Новини, в яких згадується Роб Лоу

4 січня 2021,  15:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джина Торрес замінить Лів Тайлер в 2 сезоні драматичного серіалу «911: Самотня зірка», що підтверджує його новий промо-ролик. Тим часом в головній ролі на телеекрани повернеться актор Роб Лоу.

Читати далі...
5 грудня 2019,  16:48 | Новини серіалів

Зірка франшизи «Володар перснів» Лів Тайлер стає відважним парамедиком у новому драматичному серіалі «9-1-1: Lone Star».

Спін-офф серіалу «9-1-1 служба порятунку» слідує за розумним копом з Нью-Йорка Овеном Стрендом (Роб Лоу), який разом зі своїм сином переїжджає до Остіна, штат Техас, і повинен знайти баланс між порятунком тих, хто відчайдушно потребує допомоги, та вирішенням своїх власних проблем. В Остіні він засновує свою команду по боротьбі з надзвичайними ситуаціями, але, зустрівши парамедика Мішель Блейк (Тайлер), розуміє, що заслужити авторитет на новому місці буде непросто.

Прем'єрна серія серіалу «9-1-1: Lone Star» вийде на екрани 19 січня.

17 жовтня 2019,  15:24 | Новини фільмів

У цьому році Netflix обіцяє порадувати нас незвичайними різдвяними мелодрамами, в числі яких пригодницький фільм про Африку і порятунок слонів «Свято в дикій природі» («Holiday In The Wild»).

Щоб не сумувати, коли їхній син вирушає до коледжу, мешканка Мангеттена Кейт Конрад (зірка серіалу «Секс у великому місті» Крістін Девіс) вирішує організувати для них з чоловіком «другий медовий місяць» в Замбії. Але замість того, щоб подякувати їй, він раптово припиняє їхні стосунки, і Кейт відправляється в Африку для одиночного сафарі. Під час екскурсійного польоту над Замбією вона допомагає пілотові Дереку Голлістону (зірка ситкому «Парки і зони відпочинку» Роб Лоу) врятувати осиротіле слоненя. Вони доставляють малюка в спеціальний центр для реабілітації слонів, і Кейт продовжує своє перебування в Африці до Різдва. З новим коханням на горизонті, чи вирішить вона повернутися додому, чи ж ризикне продовжити свою пригоду на все життя?

Прем'єра фільму Ерні Барбараша в Інтернеті відбудеться 1 листопада.

10 травня 2017,  22:58 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фільмі «Як бути латинським коханцем» шлюб альфонса Максімо (Еухеніо Дербес) наказав довго жити, коли його дружина старшого віку знайшла собі коханця ще молодше. Тепер він змушений переїхати до своєї сестри Сари (Сальма Гайєк), з якою у нього давно напружені відносини, і знайти нормальну роботу, наприклад, у кафе, де працює дивна, але мила дівчина Сінді (Крістен Белл). Як раптом на горизонті він помічає чергову жінку, на якій хоче випробувати свої чари зваблювання, ось тільки все йде шкереберть.

Кадри з комедії Кена Маріно, де також зіграли Майкл Сера, Роб Лоу і МакКенна Грейс, у відмінній якості ви знайдете в нашій галереї.

11 січня 2016,  09:52 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером, 10 января, в Голливуде состоялась 73-я ежегодная церемония награждения премии «Золотой глобус», отметившая лучших представителей кино и телевидения разных жанров ушедшего 2015 года.

Читати далі...
10 грудня 2015,  20:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром были объявлены номинанты от кино и телевидения на 73-ю ежегодную премию «Золотой глобус», отметившую лучшие фильмы, сериалы, актеров большого и малого экранов, в жанрах драма и комедия. И, как ни странно, «Марсианин» все-таки попал в номинацию, причем в категории Лучшая комедия или мюзикл.

Читати далі...