Новини, в яких згадується Джоанн Фроггатт

1 травня 2022,  20:13 | Новини фільмів

Незважаючи на те, що українська прем'єра очікуваної костюмованої драми Саймона Кертіса та Джуліана Феллоуза «Аббатство Даунтон: Нова епоха» переноситься на невизначений час у зв'язку з війною, пропонуємо вам поринути у приголомшливу атмосферу цього кіно, подивившись його новий трейлер.

Читати далі...
30 листопада 2019,  19:45 | Новини фільмів

Повнометражне продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон» виявилося настільки успішним, що його творець Джуліан Феллоуз вже обмірковує, про що може розповісти сиквел.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Абатство Даунтон»
Сімейство Кроулі радо запрошує вас на королівський прийом
27 листопада 2019,  00:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Британський серіал «Абатство Даунтон», який виходив з 2010 по 2015 рік, став справжньою сенсацією по обидві сторони океану, тому його завершення утворило в серцях багатьох глядачів невиправну порожнечу. І ось через чотири роки знамените сімейство аристократів Кроулі повертається на екрани, причому з вельми помпезним приводом приїзд у Даунтон короля і королеви Великої Британії.

Читати далі...
21 травня 2019,  16:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В офіційному трейлері фільму «Абатство Даунтон», який був представлений годину тому, сім'ю Кроулі шокує звістка про те, що Даунтон збираються відвідати король і королева Великої Британії.

Читати далі...
18 лютого 2019,  18:37 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явилися нові кадри повнометражного продовження популярного британського серіалу «Абатство Даунтон», який вийде в український прокат у жовтні.

Читати далі...
29 листопада 2018,  04:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Г'ю Бонневілль обіймається зі своєї екранної дружиною Елізабет МакГоверн на знімальному майданчику повнометражного продовження хітового британського серіалу «Абатство Даунтон».

Читати далі...
13 квітня 2018,  23:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ель Фаннінг починає пристрасний роман з Дугласом Бутом в першому трейлері біографічної драми «Пристрасті до Франкенштейна», яка розповість про становлення письменниці Мері Шеллі.

Мері Волстонкрафт Годвін (Фаннінг) є юною мрійницею, яка живе в Лондоні 18-го століття і має намір залишити свій слід у світі. Вона зустрічає красеня-поета Персі Шеллі (Бут), і так починається палка богемна історія кохання, наповнена пристрастю і особистою трагедією, яка змінить Мері і дасть письменниці натхнення створити її готичний шедевр «Франкенштейн».

Разом з Фаннінг і Бутом у фільмі зіграють Мейсі Вільямс і Стівен Діллейн із «Гри престолів» та Джоанн Фроггатт з «Абатства Даунтон».

У світовий прокат «Страсті до Франкенштейна», режисером яких є номінантка на премію BAFTA Хайфа Аль-Мансор, вийдуть в травні.

19 лютого 2018,  18:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ель Фаннінг постає в образі письменниці Мері Шеллі на тизер-постері біографічної мелодрами «Пристрасті до Франкенштейна».

Читати далі...
11 січня 2016,  09:52 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером, 10 января, в Голливуде состоялась 73-я ежегодная церемония награждения премии «Золотой глобус», отметившая лучших представителей кино и телевидения разных жанров ушедшего 2015 года.

Читати далі...
10 грудня 2015,  20:21 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня утром были объявлены номинанты от кино и телевидения на 73-ю ежегодную премию «Золотой глобус», отметившую лучшие фильмы, сериалы, актеров большого и малого экранов, в жанрах драма и комедия. И, как ни странно, «Марсианин» все-таки попал в номинацию, причем в категории Лучшая комедия или мюзикл.

Читати далі...
21 вересня 2015,  12:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчера вечером стали известны победители 67-й церемонии награждения премии «Эмми», отметившей лучшие сериалы прошлого сезона. Основными лауреатами в этот раз стали «Игра престолов», «Вице-президент» и мини-сериал «Что знает Оливия?».

Читати далі...
3 серпня 2015,  19:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці березня стало відомо, що 6 сезон стане для популярної британської костюмованої драми «Абатство Даунтон» останнім. Під час суботньої прес-конференції його актори розповіли про свої почуття щодо фіналу і про чутки щодо можливого фільму.

Літній тур Асоціації телевізійних критиків в Каліфорнії відвідали деякі з довгожителів серіалу. Х'ю БонневілльЕлізабет МакГовернМішель ДокеріЛаура КармайклПенелопа УілтонДжоанн Фроггатт та інші розповіли про новий сезон і згадали приємні і драматичні моменти з минулих серій.

Лаура Кармайкл (леді Идит) про те, наскільки всім акторам важко прощатися з «Абатством»:

Дивно прощатися з замком. Було таке відчуття, всього на одну мить, що це не наш будинок, звичайно, він фактично ніколи і не був нашим будинком, але ми там себе так відчували. Як тільки вони сказали «знято» у той день, прийшло розуміння того, що це всього лише гра. Все було дуже емоційно і нам не хотілося йти.

Читати далі...
12 січня 2015,  17:30 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Учора ввечері, 11 січня, пройшла 72-а церемонія нагородження премії «Золотий глобус-2015», де вручили нагороди кращим представникам кіно і телебачення минулого року. Ведучими шоу знову були Тіна Фей і Емі Полер. Тепер залишилося тільки дочекатися «Оскара», щоб звірити результати.

Цілих 3 нагороди вчора отримала «Юність», ставши Кращим драматичним фільмом, і зробивши Річарда Лінклейтера Кращим режисером, а Патріцію Аркетт Кращою актрисою другого плану.

Спочатку лідером за кількістю номінацій був «Бёрдмен», але переміг він тільки в двох категоріях: Кращий актор в комедії або мюзиклі - Майкл Кітон, і Кращий сценарій - Алехандро Гонсалес Іньярріту, Ніколас Джіакобоне, Олександр Дінеларіс і Армандо Бо.

Кращими актрисою і актором драматичного фільму стали Джуліанна Мур і Едді Редмейн. Кращою актрисою в комедії або мюзиклі визнали Емі Адамс за її зображення художниці Маргарет Кін у фільмі «Великі очі». А Кращим актором другого плану назвали Дж.К. Сіммонса.

Серіали «Коханці» і «Фарго» отримали по 2 нагороди, «Справжній детектив» з 4 номінацій не виграв жодної.

Читати далі...