Новини, в яких згадується Дейв Батіста

7 лютого 2024,  21:57 | Новини фільмів

З 8 лютого шанувальники вже культової наукової фантастики Дені Вільньова «Дюна» зможуть ще раз насолодитися нею на великих екранах, бо її знову покажуть у кінотеатрах напередодні прем'єри сиквела «Дюна: Частина друга».

Читати далі...
13 грудня 2023,  22:13 | Новини фільмів

Третій офіційний трейлер науково-фантастичного епіка режисера Дені Вільньова «Дюна: Частина друга», що буде продовженням «Дюни» 2021 року, підтверджує, що він вийде у прокат наприкінці цієї зими.

Читати далі...
25 серпня 2023,  22:10 | Новини фільмів

Зважаючи на те, що сценаристи й актори продовжують страйкувати, а студії відмовляються платити їм справедливу зарплату і покращувати умови праці, прем'єра фантастичного епіка Дені Вільньова «Дюна: Частина друга» не відбудеться у листопаді. Тепер вона очікується 14 березня 2024 року.

Читати далі...
23 серпня 2023,  16:20 | Кастінг

Десь у паралельному всесвіті Аквамен (він же Джейсон Момоа) та Дракс (він же Дейв Батіста) вирушать разом у спільну пригоду, що отримала назву «The Wrecking Crew».

Читати далі...
30 червня 2023,  20:15 | Новини фільмів

А ви вірите у пророцтва? Кіностудія Warner Bros. порадувала нас новим трейлером очікуваного науково-фантастичного епіка «Дюна: Частина друга» від режисера Дені Вільньова, головні ролі в якому виконують Тімоті Шаламе та Зендея.

Читати далі...
21 квітня 2023,  02:40 | Новини фільмів

Пітеру Квіллу наснився один сон... Новий трейлер супергеройського екшену «Вартові Галактики 3» зворушливо згадує, з чого починалася міцна дружба цієї відважної та різноманітної команди, яка вже не один раз рятувала Галактику.

Читати далі...
15 лютого 2023,  20:49 | Новини фільмів

Команда Зоряного лицаря, яка не раз рятувала всесвіт, готується зробити це востаннє в другому трейлері супергеройського екшену «Вартові Галактики 3». Його прем'єра відбудеться в українських кінотеатрах 4 травня.

Читати далі...
21 січня 2023,  11:26 | Новини фільмів

У мережі з'явився новий кадр супергеройського фільму «Вартові Галактики 3», який дозволяє ближче познайомитися з суперлиходієм Адамом Ворлоком у втіленні Вілла Поултера, відомого за франшизою-антиутопією «Той, що біжить лабіринтом» та культовою комедією «Ми — Міллери».

Читати далі...
30 грудня 2022,  06:15 | Новини фільмів

Врятувати родину чи врятувати світ? Дивіться перший український трейлер нового фільму від режисера стрічок «Шосте чуття», «Спліт» та «Час» М. Найта Ш'ямалана, який отримав назву «Стукіт у двері» («Knock at the Cabin»).

Читати далі...
2 грудня 2022,  16:30 | Новини фільмів

Легендарна супергеройська команда готується до своєї фінальної пригоди у першому трейлері супергеройського екшену від Marvel Studios «Вартові Галактики 3», який робить акцент на драму, а не на комедію, як зазвичай.

Читати далі...
21 листопада 2022,  19:26 | Новини фільмів

Свято наближається... Режисер Джеймс Ганн вирішив зігріти серця шанувальників Вартових Галактики, поділившись у соцмережах казковим відео, яке відправляє нас за лаштунки фільму «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск».

Читати далі...
14 листопада 2022,  18:46 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі офіційний трейлер детективного фільму «Ножі наголо: Скляна цибуля», де зірка Бондіани Деніел Крейг знову втілить геніального детектива Бенуа Бланка.

Читати далі...
25 жовтня 2022,  22:09 | Новини фільмів

Цього року на нас чекає супергеройське Різдво! Стримінгова платформа Disney Plus представила чарівний трейлер святкової короткометражки «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск», яку написав і зняв Джеймс Ганн.

Читати далі...
8 вересня 2022,  18:01 | Новини фільмів

Режисер Раян Джонсон, який зняв хітовий детектив 2019-го року «Ножі наголо», щойно поділився у соцмережах тизер-трейлером його сиквела під назвою «Glass Onion: A Knives Out Mystery» і обіцяє, що в ньому немає спойлерів.

Читати далі...
21 серпня 2022,  15:15 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Серпень вирішив порадувати нас прем'єрами багатьох цікавих серіалів на будь-який смак, включаючи супергеройский серіал «Жінка-Халк» та нове епічне фентезі «Дім дракона», яке знову відправить глядачів у Вестерос. Приємного перегляду! Надихайтеся крутими персонажами та заряджайтеся позитивними емоціями, адже нам усім це зараз дуже потрібно.

Читати далі...