Оновлення, в яких згадується Джонатан Грофф

13 жовтня 2017,  20:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри детективного трилера «Мисливець за розумом» від продюсерів Девіда Фінчера та Шарліз Терон з'явився його новий трейлер. У ньому Джонатан Грофф та Холт МакКеллані втілюють агентів спеціального відділу ФБР Холдена Форда і Білла Тенча, які досліджують спосіб мислення серійних вбивць. Разом вони відправляються в зловісну слідчу одіссею, щоб знайти жорстокі відповіді на питання про те, як все ж таки мислять маніяки.

З 13 жовтня всі серії 1 сезону «Мисливця за розумом» доступні до перегляду на Netflix.

3 серпня 2017,  18:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер детективного серіалу «Мисливець за розумом», творцем якого є Девід Фінчер. Його головний героєм є агент ФБР Холден Форд, якого втілює зірка «У пошуку» та «Лузерів» Джонатан Грофф. Разом з колегами з елітного відділу він займається вивченням та вистежуванням серійних вбивць і ґвалтівників, використовуючи новаторські для свого часу методи й навчаючи їх поліцейських по всій країні.

Прем'єра серіалу, де також грають Голт МакКелланіБійцівський клуб») і Анна ТорвМежа»), відбудеться 13 жовтня.

2 березня 2017,  15:46 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютний тизер детективного серіалу «Мисливець за розумом», який продюсують Девід Фінчер та Шарліз Терон, виглядає напружено й багатообіцяюче. У ньому зірка серіалу «У пошуку» Джонатан Грофф втілює агента спецвідділу ФБР Холдена Форда, який вистежує серійних вбивць та насильників.

Прем'єра серіалу, в чиєму 1 сезоні буде 10 серій, відбудеться в жовтні.