Новини серіалів, в яких згадується Леслі Менвілл

11 листопада 2022,  22:24 | Новини серіалів

На Netflix відбулася прем'єра п'ятого сезону мегапопулярного і часом скандального серіалу «Корона», що розповідає історію життя королеви Єлизавети II, і в ньому з'явилося багато відомих британських акторів, причому не тільки в ролях членів королівської родини, а і в ролях другорядних персонажів. Як, наприклад, колишній Шерлок Холмс та колишній Джеймс Бонд.

Читати далі...
21 жовтня 2022,  02:05 | Новини серіалів

Майбутній сезон історичної драми від Netflix «Корона» буде ще більш скандальним за попередній, як обіцяє його напружений трейлер, де знову в центрі уваги опиняється нещасливий шлюб принца Чарльза та принцеси Діани.

Читати далі...
5 червня 2019,  15:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер 3 сезону костюмованої драми «Куртизанки» розкриває, що в його нових серіях з'явиться зірка хітового фентезі «Гра престолів» Елфі Аллен.

Читати далі...
13 липня 2018,  17:38 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лів Тайлер прийшла, щоб струсонути 2 сезон британського драматичного серіалу «Куртизанки», чиї події відбуваються в Лондоні 18 століття.

Серіал розповідає про Маргарет Веллс (Саманта Мортон), яка намагається примирити свої ролі власниці борделю і матері дочок Шарлотти (Джессіка Браун-Фіндлі) та Люсі (Елуіз Сміт). Коли її бізнес опиняється під загрозою з боку власниці конкуруючого борделю Лідії Квіглі (Леслі Менвілл), Маргарет виступає на стежку війни, навіть якщо через це вона втратить свою сім'ю і можливо своє життя. А тепер Лідії варто побоюватися ще однієї жінки — леді Ізабелли Фіцвілліам (Тайлер), яку Лідія довгий час шантажувала, але тепер у Ізабелли з'явився союзник в особі Шарлотти, що змінює розстановку сил у їхній небезпечній грі.

Прем'єра 2 сезону «Куртизанок», де також повертаються Дороті Еткінсон, Кейт Флітвуд, Джордон Стівенс, Голлі Демпсі, Розалінд Елізар та Денні Сапани, відбулася 11 липня.