Новини серіалів, в яких згадується Джессіка Грін

3 жовтня 2020,  02:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессіка Грін знову бере до рук меч в трейлері довгоочікуваного 3 сезону фентезійного екшену «Аванпост», прем'єра якого відбудеться вже 8 жовтня.

Читати далі...
29 червня 2019,  23:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився тизер-трейлером 2 сезону фентезійного серіалу «Застава», головну роль у якому виконує актриса Джессіка Грін.

«Застава» слідує за молодою жінкою на ім'я Телон (Грін), яка вистежує вбивць своєї сім'ї, щоб помститися їм за смерть близьких, і під час своєї непростої подорожі відкриває в собі надприродні здібності, якими вона повинна навчитися управляти. Майбутнє готує для неї нові сутички з монстрами, як показує свіжий тизер.

Серіал «Застава» повертається на екрани 12 липня за українським часом. Його 2 сезон буде складатися з 13 серій.

26 вересня 2018,  16:35 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик 10 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Застава», який обіцяє, що фінал залишить вас у підвішеному стані.

У фінальній серії Телон (Джессіка Грін), Гаррет (Джейк Стормоен) і Янзо (Ананд Десаї-Барочіа) повертаються в заставу і виявляють, що там все змінилося. Телон стикається обличчям до обличчя з Дредом (Філіп Броді), і їй доводиться обирати між своєю помстою та порятунком друзів.

Сезон завершиться серією під назвою «The Dragman is Coming» («Людина з тягарем іде»), яка вийде на екрани 3 жовтня за українським часом.

12 вересня 2018,  13:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик передостанньої серії 1 сезону пригодницько-фентезійного серіалу «Застава», який повідомляє, що час закінчується.

Телон (Джессіка Грін), Гаррет (Джейк Стормоен) і Янзо (Ананд Десаї-Барочіа) потрапляють у пастку і «Книга імен» опиняється в руках ворога. Головний ордер (Prime Order) встановлює в місті свої жорстокі правила окупації. Гвінн (Імоджен Вотерхаус) беруть в заручники.

Серія «The Vex Rezion» («Сердитий Резікон»), режисером якої виступає Джейсон Фоллер, вийде 26 вересня за українським часом.

В середньому серія «Застави» збирає біля екранів 0,64 мільйона глядачів, так що продовження серіалу на наступний сезон малоймовірно.

29 серпня 2018,  17:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Інфіковані наближаються у 8 серії 1 сезону фентезійного екшену «Застава».

Синопсис серії повідомляє, що Телон (Джессіка Грін), Гаррет (Джейк Стормоен) і Янзо (Ананд Десаї-Барочіа) відправляються в заборонені землі в пошуках «Книги імен», поки біля воріт застави збирається ворожа армія.

Серія «Beyond the Wall» («За стіною»), яку зняла режисер Клер НідерпрюемМаленькі жінки»), вийде на екрани 12 серпня за українським часом.

27 серпня 2018,  11:59 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Влада не дається даром, повідомляє промо-ролик 7 серії фентезійного екшену «Застава», 1 сезон якого буде складатися з 10 серій.

Рішучі дії Гвінн (Імоджен Вотерхаус), яка в даному промо проголошує себе королевою, ускладнюють її відносини з Гарретом (Джейк Стормоен). Телон (Джессіка Грін) і Янзо (Ананд Десаї-Барочіа) знаходять більше питань, ніж відповідей, а Гаррет бореться з новою відчайдушною таємницею. Також відео показує, що маршал Візерс (Ендрю Говард) не визнає авторитет Гвінн, і коли вона каже йому, що є королевою, він з презирством запитує: «Королевою чого?» Подивимося, що вона йому на це відповість.

Серія «The Colipsum Conundrum» («Коліпсова головоломка»), яка буде режисерським дебютом творця серіалу Кайнена Гріффіна, вийде на екрани 29 серпня за українським часом.

8 серпня 2018,  17:57 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив промо-ролик 6 серії 1 сезону пригодницько-фентезійного серіалу «Застава», яка отримала назву «The Book of Names» («Книга імен»).

Телон (Джессіка Грін) обіцяє розшукати загадкову «Книгу імен»; розкривається справжня особистість Гвінн (Імоджен Вотерхаус). Телон погоджується супроводжувати Янзо (Ананд Десаї-Барочіа) на зустріч з постачальником коліпсію за межами стін застави.

Серіал «Застава» вирушає на двотижневу перерву, і його наступна серія вийде на екрани 22 серпня за українським часом.

2 серпня 2018,  01:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минуле наздоганяє в промо-ролику 5 серії фентезійного серіалу «Застава».

Розкривши важливий секрет, маршал Візерс (Ендрю Говард) шантажує Гвінн (Імоджен Вотерхаус). Тим часом п'ять кілерів з минулого Телон (Джессіка Грін) повертаються, щоб закінчити свою незавершену справу, а Гаррету (Джейк Стормоен) доводиться зробити складний вибір.

Серія «Bones to Pick» («Розібратися з претензіями»), яку зняв Джон Ллойд, вийде на екрани 8 серпня за українським часом.

25 липня 2018,  19:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телон демонструє свою майстерність володіння мечем у промо-ролику 4 серії 1 сезону фентезійного серіалу «Застава».

У наступній серії Телон (Джессіка Грін) відправиться слідом за демоном, а Господиня (Робін Малкольм) доведе, що є нещадним ворогом, за допомогою свого плану захоплення торгівлі наркотиком коліпсієм. Тим часом промо-ролик показує напружене тренування Телон та напівоголеного Гаррета (Джейк Стормоен), під час якого він цікавиться у героїні, де вона навчилася так майстерно битися.

Прем'єра серії «Strange Bedfellows» («Дивні постільні друзі»), яку зняв Джон Лойд, відбудеться 1 серпня за українським часом.

12 липня 2018,  02:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після прем'єри фентезійного серіалу «Застава» («The Outpost»), яка відбулася у вівторок, канал The CW поділився промо-роликом його 2 серії.

Загадковий спаситель розкриває Телон (Джессіка Грін) глибокі секрети про неї та її людей. Тим часом маршал Візерс (Ендрю Говард) розслідує вбивство офіцера Верховного ордена, адже поклявся стратити його вбивцю.

Серія «Two Heads Are Better Than None» («Дві голови краще, ніж жодної», яку зняв Курт Найт, вийде на екрани 18 липня за українським часом.

4 липня 2018,  00:23 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джессіка Грін демонструє свою майстерність володіння мечем у другому трейлері фентезійного серіалу «The Outpost» («Застава»).

Грін втілює жінку-воїна по імені Телон, вся родина якої була жорстоко вбита. Вона відправляється в наповнену небезпеками подорож, щоб вистежити вбивць та помститися їм за своїх рідних. В ході цього квесту Телон виявляє, що в ній прокидаються надприродні здібності, і тепер вона повинна навчитися ними керувати.

Прем'єра серіалу «The Outpost» відбудеться через тиждень, 10 липня.

14 червня 2018,  23:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив перший трейлер нового фентезійного серіалу «The Outpost» («Застава»).

Серіал буде слідувати за молодою жінкою Телон (Джессіка Грін), яка вистежує вбивць своєї сім'ї, щоб помститися їм за смерть близьких, і під час своєї непростої подорожі відкриває в собі надприродні здібності, якими вона повинна навчитися керувати.

Прем'єра серіалу «The Outpost», де також зіграють Джейк Стормоен, Імоджен Вотерхаус і Ананд Десаї-Барочіа, відбудеться 10 липня.