Новини, в яких згадується Джон Шоуолтер

9 листопада 2020,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дін заводить собаку в промо-ролику 19 серії 15 сезону хітового серіалу «Надприродне», яка є передостанньою серією пригод братів Вінчестерів. Маленький спойлер: в ній повернеться один добре знайомий вам персонаж.

Читати далі...
20 серпня 2020,  18:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перша закулісна фотографія серіалу «Надприродне» після повернення з карантину показує Дженсена Еклса і Джареда Падалекі, які сумують, оскільки їм скоро доведеться попрощатися зі своїми героями назавжди.

Читати далі...
17 січня 2020,  18:11 | Новини серіалів

Брати Вінчестери стикаються в повсякденними проблемами простих смертних у веселому промо-ролику 10 серії 15 сезону серіалу «Надприродне».

Сем (Джаред Падалекі) та Дін (Дженсен Еклс) відправляються в дорогу, щоб допомогти старому другові, але виявляється, що їхня удача раптово повертається до героїв спиною, і тепер вони потрапляють в ситуацію, де їм потрібна допомога. У свою чергу промо-ролик обіцяє, що різних невдач у Вінчестерів буде більш ніж достатньо, і вони знатно повеселять глядача.

Серія отримала іронічну назву «The Heroes' Journey» («Подорож героїв») і прибуде на екрани 24 січня за українським часом. Її режисером виступає Джон Шоуолтер.

15 листопада 2019,  14:17 | Новини серіалів

В 6 серії 15 сезону фентезійно-пригодницького серіалу «Надприродне» Сем стикається з відьмами, і перед ним постає складний вибір: слухатися і померти швидко або... чинити опір і мучитися довше.

В гості до Сема (Джаред Падалекі) і Діна (Дженсен Еклс) приходить старий друг, поки Кастіель (Міша Коллінз) розслідує зникнення місцевої дівчини-підлітка. У промо-ролику можна помітити мисливицю Ейлін (Шошанна Штерн), так що це вона може виявитися тим давним другом, якого зустрінуть брати Вінчестери.

Серія «Golden Time» («Золотий час»), яку зняв режисер Джон Шоуолтер, вийде на екрани 22 листопада за українським часом.

16 листопада 2018,  18:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дін пускає Джека за кермо своєї обожнюваної машини Chevrolet Impala в промо-ролику 7 серії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Джек (Александр Келверта) смертельно хворий і збирається відправитися в Вегас, щоб пожити на повну, поки його життя не закінчилося. Сем (Джаред Падалекі), Кастіель (Міша Коллінз) і Ровена (Рут Коннелл) намагаються знайти спосіб його врятувати, а Дін (Дженсен Еклс) тим часом вирішує влаштувати Джеку незабутню пригоду.

Серія «Unhuman Nature» («Нелюдська натура»), яку зняв режисер Джон Шоволтер, вийде на екрани через два тижні, 30 листопада за українським часом.