Рівзом у головній ролі, який виходить в український прокат вже 30 березня.

Читати далі...
21 лютого 2023,  23:11 | Новини фільмів

Вийшов фінальний трейлер напруженого екшен-трилера Чада Стахелскі «Джон Уік 4», який є одним з найбільш очікуваних фільмів весни, і цей трейлер нагадує, чому не варто переходити дорогу легендарному Кіану Рівзу.

Читати далі...
12 листопада 2022,  09:10 | Новини фільмів

Повноцінний трейлер очікуваного екшен-трилера «Джон Уік 4» з Кіану Рівзом у головній ролі показує, що в майбутньому фільмі наш герой отримає шанс стати вільним. Його режисером традиційно виступає Чад Стахелські.

Читати далі...
18 жовтня 2022,  23:44 | Новини фільмів

За допомогою нового трейлера пригодницього фентезі «Школа Добра і Зла» («The School for Good and Evil») американська стримінгова платформа Netflix нагадала нам, що його онлайн-прем'єра відбудеться вже у цю середу, 19 жовтня.

Читати далі...
19 вересня 2022,  18:58 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix нарешті представила офіційний трейлер своєї очікуваної осінньої прем'єри — казкового фентезі «Школа Добра і Зла», що є екранізацією першого роману з хітової серії письменника Сомана Чайнані, що став бестселером за версією The New York Times.

Читати далі...
23 липня 2022,  17:46 | Новини фільмів

Бережіться, кілери, Бага Яга повертається! На конвенції Comic-Con, що зараз проходить у місті Сан-Дієго, було показано тизер-трейлер екшен-трилера «Джон Уік 4», який представляє його зірковий каст на чолі з Кіану Рівзом.

Читати далі...
8 грудня 2020,  17:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Будьте обережні, з ним краще не жартувати! Ліам Нісон одягся тепліше та озброївся на першому кадрі свого майбутнього екшен-трилера «Крижана дорога» («The Ice Road»).

Читати далі...
14 вересня 2019,  15:43 | Новини фільмів

Поки офіційний трейлер кримінальної драми «Кокаїновий барон» був щедро приправлений нотками трилера, її український трейлер з бадьорою музикою показує, як Ніколас Кейдж з'їжджає з котушок.

Фільм режисера Джейсона Кебелла розповідає про перевезення наркотиків з Мексики через США в Канаду. Коли велика партія товару зникає, наркобарон (Баррі Пеппер) відправляє своїх кращих найманців Кухаря і Мужика (Ніколас Кейдж, Лоренс Фішберн), щоб вони з'ясували, що сталося, повернули товар і покарали винних. У трейлері ця парочка не особливо ладнає, так що залишається під питанням, хто з них доживе до кінця фільму.

В український прокат «Кокаїновий барон» прибуде 26 вересня .

12 вересня 2019,  15:21 | Новини фільмів

Ніколас Кейдж і Лоренс Фішберн опиняються на побігеньках у наркобарона в офіційному трейлері кримінальної драми з елементами трилера «Кокаїновий барон».

Кінокартина режисера і сценариста Джейсона Кебелла, над виробництвом якого працювали США і Колумбія, розповідає про перевезення наркотиків з Мексики через Сполучені Штати до Канади. Але, незважаючи на надійність перевізників, чергова партія кокаїну зникає дорогою. Канадський наркобарон (Баррі Пеппер) відправляє тих, кому довіряє (Ніколас Кейдж, Лоренс Фішберн), з'ясувати, що ж сталося з його цінним вантажем.

Українська прем'єра фільму «Кокаїнового барона», де також знялися Леслі Бібб, Коул Хаузер, Наталія Рейес, Кліфтон Коллінз мол., Пітер Фачінеллі та Адам Голдберг, очікується рівно через 2 тижні, 26 вересня.

30 травня 2019,  21:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов другий український трейлер пригодницької комедії Річарда Лінклейтера «Де ти поділася, Бернадетт?», в якій разом з Кейт Бланшетт зіграють Крістен Віг, Біллі Крудап, Лоренс Фішберн та Джуді Грір.

Читати далі...
11 травня 2019,  17:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я довго чекав на нашу зустріч, і поки ти мене не розчарував». Дивимося фінальний трейлер бойовика «Джон Уік 3» з Кіану Рівзом в головній ролі і сподіваємося, що він нас теж не розчарує.

У другому фільмі найнебезпечніший найманий вбивця у світі Джон Уік (Рівз) порушив правила злочинного світу і став екском’юнікадо, вигнанцем, за чию голову дають 14 мільйонів доларів. Тепер на нього полюють найвідчайдушніші та найжорстокіші кілери, від яких ніде не сховатися, але Уік не збирається здаватися.

Разом з Рівзом в трейлері з'являються Голлі Беррі, Марк Дакаскос, Іен МакШейн, Азія Діллон, Лоренс Фішберн та Анжеліка Г'юстон.

Дивіться також другий фрагмент бойовика «Джон Уік 3», де Джон звертається по допомогу до своєї давньої знайомої Софії у втіленні Беррі. У кіно з 16 травня.

2 травня 2019,  15:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон Уік просить послугу у своєї давньої знайомої Софії в другому офіційному фрагменті гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3».

Читати далі...
16 квітня 2019,  21:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий український трейлер гостросюжетного бойовика «Джон Уік 3», де Кіану Рівз знову вбиває своїх ворогів під класичну музику.

Суперкілер Джон Уік (Рівз) після порушення кодексу таємної гільдії асасинів отримує статус вигнанця – екском’юнікадо. За його голову призначено ціну у 14 мільйонів доларів, і армія найжорстокіших професійних убивць з усього світу відкриває на нього криваве полювання.

Компанію Рівзу в цій небезпечній пригоді складуть Голлі Беррі, Іен МакШейн, Азія Діллон, Лоренс Фішберн, Анжеліка Г'юстон, Джейсон Манцукас, Ленс Реддік, Саїд Тагмауї і Марк Дакаскос.

Нові постери і кадри фільму «Джон Уік 3» ви знайдете в нашій галереї. Українська прем'єра бойовика Чада Стахелскі відбудеться 16 травня.