Новини, в яких згадується Лорі Меткаф

17 квітня 2018,  00:36 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні довгоочікуваного повернення супергеройського серіалу «Супергьорл» канал The CW опублікував в мережі фрагмент нової серії.

Злочинний батько Вінна (Джеремі Джордан) помер, і його друзі прийшли підтримати хлопця на похоронах. Несподівано на кладовищі з'являється мати Вінна (Лорі Меткаф), з якою він давно не бачився. Жінка дуже рада, що Шотта-старшого більше немає, але як тільки вона каже, що вони з Вінном «нарешті в безпеці», відбувається вибух, й Карі (Мелісса Бенойст) доводиться блискавично переодягнутися в костюм Супергьорл, щоб їх захистити.

Дивіться також розширений промо-ролик 14 серії 3 сезону «Супергьорл», чия прем'єра відбудеться в Америці цієї ночі, а вже у вівторок вдень ви зможете подивитися її в Інтернеті.

10 квітня 2018,  20:13 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився розширеним промо-відео 14 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Супергьорл», який повертається через тиждень.

Після смерті свого батька Вінн (Джеремі Джордан) повинен працювати разом зі своєю відчуженою матір'ю (номінантка на премію «Оскар» Лорі Меткаф), щоб зупинити наслідувача Іграшкового майстра. Відео показує, як похорон Шотта-старшого завершуються вибухом, а після на Супергьорл (Мелісса Бенойст) і її команду нападають літаючі мавпи, які несуть не радість, а бомби.

Серія «Schott Through The Heart» («Шотт крізь серце»), режисером якої виступає Глен Вінтер, вийде на екрани 17 квітня за українським часом.

5 березня 2018,  03:16 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Голлівуді завершилася 90-а церемонія нагородження «Оскар». Дізнайтеся, хто пішов цієї ночі додому із золотою статуеткою.

Читати далі...
24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...
6 вересня 2017,  14:47 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився офіційний трейлер другої режисерської роботи Грети Гервіг, яка називається «Птаха». Ця драматична комедія розповідає про норовливу дівчину Крістін «Леді Берд» МакФерсон у втіленні двократної номінантки на премію «Оскар» Сірши Ронан, яка прагне виділитися з натовпу і вирватися зі свого пересічного життя в американську мекку письменників і художників Нью-Йорк, та про рік її пригод в Північній Кароліні, куди вона вимушено переїжджає з батьками.

Світова прем'єра кінокартини, де також зіграли Лорі Меткаф, Лукас Хеджес та Тімоті Чаламет, відбулася в перший день осені на кінофестивалі в Теллуриді.