Новини фільмів, в яких згадується Стів Куген

15 грудня 2019,  02:29 | Новини фільмів

Режисер Майкл Вінтерботтом представляє свій сатиричний погляд на світ супербагатих людей та їхні примхи в першому трейлері драматичної комедії «Жадібність».

Це історія про британського мільярдера сера Річарда МакКріді (Стів Куган), чия імперія роздрібної торгівлі одягом переживає кризу. Протягом 30 років він правив світом роздрібної моди, але після одного руйнівного розслідування його репутація була зруйнована. Щоб врятувати своє обличчя в очах громадськості, він вирішує відповісти широко розрекламованою та екстравагантною вечіркою на честь свого 60-річчя на грецькому острові Міконос. Фільм показує зліт і падіння МакКріді очима його біографа Ніка (Девід Мітчелл).

Фільм «Жадібність», де також зіграли Айла Фішер, Ейса Баттерфілд, Стівен Фрай та Софі Куксон, був представлений на кінофестивалях в Торонто і Лондоні. У світовий прокат він вийде у лютому.

11 липня 2019,  15:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Стів Куган оголошує про смерть американської мрії в драматичному трейлері кінокартини «Hot Air», де він виконує головну роль.

Фільм «Hot Air» («Гарячий ефір») слідує за ведучим-консерватором Лайонелом Макомбом (Куган), у якого є своє успішне ток-шоу. Але йому доводиться переглянути свій погляд на світ, коли в його життя вривається 16-річна племінниця Тесс (Тейлор Расселл).

Також в цій історії зіграє зірка горор-франшизи «Крик» Нів Кемпбелл.

У форматі Digital драма Френка Корачі стане доступна для перегляду 23 серпня.

28 березня 2019,  20:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреат премії «Оскар» Мел Гібсон знову грає історичну особистість в першому трейлері біографічної драми з елементами детективу «Професор і безумець».

Біографічна картина «Професор і безумець» («The Professor and the Madman») розповість про те, як професор Джеймс Мюррей (Гібсон) в середині 19 століття починає збирати слова для першого видання Оксфордського словника англійської мови і отримує понад 10 тисяч пропозицій від пацієнта кримінальної психіатричної лікарні Бродмур доктора Вільяма Майнора (лауреат премії «Оскар» Шон Пенн).

Українська прем'єра режисерського дебюту Фарада Сафінії, де також зіграють Наталі Домер, Стів Куган, Йоан Гріффіт та Джеремі Ірвін, очікується у червні.

20 вересня 2018,  02:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джон К. Райлі і Стів Куган втілюють легендарний комедійний дует Лорел і Харді в біографічній драмі «Стен і Оллі».

«Стен і Оллі» буде зігріваючою серце історією про прощальний тур знаменитого дуету коміків Стена Лорела (Куган) і Олівера Харді (Райлі). Коли їхні золоті роки в кіно залишилися позаду, Лорел і Харді вирішують відправитися в тур по вар'єте Великої Британії та Ірландії. Незважаючи на тиск напруженого графіка і за допомогою своїх дружин Люсілль (Ширлі Хендерсон) і Айди (Ніна Аріанда), які є окремим дуетом, любов коміків до виступів на сцені і один до одного допомагає їм винести все, поки вони стверджують своє місце в серцях публіки, що їх обожнює.

Світова прем'єра нового фільму Джона С. БейрдаБагно», «Вініл») відбудеться у жовтні на Лондонському кінофестивалі. У широкий прокат він вийде в 2019 році.

8 квітня 2018,  21:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер комедійного бойовика «Агент Джонні Інгліш 3.0», нові трейлери фільмів «Тихе місце», «Перша судна ніч» та «451 градус за Фаренгейтом», а також другий розширений ТБ-ролик блокбастеру «Месники: Війна нескінченності» та веселий промо-ролик «Дедпула 2».

Читати далі...
7 квітня 2018,  18:28 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пол Радд і Стів Куган грають парочку геїв в першому трейлері комедійної кінокартини «Ідеальний дім» («Ideal Home»).

«Ідеальний дім» розповість про пару, яка часто свариться і веде екстравагантний образ життя. Еразмус (Куган) є вимогливою знаменитістю, а Пол (Радд) — його менш рішучим партнером і помічником. Але коли в їх життя вривається онук Еразмуса, про якого той нічого не знав до цього моменту, і йому нікуди податися, пара відразу ж приймає його під свій дах.

Світова прем'єра фільму Ендрю ФлемінгаНенсі Дрю») відбулася в лютому на кінофестивалі в Австралії.

3 липня 2017,  02:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Миньоны и их хозяин Гру вновь безобразничают в украинских кинотеатрах, в честь чего мы подготовили для вас интересные факты о мультфильме «Гадкий я 3».

Читати далі...