Новини фільмів, в яких згадується Джек О`Коннелл

20 листопада 2020,  13:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Незважаючи на всі негаразди 2020 року, він виявився прихильним до Чарлі Ганнема. На початку року актор підкорював своєю харизмою (і бородою) в фільмах «Джентльмени» і «Правдива історія банди Келлі», а цієї осені його можна побачити в драмі «Країна джунглів».

Читати далі...
25 грудня 2019,  18:36 | Новини фільмів

Вийшов український трейлер біографічного трилера Бенедикта Ендрюса «Проти всіх ворогів», в якому зірка екшену «Ангели Чарлі» Крістен Стюарт втілює легендарну актрису Джин Сіберг.

В кінці 60-х років зірка французької «нової хвилі» Джин Сіберг на піку своєї кар'єри почала виступати за права афроамериканців і корінних народів США. Тоді ж ФБР розвернуло проти неї розвідувальну операцію: систему стежень та гучних провокацій. У цій мережі шпигунства молодий агент, якого таємно приставили до Сіберг, стає одним з головних героїв її історії.

Компанію Стюарт тут складають актори Ентоні Макі, Джек О'Коннелл, Маргарет Квеллі і Зазі Бітц. Авторами сценарію виступають Джо Шрепнел і Анна Вотерхаус. В український прокат фільм «Проти всіх ворогів» вийде наприкінці зими, 27 лютого.

16 листопада 2019,  16:44 | Новини фільмів

Вийшов перший трейлер біографічного трилера Бенедикта Ендрюса «Проти всіх ворогів», головну роль у якому виконує зірка «Ангелів Чарлі» Крістен Стюарт.

Фільм «Проти всіх ворогів» («На зло ворогам») розповість про легендарну американську актрису Джин Сіберг (Стюарт), яка вплутується в бурхливий рух за громадянські права наприкінці 1960-х років у Лос-Анджелесі, після чого нею починає активно цікавитися ФБР. До неї приставляють молодого і амбітного агента Джека Соломона (Джек О'Коннелл), чиє цілодобове стеження поступово зводить актрису з розуму.

У трилері Ендрюса також зіграють актори Ентоні МакіМесники: Війна нескінченності», «Перший месник: Протистояння») та Зазі БітцДедпул 2», «Джокер»). У світовий прокат він вийде у грудні.

5 серпня 2019,  00:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив перший кадр біографічної драми «Проти всіх ворогів», де Крістен Стюарт втілить легендарну американську актрису Джин Сіберг.

Читати далі...
31 серпня 2018,  14:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Після успіху біографічної драми Анджеліни Джолі «Незломлений», яка отримала 3 номінації на премію «Оскар», студія Universal вирішила зняти продовження, але вже без Джека О'Коннелла у головній ролі.

Байопік «Unbroken: Path to Redemption» («Незломлений: Шлях до спокути») покаже повернення знаменитого американського атлета Луї Замперіні (Семюел К. Хант) у США після японського полону. Вдома він знайомиться з веселою дівчиною Синтією Епплвайт (Меррітт Паттерсон), вони закохуються, одружуються, стають батьками, але Луї продовжують переслідувати привиди війни. Щоб жити далі, він повинен зіткнутися зі своїми мучителями лицем до лиця і глянути їм в очі.

В американський прокат картина Харольда Кронка вийде у вересні.

13 травня 2016,  19:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Второй день 69-го Каннского кинофестиваля прошел спокойнее, чем открытие, и, тем не менее, во Францию прибыли голливудские звезды Джулия Робертс, Джордж Клуни и Джоди Фостер, чтобы показать своего «Финансового монстра».

Читати далі...
1 березня 2016,  15:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дебютный кадр из костюмированной мелодрамы «Тюльпанная лихорадка» представляет зрителю ее главных героев: супругов в исполнении Кристофа Вальца и Алисии Викандер.

Читати далі...
5 грудня 2014,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Національна рада кінокритиків США (National Board of Review) оголосила, який фільм на її думку є кращим, а хто стали кращими режисером, акторами і актрисами минаючого року, також вибравши десятку кращих художніх фільмів, кращі фільми іноземною мовою і краще документальне та незалежне кіно, що вийшло в 2014 році.

Кращим фільмом стала кримінальна драма режисера Джей Сі Чендора «Найжорстокіший рік», яка розповідає історію амбітного іммігранта, що старається захистити свій бізнес і свою сім'ю в Нью-Йорку в 1981, який назвали найнебезпечнішим роком в історії міста. NBR не забув відзначити і гру обох акторів, які виконують в «Найжорстокішому році» основні ролі, Оскара Айзека і Джесіки Честейн.

Звання кращих актора і акторки також отримали Майкл Кітон і Джуліанна Мур за головні ролі у фільмах «Бёрдмен» і «Все ще Еліс».

Кращим режисером став Клінт Іствуд за військово-біографічний екшен «Американський снайпер».

Читати далі...