Новини фільмів, в яких згадується Олег Маламуж

2 лютого 2023,  23:04 | Новини фільмів

Ви не повірите, але рівно за 1 місяць ми зможемо нарешті побачити в кінотеатрах довгоочікуваний український мультфільм «Мавка: Лісова пісня», натхненний твором Лесі Українки та українською культурою і міфологією.

Читати далі...
31 березня 2022,  09:30 | Новини фільмів

Бізнес має працювати навіть під час війни, щоб допомагати економіці й наближати нашу перемогу. Так свою роботу поступово відновлюють в Україні ті кінотеатри, які знаходяться подалі від бойових дій. І ви вже можете подивитися там одні з кращих українських фільмів останніх років.

Читати далі...
6 березня 2018,  17:13 | Новини фільмів

Одразу у двох містах пройшов допрем'єрний показ першого повнометражного анімаційного фільму студії Animagrad (FILM.UA Group) «Викрадена принцеса: Руслан і Людмила», який стартує у широкому прокаті з 7 березня.
 
Перш ніж побачити мультфільм, українські журналісти побували на віртуальній екскурсії по студії Animagrad, де його було створено. Менеджер проектів студії Марія Клаунінг розповіла представникам ЗМІ про всі етапи виробництва анімаційного 3D-фільму, про те, чим лейаут відрізняється від композа, і чому на виробництво одного повнометражного мультфільму йде не менше трьох років роботи.  

Читати далі...