Оновлення, в яких згадується Девід Літч

29 липня 2017,  23:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Це закінчиться лише одним способом — кулею, повідомляє анімований постер шпигунського екшену «Атомна блондинка» з крутою Шарліз Терон у головній ролі, яка показує в даному відео, що їй краще не переходити дорогу. Компанію їй в цій небезпечній пригоді, що відбувається у Берліні наприкінці Холодної війни, складають Джеймс МакЕвой, Софія Бутелла, Джон Гудман та Тобі Джонс.

Фінальний український трейлер екшену Девіда Літча дивіться тут. Квитки на його сеанси купуйте на нашому сайті.

13 липня 2017,  18:01 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Пристебніть ремені. П'ятий фрагмент шпигунського екшену «Атомна блондинка» показує побитих Шарліз Терон і Едді Марсана, які тікають від погоні на поліцейській машині під пісню «I Ran». Вони мчать по вулицях Берліна, по ходу справи відстрілюючись від найманих вбивць. Але чи вдасться їм обом вийти з цієї ситуації живими? По духу епізод нагадав погоню з «Ідентифікації Борна».

Попередні фрагменти фільму Девіда Літча дивіться тут. Днями була представлена фічуретка, яка розповіла про тренування Терон для цієї ролі.

12 липня 2017,  02:02 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal Pictures представила першу фічуретку екшену «Атомна блондинка». Називається вона «Бийся як дівчисько» і присвячена фізичній підготовці Шарліз Терон до ролі крутої шпигунки Лоррейн Бротон. Акторка демонструє, як наполегливо тренувалася в спортзалі з постановником трюків, і розповідає, як вони працювали над тим, щоб бійки її героїні з більшими чоловіками виглядали реалістично і щоб відчувався кожен удар. В результаті вона стала розкидати каскадерів в різні боки й вразила режисера Девіда Літча своїми бійцівськими навичками.

Українсько трейлер екшену від режисера «Джона Уіка», який виходить на екрани 27 липня, дивіться тут.

6 липня 2017,  01:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий фрагмент шпигунського бойовика «Атомна блондинка» з Шарліз Терон у головній ролі є не тільки візуально прекрасним з усім цим блакитним неоновим світлом, а й вельми небезпечним, адже тут її героїня виявляє в своїй квартирі зломщика — агента, якого грає Джеймс МакЕвой. І перше, що попадається їй в руки в цей момент, — порожня скляна пляшка...

Попередній фрагмент бойовика Девіда Літча, де Терон вбиває туфлею, дивіться тут. Минулого тижня вийшов його фінальний трейлер.

1 липня 2017,  16:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У фінальному трейлері шпигунського екшену «Атомна блондинка», чиї події розвиваються в Берліні незадовго до падіння Берлінської стіни, шпигунка Шарліз Терон дізнається, що її підставляють, і змушена об'єднатися зі своїм зв'язковим Джеймсом МакЕвоєм, щоб розкрити змову. Але без бійки їхні стосунки не обійдуться.

Фрагмент фільму Девіда Літча, де Терон вбиває туфлею, дивіться тут. «Атомна блондинка» увійшла в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

28 червня 2017,  18:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Все ще сумніваєтеся в крутості шпигунки Лоррейн Бротон, яку в екшені «Атомна блондинка» грає Шарліз Терон? Тоді дивіться даний фрагмент, де вона вбиває в машині, що йде на хорошій швидкості, двох ворожих агентів за допомогою... однієї червоної шпильки. Після чого до неї підходить Джеймс МакЕвой, і їх знайомство нагадує історію Попелюшки. Якби Попелюшка стріляла в того, хто повернув їй її туфлю.

Другий фрагмент екшену Девіда Літча, де Терон цілується з Софією Бутеллою, дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

8 червня 2017,  17:30 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal Pictures вирішила ще більше підігріти наш інтерес до «Атомної блондинки» новим фрагментом, в якому шпигунка Шарліз Терон зустрічається зі французькою агентесою Софією Бутеллою в клубі, де їх знайомство закінчується поцілунками... й наставленим на одну з них пістолетом.

Попередній фрагмент шпигунського трилеру Девіда Літча, де Терон круто б'ється з поліцейськими, дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

31 травня 2017,  22:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В «Атомній блондинці» володарка «Оскара» Шарліз Терон грає крутого агента часів кінця Холодної війни Лоррейн Бротон, яка опиняється в Берліні за кілька днів до падіння Берлінської стіни і повинна розібратися зі змовою, що загрожує розкриттям інших агентів. Перший фрагмент фільму показує, як вона творчо розправляється з німецькою поліцією, яка опинилася у неї на шляху, і стрибає в кінці з балкона майже без страховки.

Український трейлер шпигунського екшену від режисера «Джона Віка» Девіда Літча дивіться тут.

12 квітня 2017,  00:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Шарліз Терон представила новий трейлер свого крутого екшену «Атомна блондинка», в якому її шпигунка розправляється з двома найманцями в машині, що мчить на великій швидкості, за допомогою... туфлі! Відео також показує момент знайомства головної героїні з персонажем Джеймса МакЕвоя та розкриває, що компанію їм тут складе Тіль Швайгер.

У світовий прокат нова кінокартина режисера «Джона Уіка» Девіда Літча вийде 27 липня. З нетерпінням чекаємо оголошення дати її української прем'єри.

11 березня 2017,  19:51 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Повноцінний трейлер напруженого екшену «Атомна блондинка» («Найхолодніше місто») виправдав очікування, представивши Шарліз Терон в образі неймовірно крутої й небезпечної шпигунки Лоррейн Бротон, яка в 1989 році відправляється в Берлін, щоб з'ясувати, хто вбиває її колег. У розслідуванні їй допоможе Джеймс МакЕвой, а також у фільмі зіграють Софія Бутелла, Джон Гудман та Тобі Джонс.

Якщо даний трейлер нагадав вам по духу «Джона Уіка», то це неспроста, оскільки «Атомну блондинку» зняв Девід Літч, один з режисерів популярного екшену Кіану Рівза.

7 березня 2017,  15:25 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки чекаємо офіційний український дубляж першого тизера очікуваного антгеройского екшену «Дедпул 2», пропонуємо вам подивитися його з російським перекладом. У ньому Дедпул у втіленні Райана Рейнольдса поспішає на допомогу бідоласі, на якого напали в підворітті. Що з цього виходить? Дивіться самі.

Режисером «Дедпула 2» стане Девід Літч, який зняв «Джона Уіка».