Новини, в яких згадується Даніела Мелшіор

Рецензія на фільм «Форсаж 10»
Божевільний лиходійський бенефіс Джейсона Момоа
4 липня 2023,  03:30 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Колись дуже давно (у далекі часи до коронавірусу та повномасштабного вторгнення) Він Дизель оголосив, що «Форсаж 10» буде заключною пригодою Домініка Торетто та його родини відважних гонщиків. Але йшли роки, і ось ми дійшли до десятої частини, яка точно не буде завершальною (навіть не буде передостанньою, бо вони вже планують «Форсаж 12»). У минулому фільмі творці франшизи навіть відправили кілька героїв у відкритий космос, тож перевершити себе їм було складно... Проте їм це знову вдалося, і секрет успіху досить простий Джейсон Момоа, він же кхал Дрого, він же Аквамен.

Читати далі...
10 лютого 2023,  20:11 | Новини фільмів

Готові до передостаннього заїзду Домініка Торетто? Тоді швидше дивіться офіційний український трейлер очікуваного пригодницького екшену «Форсаж 10», де разом з Віном Дизелем повертаються численні герої попередніх фільмів.

Читати далі...
1 лютого 2023,  23:38 | Новини фільмів

Він Дизель поділився в мережі тизер-постером очікуваного пригодницького бойовика «Форсаж 10», який є одним з головних блокбастерів 2023 року. Його прем'єра запланована на травень.

Читати далі...
12 липня 2022,  11:22 | Кастінг

Португальська актриса Даніела Мелшіор, яку минулого року можна було побачити в супергеройському екшені «Загін самогубців: Місія навиліт», отримала ролі одразу у двох очікуваних блокбастерах: «Вартові Галактики 3» та «Форсаж 10».

Читати далі...
20 квітня 2022,  18:50 | Новини фільмів

Це офіційно! Він Дизель та його команда розпочали зйомки свого нового блокбастера «Форсаж 10», який буде передостанньою пригодою Домініка Торетто та його хоробрих друзів-гонщиків, що не раз (і не два) рятували світ у кіно.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Загін самогубців: Місія навиліт»
Фантастична Харлі Квінн та банда суперлиходіїв за версією Джеймса Ганна
5 серпня 2021,  21:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У серпні 2016 року у великі екрани вийшов супергеройський блокбастер Девіда Ейра «Загін самогубців», який представив світу команду суперлиходіїв з коміксів DC, що змушені об'єднатися і відправитися у самовбивчу місію з порятунку світу (і потім отримати мінус 10 років від свого тюремного терміну), або урядова шишка Аманда Воллер буквально підірве їхні голови. І хоча – завдяки запаморочливій суперлиходійці Харлі Квінн – «Загін» здійснив вибух в популярній культурі, глядачі і критики прийняли його зі змішаними почуттями. Але студія Warner Bros. не втрачає надії (нам би всім її оптимізм) одного разу перетворити свою супергеройську франшизу DC на гідного конкурента для Marvel, і тому для другого «Загону самогубців» навіть найняла марвелівського режисера Джеймса Ганна, який зняв культові блокбастери «Вартові Галактики» і «Вартові Галактики 2». Йому дали «повну свободу дій» (це офіційна версія студії і Ганна) і навіть дозволили зняти фільм з рейтингом 18+, як «Дедпул». Чи вдалося йому вдихнути життя в самовбивчу франшизу DC?

Читати далі...
26 березня 2021,  18:58 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо дубльований трейлер супергеройського екшену від DC «Загін самогубців: Місія навиліт», який буде «витвором жахливо прекрасної уяви режисера Джеймса Ганна», який подарував нам «Вартових Галактики».

Читати далі...
27 жовтня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Журнал Empire поділився новим офіційним кадром очікуваного супергеройського екшену «Загін самогубців: Місія навиліт». Його режисером став Джеймс Ганн, який зняв хітові блокбастери «Вартові Галактики» і «Вартові Галактики 2».

Читати далі...
7 березня 2020,  16:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. вирішила залишити Дедшота у втіленні Вілла Сміта у всесвіті DCEU, тому для Ідріса Ельби в супергеройському екшені «Загін самогубців 2» придумали іншого персонажа, і нове відео зі знімального майданчика розкриває його костюм.

Читати далі...
6 вересня 2019,  00:08 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Прощавай, ТАРДІС, привіт, DCEU! Знаменитий шотландський актор Пітер Капальді зіграє в очікуваному супергеройському екшені «Загін самогубців 2».

Читати далі...