Новини фільмів, в яких згадується Оулавюр Даррі Оулафссон

20 квітня 2019,  20:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дженніфер Еністон і Адам Сендлер возз'єдналися на перших кадрах комедійного екшена «Загадкове вбивство» («Murder Mystery»), який вийде на екрани влітку.

Читати далі...
21 грудня 2018,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гарні новини для шанувальників Джерарда Батлера! Через місяць в український прокат вийде новий трилер за його участю, який називається «Проклятий маяк» і заснований на реальних подіях.

Три досвідчених доглядача маяка прибувають на ізольований острів для несення варти. Через шість тижнів човен з черговою зміною наближається до острова, але їх ніхто не зустрічає. Лампи наповнені, на столі стоїть вечеря, перекинуті крісла, поламаний годинник, ані самих доглядачів, ані слідів крові, ані тіл... З речей зникли тільки два набори жовтої фарби.

Українська прем'єра фільму Крістоффера Нюхольма, де разом з Батлером зіграли Пітер Муллан, Оулавюр Даррі Оулафссон і Гарі Льюїс, відбудеться 24 січня.

9 серпня 2018,  01:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо 10 нових постерів науково-фантастичного трилера «Мег», який виходить в український прокат на цьому тижні.

Читати далі...
10 квітня 2018,  14:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джейсон Стейтем бореться з кровожерливою ​​доісторичною акулою в дебютному трейлері фантастичного трилера «Мег», який ви вже можете подивитися в офіційному українському дубляжі.

Команда дослідників в міжнародній підводній обсерваторії опиняється в пастці на дні океану, де на людей полює гігантська доісторична акула мегалодон, яка раніше вважалася давно вимерлим видом. Час закінчується, і глибоководного рятувальника Джонаса Тейлора (Стейтем) кличе на допомогу китайський океанограф (Вінстон Чао) проти волі своєї дочки (Лі Бінбін), щоб Джонас врятував команду й сам океан від самого величезного і небезпечного хижака всіх часів.

Також в «Мег» зіграють Рубі Роуз, Рейн Вілсон, Кліфф Кертіс і Оулавюр Даррі Оулафссон. Українські глядачі зможуть побачити фільм Джона Тертелтауба на великому екрані влітку, з 9 серпня.