Новини фільмів, в яких згадується Бен Вішоу

5 жовтня 2020,  16:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На жаль, цієї осені (і навіть цієї зими) ми не побачимо на великих екранах очікувану ювілейну пригоду Джеймса Бонда «007: Не час помирати». У зв'язку з пандемією коронавірусу його прем'єра переїхала на 1 квітня 2021 року.

Читати далі...
19 вересня 2020,  18:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий український постер очікуваної комедії «Історія Девіда Копперфілда» з номінантом на премію «Оскар» Девом Пателем у головній ролі повідомляє, що його прем'єра в Україні відбудеться 8 жовтня.

Читати далі...
1 вересня 2020,  22:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ви ж пам'ятаєте, що цієї осені на великі екрани вийде довгоочікуваний шпигунський екшен «007: Не час помирати» про пригоди Джеймса Бонда? Якщо раптом забули, то новий постер з Деніелом Крейгом вам швидко про це нагадає.

Читати далі...
14 лютого 2020,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора кінокомпанія Searchlight Pictures поділилася другим трейлером своєї очікуваної адаптації класичного роману Чарльза Діккенса «Історія Девіда Копперфілда», яку зняв номінант на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі.

Читати далі...
17 січня 2020,  19:06 | Новини фільмів

Номінант на премію «Оскар» Дев Патель, якого ви можете знати завдяки фільму «Мільйонер з нетрів», відправляється у вікторіанську Англію в українському трейлері драматичної комедії «Історія Девіда Копперфілда».

Новий фільм від режисера Армандо Іаннуччі, на чиєму рахунку також є номінація на «Оскар», буде веселою адаптацією класичного роману британського письменника Чарльза Діккенса. Його головним героєм виступає Девід Копперфілд (Патель), хлопець з добрим серцем, якого оточують доброта і злість, бідність і багатство, поки він подорожує по життю й зустрічає на своєму шляху безліч чудових персонажів (Г'ю Лорі, Тільда Свінтон, Гвендолін Крісті, Пітер Капальді, Бенедикт Вонг і Бен Вішоу).

Точна дата української прем'єри «Історії Девіда Копперфілда» поки не повідомляється, тому стежте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися її першими.

7 жовтня 2019,  18:33 | Новини фільмів

Перший трейлер фільму Армандо Іаннуччі «Особиста історія Девіда Копперфілда» показує, що нас чекає божевільна і весела адаптація класики.

«Особиста історія Девіда Копперфілда» ґрунтується на знаменитому романі британського письменника Чарльза Діккенса і слідує за життям та пригодами доброго серцем Девіда Копперфілда (номінант на премію «Оскар» Дев Патель), якого оточують доброта і злість, бідність і багатство, поки він зустрічає безліч чудових персонажів в вікторіанській Англії у втіленні Г'ю Лорі, Тільди Свінтон, Гвендолін Крісті, Пітера Капальді, Бенедикта Вонга та Бена Вішоу.

Цієї осені екранізація роману Діккенса була представлена на кінофестивалях в Торонто та Лондоні, а на великі екрани вона вийде в січні 2020 року.

5 жовтня 2019,  22:17 | Новини фільмів

На честь Дня Джеймса Бонда, який відзначається 5 жовтня, студія Metro-Goldwyn-Mayer представила перший офіційний постер свого очікуваного шпигунського бойовика «Бонд 25».

Читати далі...
28 грудня 2018,  03:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В нудну реальність вривається справжня казка у новому фрагменті фентезійного мюзиклу для всієї родини «Мері Поппінс повертається», яким поділилася студія Walt Disney Pictures.

Читати далі...
19 грудня 2018,  17:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емілі Блант і Лін-Мануель Міранда танцюють з анімованими слонами, бегемотами і пінгвінами у другому українському ТБ-ролику діснеївського мюзиклу «Мері Поппінс повертається».

У продовженні класики американського кінематографа «Мері Поппінс» чарівна няня, яку тепер грає володарка премії «Золотий глобус» Емілі Блант, прибуває в гості вже дорослих брата і сестри Майкла та Джейн Бенксів (Бен Вішоу і Емілі Мортімер), щоб повернути в їхнє життя радість і щастя. А допомагати міс Поппінс у цій справі буде безжурний запалювач вуличних ліхтарів Джек (Лін-Мануель Міранда), який в даному ТВ-ролику запалює під музику разом з чарівницею і цілим ансамблем намальованих тварин у яскравих костюмах.

