Новини, в яких згадується Игорь Ласточкин

Рецензія на мультфільм «Диво-парк»
Нестримна фантазія Джун
14 березня 2019,  00:42 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У дитинстві наша фантазія не знає меж. Ми придумуємо цілі світи, нам здається, що наші іграшки живі, і кожна з них володіє своїм характером. І маленька дівчинка Джун з мультфільму «Диво-парк» – не виняток. Вона з самого раннього дитинства разом з мамою грала у гру – вони придумували чарівний парк розваг, де існують фантастичні атракціони і всім керують звірі. Одного разу опинившись в лісі, Джун знаходить таємний вхід в цей парк, знайомиться з його веселими мешканцями і дізнається, що її улюбленому винаходу загрожує велика темрява...

Читати далі...
3 вересня 2018,  01:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Слава Камінська з гурту «Не ангели» другий раз не змогла вийти на паркет «Танців з зірками» у зв'язку з травмою спини і була дискваліфікована.

Читати далі...
17 серпня 2018,  23:31 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Самим несподіваним учасником нового сезону популярного українського шоу «Танці з зірками» став народний артист України Павло Зібров.

Змагатися за звання найкращого танцюриста/танцюристки країни Зібров буде з телеведучою Машею Єфросиніною, коміком Ігорем Ласточкіним, телеведучою Лесею Нікітюк, співачкою Мішель Андраде, шоуменом Іраклі Макацарією, ресторатором Миколою Тищенком, співачкою Славою Камінською, боксером Денисом Берінчиком, співачкою Златою Огневич, телеведучим Русланом Сенічкіним, актором Павлом Вишняковим, тренером Анітою Луценко і телеведучою Оксаною Марченко.

За кого ви будете вболівати? Пишіть в коментарях.

Перший прямий ефір 5 сезону «Танці з зірками» відбудеться на телеканалі 1+1 на наступному тижні, 26 серпня, об 21:00.

9 серпня 2018,  16:49 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Ведуча передач «Орел і решка» і «Хто зверху?» Леся Нікітюк демонструє свої коронні танцювальні рухи в новому тизері 5 сезону популярного українського шоу «Танці з зірками».

Читати далі...