Новини фільмів, в яких згадується Уилл Бечер

15 січня 2020,  23:05 | Новини фільмів

Тримайтеся, Ніл Армстронг і NASA, ваші рекорди будуть побиті! За тиждень до прем'єри сімейного мультфільму «Баранчик Шон: Фермагеддон» в мережі з'явився його новий дубльований трейлер, який відправляє нас у космос.

Британський мультфільм з елементами наукової фантастики «Баранчик Шон: Фермагеддон» буде сиквелом анімаційної комедії 2014 року і покаже, як найвідоміший баранчик в світі заводить дружбу з чарівною іншопланетянкою Лу-Ла, чий зореліт приземляється на його фермі. Шон та його друзі вирішують їй допомогти і відправляються в нову захоплюючу пригоду, в результаті якої вони опиняться далеко за межами рідного містечка (і рідної планети)

В український прокат анімація «Баранчик Шон: Фермагеддон» вийде наступного четверга, 23 січня. Її режисерами стали Вілл Бечер і Річард Фелан.

11 грудня 2019,  16:53 | Новини фільмів

Офіційний український трейлер комедійного мультфільму з елементами наукової фантастики «Баранчик Шон: Фермагеддон» підтверджує, що його прем'єра в кінотеатрах України відбудеться 23 січня.

Наш улюблений баранчик Шон повертається на великі екрани у сиквелі мультфільму 2014 року, і тепер на нього чекають космічні пригоди. Одного разу на фермі Шона зазнає аварії іншопланетний корабель з милою іншопланетянкою Лу-Ла. Корабель забирає урядова служба, і тепер Шону та його друзям-баранчикам доведеться захистити це миле і наївне іншопланетне створіння і знайти спосіб, як відправити її назад на рідну планету.

Режисерами мультфільму виступають Вілл Бечер та Річард Фелан.

17 листопада 2019,  01:02 | Новини фільмів

В офіційному трейлері пригодницького мультфільму «Баранчик Шон 2» головний герой знаходить нового друга, який потрапляє на його ферму... з іншої планети.

Мультфільм «Баранчик Шон 2», який повністю називається «Баранчик Шон: Фермагеддон», буде другою повнометражною пригодою знаменитого Баранчика Шона. У ньому на ферму прибуває НЛО, звідки виходить милий іншопланетянин. Щоб допомогти йому повернутися додому, Шон та його друзі відправляються в нову захоплюючу місію, адже літаючу тарілку прибульця вже встигла привласнити собі одна секретна організація.

Українська прем'єра анімації «Баранчик Шон 2», яку зняли Вілл Бечер і Річард Фелан, очікується 23 січня 2020 року. Чекаємо релізу дубльованого трейлера.

5 липня 2019,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На нашу улюблену британську ферму прибуває милий прибулець в офіційному трейлері мультфільму для всіх віків «Баранчик Шон: Фермагеддон».

Нова повнометражна пригода Баранчика Шона покаже, як він і його друзі стикаються з іншопланетною проблемою на їхню ферму приземляється милий прибулець. Тепер баранчику потрібно придумати, як забрати у секретної урядової організації його літаючу тарілку і відправити прибульця назад у космос, де на нього чекають рідні.

У світовий прокат мультфільм Вілла Бечера та Річарда Фелана вийде восени. Його українська дата прем'єри все ще невідома.