Оновлення, в яких згадується Гарет Едвардс

22 березня 2017,  14:09 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повернення на екрани культового лиходія Дарта Вейдера в спін-оффі «Бунтар-один» було непростим завданням, як розповідає в новій фічуретці режисер Гарет Едвардс, оскільки якби його представили в фільмі занадто рано, то глядачеві хотілося б, щоб весь фільм був про Вейдера. Його екранний час використовували обережно, і виконавець ролі Орсона Кренніка Бен Мендельсон каже, що присутність цього лиходія викликала у нього мурашки.

Трейлер Blu-ray «Бунтар-один», що нагадує, що в форматі Digital HD фільм буде доступний для перегляду з 24 березня, дивіться тут.

23 грудня 2016,  14:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора з'явилася нова фічуретка про зйомки спін-оффу «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія», який продовжує тріумфально йти в кінотеатрах всього світу. Присвячена вона локаціям, що стали в кадрі далекими від Землі планетами: Йорданії, Великій Британії, Ісландії та Мальдивам. Про них тут розповідають режисер Гарет Едвардс і актори Фелісіті Джонс та Мадс Міккельсен.

Нашу рецензію на спін-офф світу «Зоряних війн» читайте тут.

21 грудня 2016,  14:59 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем пятерку свежих ТВ-роликов спин-оффа «Изгой-один. Звездные войны: История», которые показывают, почему на него стоит сходить в кино.

Читати далі...
5 грудня 2016,  16:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка «Бунтаря-один. Зоряні війни: Історія» присвячена його істотам, які, як повідомляє виконавець ролі дроида K-2SO Алан Тьюдік, вийшли надзвичайно реалістичними. Фелісіті Джонс тут зазначає, що незвичайні інопланетяни завжди були фірмовим знаком «Зоряних війн», а режисер Гарет Едвардс зізнається, що створити космічну мавпу було втіленням його мрії.

У попередній фічуретці Джонс і Едвардс розповіли про її героїню Джин Ерсо.

4 грудня 2016,  14:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка кінокартини «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» Фелісіті Джонс розповіла в новій фічуретці про те, як вони з режисером Гаретом Едвардсом вирішили, що для них дуже важливо знайти людяність головної героїні Джин Ерсо, щоб кожен зміг їй співпереживати. А Дієго Луна додає, що в очах його Кассіана Джин є розбійницею, але з часом він розуміє, що вона — справжня людина, готова ризикнути усім заради місії.

Днями Джонс продемонструвала свої бойові рухи з «Бунтаря-один» на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном».

20 листопада 2016,  00:57 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У новій фічуретці «Бунтар-один. Зоряні війни: Історія» режисер Гарет Едвардс показує кілька відсилань до «Зоряних війн: Епізод 4 — Нова надія» і пояснює їх тісний взаємозв'язок, про який свідчить вступ четвертого епізоду. А актори Фелісіті Джонс та Дієго Луна розповідають про те, що їх команда — справжні герої, які готові ризикнути усім заради місії, і що їх сила полягає в єдності.

Недавнє інтерактивне промо «Бунтаря-один» дозволяє відчути себе пілотом-повстанцем, що відправився на розвідку до «Зірки смерті».