В український прокат фільм Роба Маршалла вийде 3 січня. Ви вже можете придбати квитки на перші сеанси на «Мері Поппінс повертається» на нашому сайті.

11 грудня 2018,  16:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вирушаємо в незабутню сімейну пригоду в першому українському ТБ-ролику діснеївського фентезі «Мері Поппінс повертається».

Події продовження фільму «Мері Поппінс», який вийшов на екрани в 1964 році, відбуватимуться в Лондоні за часів Великої депресії. Брат і сестра Майкл та Джейн Бенкси (Бен Вішоу та Емілі Мортімер) стали дорослими, і їхню сім'ю підкосила жахлива трагедія. Але коли їм здається, що вже нічого не можна вдіяти, до них у двері знову стукає няня-чарівниця Мері Поппінс (Емілі Блант), на яку ці роки зовсім не вплинули. І вона допоможе їм знову знайти щастя.

Дивіться також закулісне відео «Мері Поппінс повертається», де Блант розповідає, як отримала цю легендарну роль. У кіно з 3 січня.

27 листопада 2018,  17:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney поділилася другим фрагментом сімейного фентезі «Мері Поппінс повертається», де на порозі сім'ї Бенксів знову з'являється їхня няня-чарівниця, яка за ці десятиліття абсолютно не змінилася.

Коли в сім'ї вже дорослих брата й сестри Майкла і Джейн Бенксів (Бен Вішоу і Емілі Мортімер) трапляється велике горе, в їхні двері стукає чарівниця Мері Поппінс (Емілі Блант), щоб допомогти їм з дітьми і знову повернути в дім у Вишневому провулку радість та сміх. У новому фрагменті молодший син Майкла Джорджі (Джоель Довсон) прибігає з вулиці з повітряним змієм в руках і розповідає батькові й тітці, що зловив на змія няню, після чого поріг переступає сама Мері Поппінс, шокуючи своєю появою Майкла і Джейн.

Дивіться також перший фрагмент «Мері Поппінс повертається», в якому Мері Поппінс прибуває на землю на тому самому повітряному змії. У кіно з 3 січня.

24 листопада 2018,  15:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Мері Поппінс прибуває на повітряному змії в дебютному фрагменті казкового мюзиклу Роба Маршалла «Мері Поппінс повертається».

Диснеївська картина «Мері Поппінс повертається» покаже, як у сім'ю вже дорослих брати і сестри Майкла і Джейн Бенксів (Бен Вішоу і Емілі Мортімер) повертається їхня чарівна няня Мері Поппінс (Емілі Блант), щоб допомогти їм пережити важку втрату. У першому фрагменті вона з'являється з попутним вітром і зустрічає на землі свого давнього друга Джека (Лін-Мануель Міранда), який запалює вуличні ліхтарі, та дітей Бенксів: Анабель (Піксі Дейвіс), Джорджі (Джоель Довсон) і Джона (Натаніель Салех), які разом запускали повітряного змія. І вони з подивом дізнаються, що міс Поппінс знає їх по іменах.

Дивіться також четвертий трейлер фільму «Мері Поппінс повертається», де також з'являються Меріл Стріп, Колін Ферт і Джулі Волтерс. У кіно з 3 січня 2019 року.

16 листопада 2018,  01:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Disney поділилася новим трейлером музичного фентезі «Мері Поппінс повертається», головну роль у якому виконує лауреатка премії «Золотий глобус» Емілі Блант.

«Мері Поппінс повертається» буде продовженням знаменитої класики «Мері Поппінс», над створенням якої працював сам Волт Дісней. Брат і сестра Майкл та Джейн Бенкси (Бен Вішоу і Емілі Мортімер) стали дорослими, але коли їх сім'ю приголомшує жахлива трагедія смерть дружини Майкла, на їхній поріг знову прибуває чарівна няня Мері Поппінс (Блант), яка збирається повернути в їхній дім радість та сміх.

Українська прем'єра сімейного мюзиклу Роба Маршалла, де також зіграють відомі актори Меріл Стріп, Колін Ферт, Джулі Волтерс, Лін-Мануель Міранда, Анджела Ленсбері та Дік Ван Дайк, відбудеться 3 січня 2019 року.

10 листопада 2018,  21:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ювілейний фільм про легендарного агента 007 «Бонд 25» нарешті знайшов свого режисера в особі Кері Фукунаги, який прославився завдяки 1 сезону хітового серіалу «Справжній детектив».

Читати далі...