Оновлення, в яких згадується Дейв Франко

3 листопада 2017,  02:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Джеймс Франко перетворюється на невизнаного, але геніального кінематографіста Томмі Вайсо в новому трейлері біографічного фільму «Горе-творець». Разом з актором-початківцем Грегом Сестеро, якого грає його брат Дейв Франко, вони приступають до створення свого шедевру — драми «Кімната», яку згодом глядачі та критики запишуть в найгірші кінокартини всіх часів.

Компанію братам Франко тут складуть Сет Роген, Зак Ефрон, Зої Дойч, Елісон Брі, Брайан Кренстон, Джош Гатчерсон і багато інших відомих голлівудських акторів.

21 вересня 2017,  16:48 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Як і «Лего. Фільм: Бетмен» мультфільм «Лего. Ніндзяго. Фільм» отримав закулісне відео, де замість акторів про його створення розповідають самі фігурки LEGO, ніби вони по-справжньому грали свої ролі. Гармадон (Джастін Теру) був дуже розчарований дізнатися, що є не головним героєм цієї історії, яка повідає про його сина Ллойде (Дейв Франко) і його друзів-ніндзя. А Нія (Еббі Джейкобсон) розкрила, що її спочатку запрошували зіграти Чудо-жінку, але виникли проблеми з графіком.

Познайомитися з цими веселими героями ближче ви можете в українських кінотеатрах з сьогоднішнього дня.

20 вересня 2017,  02:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Цікаве закулісне відео мультфільму «Лего. Ніндзяго. Фільм» показує, як його актори разом озвучували своїх персонажів в студії, взаємодіючи один з одним, а не окремо записуючи свої репліки, як зазвичай робиться. Також Дейв Франко, Джекі Чан, Джастін Теру, Олівія Манн та інші представляють тут своїх героїв й розповідають про їхні особливості і роль в цій історії.

Українська прем'єра «Лего. Ніндзяго. Фільм» відбудеться вже в цей четвер, 21 вересня. Дубльований трейлер ви знайдете тут.

12 вересня 2017,  19:11 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія A24 вирішила підняти нам сьогодні настрій новим трейлером драматичної комедії «Горе-творець», яка розповість про зйомки «найгіршого фільму всіх часів» — «Кімнати» Томмі Вайсо. В образі Вайсо на екрані з'являється Джеймс Франко, його брат Дейв Франко грає Грега Сестеро, а також в цьому божевіллі візьмуть участь Елісон Брі, Сет Роген, Джудд Апатоу, Мелані Гріффіт, Зак Ефрон та Брайан Кренстон.

У світовий прокат фільм, режисером якого став старший Франко, вийде у грудні. Дуже сподіваємося, що він добереться до українських кінотеатрів.

2 серпня 2017,  17:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося новий трейлер мультфільму «Лего. Ніндзяго. Фільм», представлений на Comic-Con, в українському дубляжі. Відео розкриває, що його головний лиходій Гармадон (Джастін Теру) колись давно і сам був ніндзя й збирався захищати добро, але перейшов на бік зла і тепер хоче знищити або завоювати — дивлячись який у нього сьогодні настрій — весь світ. Але його син Ллойд (Дейв Франко) за допомогою своїх друзів-ніндзя і мудрого майстра Ву (Джекі Чан) цього не допустить.

Українська прем'єра мультфільму від творців «Лего. Фільм» та «Лего. Фільм: Бетмен» відбудеться 21 вересня.

22 липня 2017,  17:05 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Як і було обіцяно, на Comic-Con показали новий трейлер мультфільму «Лего. Ніндзяго. Фільм». Він ближче знайомить нас з головним героєм Ллойдом (Дейв Франко) та його батьком-лиходієм Гармадоном (Джастін Теру), який, як розкриває майстер Ву (Джекі Чан), виявляється і сам колись був ніндзя, але потім його спокусила темна сторона сили. Трейлер представляє головного монстра цієї історії, а також тут заховано безліч відсилань до різних відомих фільмів, ви помітили їх усі?

Перший український трейлер мультфільму від творців «Лего. Фільм» і «Лего. Фільм: Бетмен» дивіться тут. У кіно він прибуде у вересні.

