Новини, в яких згадується Руні Мара

9 червня 2020,  23:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірки номінованої на «Оскар» драми «Керол» Кейт Бланшетт і Руні Мара возз'єднаються в новому драматичному трилері «Алея кошмарів» від лауреата премії «Оскар» Гільєрмо дель Торо.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дівчина у павутинні»
Не та дівчина з тату дракона
8 листопада 2018,  04:23 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2011 році Девід Фінчер представив свою екранізацію шведського детективного роману-бестселера «Дівчина з тату дракона», головні ролі в якій виконали Руні Мара і Деніел Крейг, і вона миттєво стала культовим фільмом, справжньою класикою жанру детективний трилер і отримала 5 номінацій на «Оскар», в одній з яких навіть здобула перемогу. Стіг Ларссон написав ще дві книги про дівчину з тату дракона Лісбет Саландер, тому після успіху творіння Фінчера зйомки продовження її пригод були неминучими. І ось після 7 років переписування сценарію на екрани виходить «Дівчина у павутинні», заснована на романі вже іншого письменника, з іншими акторами і режисером, але все ще претендує на лаври тієї ж франшизи.

Читати далі...
30 липня 2018,  15:53 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», наукової фантастики «Ґодзілла: Король монстрів», не менш очікуваних картин «Скло» і «Аліта: Бойовий ангел», а також тизери нових серіалів за участю Емми Стоун, Джони Гілла і Джулії Робертс.

Читати далі...
27 липня 2018,  12:15 | Оновлення

З'явився український трейлер комедійно-біографічної драми «Не хвилюйся, він далеко не піде» від режисера Гаса Ван Сента.

У центрі сюжету фільму опиняється алкоголік Джон Каллахан (Хоакін Фенікс), який вчиться жити в інвалідному візку після автокатастрофи. На прохання своєї подруги Анну (Руні Мара) Джон все ж вирішує кинути пити та несподівано відкриває в собі талант до малювання карикатур.

Українська прем'єра фільму «Не хвилюйся, він далеко не піде» відбудеться 30 серпня.

7 червня 2018,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Клер Фой стає Лісбет Саландер в першому трейлері детективного трилера від Sony Pictures «Дівчина в павутині», також відомого як «Дівчина, що застрягла в павутині».

Читати далі...
6 травня 2018,  22:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий український трейлер супергеройського фільму «Людина-мураха та Оса», свіжі трейлери до повнометражних картин «Робін Гуд: Початок», «Юні титани, вперед!» та «Суперсімейка 2», а також інтригуючі трейлери до серіалів «Готем», «Патрік Мелроуз» та «Гострі предмети».

Читати далі...
2 травня 2018,  16:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компанія Amazon Studios опублікувала повноцінний трейлер біографічної драми «Не хвилюйся, він далеко не піде», головну роль в якому виконує номінант на премію «Оскар» Хоакін Фенікс.

Перебуваючи на кам'янистому шляху в напрямку тверезості після трагічної аварії, алкоголік Джон Каллахан (Фенікс) розкриває цілющу силу мистецтва, коли починає малювати своїми травмованими руками веселі й часто суперечливі комікси, і це захоплення допомагає йому знайти в житті новий сенс.

Компанію Феніксу тут складають номінанти на премію «Оскар» Руні Мара й Джона Хілл та номінант на «Золотий глобус» Джек Блек.

На початку року новий фільм Гаса Ван Сента був представлений на кінофестивалі «Санденс», а в квітні він вийшов у світовий прокат.

Дата його української прем'єри поки невідома.

12 квітня 2018,  03:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіностудія Universal Pictures поділилася цікавим фрагментом драматичної картини Гарта Девіса «Марія Магдалина».

В даному фільмі Хоакін Фенікс постає в образі пророка Ісуса Христа, а Руні Мара — в образі його послідовниці Марії Магдалини. Разом вони приходять до групи жінок, і Ісус запитує Марію, про що їх вчити, а вона в подиві відповідає, що «хіба жінки так сильно відрізняються від чоловіків, що їх потрібно вчити чомусь іншому». Ісус починає свою проповідь про вічну душу і про те, що потрібно «слідувати слову Бога, навіть якщо чоловіки і батьки говорять інше».

Дивіться український трейлер «Марія Магдалина». Українська прем'єра фільму була запланована на 5 квітня, але він був знятий з прокату.

26 лютого 2018,  02:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дуйэн Джонсон заговорил на японском языке в новом трейлере фантастического боевика «Рэмпейдж», а также на прошлой неделе вышли свежие трейлеры к фильмам «Мария Магдалина», «Аутсайдер», «Красотка на всю голову» и ко 2 сезону сериала «Джессика Джонс».

Читати далі...
19 лютого 2018,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскарівський номінант Хоакін Фенікс втілює пророка Ісуса Христа в міжнародному трейлері драматичної картини «Марія Магдалина».

Фільм розповість історію молодої жінки Марії (номінантка на премію «Оскар» Руні Мара), яка кидає виклик упередженням свого часу, залишивши сім'ю і приєднавшись до групи однодумців, лідером яких є Ісус з Назарету. Марія та Ісус закохуються одне в одного, але, як її попереджають в даному трейлері, незабаром їм доведеться розлучитися, оскільки на Ісуса починається жорстоке полювання.

Дивіться український трейлер «Марія Магдалина». У кіно картина Гарта Девіса, де також грає Чіветель Еджіофор, вийде 5 квітня.

21 січня 2018,  03:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося найгарячіші трейлери тижня, в числі яких українські трейлери фільмів «Розкрадачка гробниць: Лара Крофт», «Марія Магдалина» і «На межі», а також новий міжнародний трейлер «Месники: Війна нескінченності».

Читати далі...
30 листопада 2017,  01:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal Pictures поділилася першим трейлером біблійного байопіку «Марія Магдалина» з номінанткою на премію «Оскар» Руні Марою в головній ролі.

«Марія Магдалина» розповість історію Мері, молодої жінки, яка шукає новий шлях. Обмежена ієрархією того часу, Мері кидає виклик своїй традиційній сім'ї та приєднується до нового суспільного руху на чолі з харизматичним Ісусом з Назарету. Незабаром вона знаходить своє місце в цьому русі й в серці подорожі, яка приведе до Єрусалиму. Ісуса втілює триразовий номінант на премію «Оскар» Хоакін Фенікс.

У світовий прокат картина Гарта Девіса, який зняв номінований на 6 «Оскарів» байопік «Лев», вийде 15 березня 2018 року.

14 листопада 2017,  17:43 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Головну героїню в детективному трилері «Дівчина, яка застрягла в павутині» втілить зірка серіалу «Корона» Клер Фой.

Читати далі...
3 липня 2017,  18:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскарівська номінантка Руні Мара і володар «Оскара» Кейсі Аффлек зіграли в фентезійній драмі «Історія привида» закохану пару, що оселилася в будинку з історією. І коли чоловік передчасно помирає, він не йде в інший світ, а залишається прив'язаний до будинку в образі мирного привида, що носить довге простирадло.

Режисером і сценаристом фільму є Девід Лоурі, який раніше зняв Мару і Аффлека в кримінальній мелодрамі «В бігах».