Новини, в яких згадується Джеймс Келліс

17 лютого 2020,  00:52 | Новини серіалів

Дракула переможений, але що тепер робити з навалою монстрів? Стримінговий сервіс Netflix представив трейлер 3 сезону готичного аніме «Кастлванія».

Хоробрій трійці Тревору Бельмонту (Річард Армітедж), Алукарду Цепешу (Джеймс Келліс) та Сіфі Белнадес (Алехандра Рейносо) нарешті вдалося перемогти одержимого помстою Дракулу (Грем МакТавіш), але, як показує трейлер 3 сезону, битва вампірів, монстрів і людей продовжується. Зло постає перед нашими героями в нових формах, але вони готові боротися далі і захищати одне одного перед породженнями Пекла до останнього подиху.

У кінці трейлер повідомляє, що 3 сезон «Кастлванії» вийде на початку весни, 5 березня. Він буде складатися з 10 серій.

28 липня 2018,  22:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився офіційним трейлером 2 сезону популярного мультсеріалу для дорослих «Кастлванія», в якому триває протистояння вампірів і людей.

Коли Лізу Цепеш (Емілі Суоллоу), єдину любов і дружину Влада Цепеша (Грем МакТавіш), відомого як Дракула, звинувачують у чаклунстві і спалюють на вогнищі, Дракула оголошує війну людям Валахії і відправляє до них армію жахливих демонів з пекла. На щастя, в місті опиняється Тревор Бельмонт (Річард Армітедж), останній нащадок клану Бельмонтів, які колись були відомими мисливцями на монстрів. Він погоджується очолити війну з графом-вампіром, в якій йому допомагають могутня відьма Сіфа Белнадес (Алехандра Рейносо) і син Дракули Алукард (Джеймс Келліс).

Прем'єра 2 сезону «Кастлванії» відбудеться напередодні Геловіна, 26 жовтня.