21 липня 2017,  00:06 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Головний герой майбутнього мультфільму «Лего. Ніндзяго. Фільм», хлопець Ллойд (Дейв Франко), відомий також як Зелений ніндзя, і його лиходійський батько Гармадон (Джастін Теру) збираються в сімейну поїздку в Сан-Дієго на Comic-Con. Промо-ролик, присвячений конвенції, показує, як обидва герої з нетерпінням чекають на цю подію, правда, Гармадон захоплюється і починає розповідати, як він знищить або хоча б завоює це місто. Його б ентузіазм, та в мирних цілях.

Чекаємо виходу нового трейлера на SDCC, а поки переглядаємо перший трейлер з українською озвучкою.

18 липня 2017,  17:38 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший і дуже кумедний трейлер драматичної комедії «Горе-творець», де зіграв і яку зняв Джеймс Франко. Картина розповість про зйомки одного з найгірших фільмів в історії кіно — «Кімнати» Томмі Вайсо. Франко втілює тут самого Вайсо, і в даному відео він відчайдушно намагається запам'ятати й правильно сказати перед камерою свою репліку, змушуючи понервувати Сета Рогена та Дейва Франко.

У світовий прокат фільм, де також зіграли Зак Ефрон, Брайан Кренстон, Зої Дойч, Елісон Брі, Джош Хатчерсон і Шерон Стоун, вийде в грудні.

20 квітня 2017,  16:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедія для дорослих режисера Джеффа Бейна «Години молитви» («The Little Hours») показує Обрі Плазу, Елісон Брі та Кейт Мікуччі в образах матюкливих й дуже хтивих черниць, які зводять з розуму бідного Дейва Франко.

У цій вільної адаптації «Декамерона» Джованні Боккаччо також зіграли Джон К. Рейлі, Моллі Шеннон та Нік Офферман.

4 липня 2016,  19:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Нічим не примітну старшекласницу на ім'я Ві (Емма Робертс) вмовляють приєднатися до популярної онлайн-гри «Нерв», де учасники повинні виконувати завдання різного ступеня складності, що вимагають від гравців безрозсудності і відсутність комплексів. Захопившись грою, Ві знайомиться з таємничим хлопцем на ім'я Іен (Дейв Франко), гра набирає по-справжньому серйозних обертів, змушуючи Ві і Іена робити все більш ризиковані вчинки, здатні привести до серйозних наслідків.

В кінотеатрах України з 8 вересня.

3 липня 2016,  13:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У першому фрагменті трилера «Нерв» Еммі Робертс і Дейву Франко загадують покинути магазин, коли всі їхні речі зникли після примірки, але вони готові грати далі і виходять з ситуації, що склалася, в одній нижній білизні.

У світовий прокат фільм виходить 27 липня, в російський — 8 вересня, очікуємо оголошення дати українського прокату.

13 травня 2016,  14:55 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В дебютном трейлере к триллеру «Нерв» Эмма Робертс и Дэйв Франко начинают играть в опасную онлайн-игру, где игроки за деньги должны выполнять самые безумные желания, загадываемые наблюдателями.

Читати далі...
17 лютого 2016,  10:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Девять героев сиквела об изобретательных фокусниках-преступниках «Иллюзия обмана: Второй акт» красуются в зеркальной комнате на своих первых персональных постерах.

Читати далі...
22 березня 2013,  16:06 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

6 червня на українські та російські широкі екрани виходить фільм Луї Летерьє (Битва Титанів, Неймовірний Халк, Перевізник) «Ілюзія обману».

Фільм розповість про банду всесвітньо відомих фокусників, які під час своїх виступів виконують зухвалі грабежі. Підключається ФБР, після чого починається гра в кішки-мишки.

У ролях: Джессі Айзенберг, Марк Руффало, Вуді Харрельсон, Мелані Лоран, Айла Фішер, Дейв Франко, Майкл Кейн, Морган Фріман, Майкл Келлі, Еліас Котеас.

Крім трейлера додалися так само свіжі кадри та фото зі зйомок.