Оновлення, в яких згадується Гаррет Хедлунд

29 жовтня 2017,  18:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix поділився першим трейлером драми «Ферма „Мадбаунд“», де зіграли номінантка на премію «Оскар» Кері Малліган, Гаррет Хедлунд, Джейсон Кларк, Джейсон Мітчелл та Мері Джей Блайдж.

Фільм розповість історію двох молодих чоловіків, яких втілюють Хедлунд і Мітчелл. Вони повернулися додому після Другої світової війни, щоб працювати на фермі в сільській місцевості штату Міссісіпі, де з усіх сил намагаються боротися з расизмом і пристосуватися до життя після війни.

Прем'єра «Ферми „Мадбаунд“», яку зняла Ді Ріїс, відбудеться 17 листопада на сайті Netflix.

27 жовтня 2016,  20:13 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов фінальний трейлер військової драми оскароносного режисера Енга Лі «Довга прогулянка Біллі Лінна в перерві футбольного матчу», де Джо Елвін втілює юного американського солдата, чий взвод вижив у битві в Іраці, й під час недовгого повернення на батьківщину з цих хлопців ліплять справжніх героїв, відправляючи їх в грандіозний тур, який завершиться шоу в перерві футбольного матчу в День подяки.

Український трейлер кінокартини, де також зіграли Він Дізель, Крістен Стюарт, Стів Мартін, Гаррет Хедлунд і Кріс Такер, дивіться тут.

13 вересня 2016,  13:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова військова драма володаря 2 «Оскарів» Енга Лі «Довга прогулянка Біллі Лінна в перерві футбольного матчу» отримала український трейлер, в якому 19-річний солдат Біллі Лінн повертається додому для переможного туру після жахливої битви в Іраку.

Головну роль у фільмі, докладніше про який можна прочитати тут, грає Джо Елвін, а компанію йому склали Він Дізель, Крістен Стюарт, Стів Мартін, Гаррет Хедлунд та Кріс Такер.

13 травня 2016,  16:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый тизер военной драмы «Долгая прогулка Билли Линна в перерыве футбольного матча» знакомит нас с солдатом Билли Линном, который оказывается вовлеченным в грандиозный промо-тур после битвы в Ираке.

Читати далі...