Новини, в яких згадується Майк Тайсон

21 травня 2022,  15:35 | Новини фільмів

Дивіться трейлер нового бойовика «Вендета» за участю зірки культової франшизи «Міцний горішок» Брюса Вілліса, який вийде на екрани українських кінотеатрів 16 червня. Його сценаристом та режисером виступає Джаред Кон.

Читати далі...
22 березня 2018,  17:10 | Новини фільмів

Представляємо український трейлер фільму «Кікбоксер: Реванш», який можна буде переглянути в кінотеатрах України з 5 квітня.

Головні ролі у фільмі «Кікбоксер: Реванш» виконують світові зірки кіно та спорту: багаторазовий чемпіон світу з боксу Майк Тайсон, легенда футболу Рональдіньо, Гафтор Бйорнссон (Грегор «Гора» Кліган з «Гри престолів»), Жан-Клод Ван ДаммУніверсальний солдат»), Крістофер ЛамбертГорець»).

Цей фільм — продовження широко відомого бойовика 90-х «Кікбоксер», на якому виросли 85% хлопців.

Фільм розповідає про вже відомого Курта Слоана, що давно покинув справу свого життя — надзвичайно жорсткі бійцівські поєдинки. Полетівши із Тайланду, він вирішив ніколи більше не повертатись на ринг. Але вже незабаром знаходяться люди, які зацікавлені у іншому. Перед Куртом новий виклик — визволити свою кохану та вийти на ринг проти боксера-гіганта Монгкута, влаштувавши грандіозну смертельну битву.

5 січня 2018,  20:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер бойовика «Кікбоксер: Відплата», де повертається Жан-Клод Ван Дамм.

Курт Слоан (Ален Муссі) вирішив залишити бокс позаду, але його дружину викрадають, а він сам опиняється в таїландській в'язниці, де єдиним шансом на свободу є бій зі звіром на ім'я Монгкут (Хафтор Бьєрнсон з «Гри престолів»). І до цього бою його готують майстер Дюран (Ван Дамм) та Бріггс (Майк Тайсон), які й самі не проти побитися між собою.

У світовий прокат картина Дімітрі Логотетіса, який зняв попередню частину франшизи «Кікбоксер: Помста», виходить 26 січня.

26 серпня 2017,  16:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO зняв псевдодокументальну спортивну комедію «На колесах» за участю Орландо Блума, Джеймса Марсдена й Джона Сіни. Актори постають тут в образах не зовсім адекватних спортсменів-велосипедистів, готових на все заради перемоги, включаючи допінг. Марсден грає допитлівого журналіста, який бере у них інтерв'ю, а також в «На колесах» з'являються Енді Семберг, Фредді Хаймор, Майя Рудольф, Майк Тайсон, Джефф Голдблюм і Дольф Лундгрен.

Прем'єра кінокартини Джейка Зіманського7 днів в пеклі», «Весільний погром») відбулася в липні.

16 березня 2015,  16:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Мартин Скорсезе задумал очередной байопик. На этот раз режиссер экранизирует жизнь известного боксера Майка Тайсона, которого на экране воплотит Джейми Фокс.

О своей новой серьезной роли Фокс сообщил лично:

Я только что был на студии Paramount с Майком Тайсоном. Вот собираюсь сделать историю про Майка Тайсона. Только послушайте, быть в одной комнате и представлять проект о Тайсоне, когда Тайсон сидит напротив, и в то же время изображать его. Причем с Мартином Скорсезе у руля. Это будет первый фильм о боксе для Скорсезе со времен «Бешеного быка».

Майку Тайсону пришлось по душе, что его сыграет Фокс. Боксер уже выложил на канале Youtube подборку своих лучших нокаутов, призвав поклонников выбрать те, которые они хотят увидеть в исполнении Фокса.

Говорят, что при создании нового байопика будут использовать те же технологии захвата движения, которые помогли создать «Загадочную историю Бенджамина Баттона», чтобы Фокс смог воплотить и юного, и взрослого Тайсона.

Кстати, для актера это будет не первый раз, когда он сыграет известного человека. За роль музыканта Рэя Чарльза в фильме «Рэй» Фокс получил «Оскар», «Золотой глобус» и премию BAFTA.

У Скорсезе кроме экранизации истории Тайсона на будущее намечен также байопик «Синатра», посвященный жизни певца Фрэнка Синатры. Актера на главную роль в нем еще не выбрали.

В ближайшее время Фокса можно будет увидеть поющим в мюзикле «Энни», который на украинские экраны выходит 19 марта.