Новини, в яких згадується Еліс Кріге

3 лютого 2020,  23:55 | Новини фільмів

Перемігши кровожерного Пеннівайза, зірка хітового горора «Воно» Софія Лілліс стикається з новим монстром не менше моторошною відьмою в дубльованому трейлері фільму жахів «Гретель і Гензель».

У своєму новому фільмі жахів американський режисер Оз Перкінс представить арт-хаусний погляд на казку братів Грімм про брата і сестру, який заблукали в лісі і вийшли до будиночка відьми. Хоробра Гретель (Лілліс) та її молодший брат Гензель (Семмі Лікі) приймають запрошення відьми (Еліс Крайдж) повечеряти в її домі, оскільки дуже втомилися і зголодніли, але незабаром Гретель починає підозрювати, що люб'язність відьми є нещирою і зауважує, що навколо відбуваються жахливі речі. Чи вдасться сестрі врятувати себе і свого брата?

Горор «Гретель і Гензель» вийде в український прокат 20 лютого.

5 січня 2020,  23:07 | Новини фільмів

Готові полоскотати собі нерви перед сном? Тоді сміливіше вмикайте офіційний трейлер лякаючої адаптації відомої казки братів Грімм «Гретель і Гензель», який підкорює своїм візуальним рядом.

Горор «Гретель і Гензель» розповідає історію дівчини Гретель (зірка фільму «Воно» Софія Лілліс) та її молодшого брата Гензеля (Семмі Лікі), які якось заблукали в лісі і вийшли по сліду з хлібних крихт до будиночка відьми (Еліс Крайдж). Насувалася ніч, тому вони зайшли в її будинок і сіли за її стіл, наповнений найсмачнішою їжею. Але Гретель починає задавати питання і незабаром розуміє, що вони не гості, а вечеря для відьми.

У світовий прокат фільм Оза Перкінса виходить 31 січня. Дата його української прем'єри поки не повідомляється, але ми сподіваємося, що він все-таки вийде в Україні.

6 вересня 2019,  16:12 | Новини фільмів

У мережі з'явився тизер-трейлер нового американського фільму жахів «Гретель і Гензель», головну роль у якому виконує зірка хітового горора «Воно» Софія Лілліс.

Фільм режисера Оза Перкінса покаже знамениту казку братів Грімм у всьому її кошмарі. Її головними героями виступають сестра і брат Гретель (Софія Лілліс) і Гензель (Семмі Лікі), які одного разу заблукали в лісі і вийшли по сліду з хлібних крихт до будиночка відьми (Еліс Крайдж). І поки вони вгамовували свій голод за її столом, відьма думала, як їй краще приготувати дітей у своїй печі.

Світова прем'єра горора «Гретель і Гензель» відбудеться в січні 2020 року.