Новини серіалів, в яких згадується Оз Скотт

25 лютого 2020,  15:50 | Новини серіалів

«Тисячі людей можуть загинути, включаючи наших дочок». Відважна сім'я Пірс готується до війни в 15 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка», який опублікував канал The CW.

Дізнавшись, що Могильник (Вейн Бреді) та марковійці готують масштабну атаку на Фріленд, Чорна блискавка (Кресс Вільямс), Гром (Нафіса Вільямс), Блискавка (Чайна Енн МакКлейн), Лінн (Крістін Адамс) та їхні союзники стають на захист рідного міста, щоб врятувати багато життів.

Прем'єра серії «The Book of War: Chapter Two» («Книга Війни: Глава друга»), яку написав сценарист Пет Чарльз​ і зняв режисер Оз Скотт, відбудеться 3 березня за українським часом.

19 листопада 2019,  17:21 | Новини серіалів

Джефферсон Пірс звільняє свою силу в боротьбі за Фріленд в промо-ролику 7 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

Анісса (Нафіса Вільямс) і Джефферсон (Крес Вільямс) ведуть душевну розмову, і вона каже, що їй потрібна допомога Чорної блискавки в супроводі мета-біженців за периметр. Тим часом Гембі (Джеймс Рімар) благає Лінн (Крістін Адамс) допомогти йому отримати доступ до Ями, а Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) зближується з Брендоном (Джакінг Гіллорі).

Серія «The Book of Resistance: Chapter Two» («Книга Опору: Глава друга»), яку зняв режисер Оз Скотт, вийде на екрани 26 листопада за українським часом.

9 жовтня 2019,  16:29 | Новини серіалів

У Фріленді наростає напруга і сім'ї Пірсів не позаздриш в промо-ролику 2 серії 3 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка».

У прем'єрній серії Джефферсон (Крес Вільямс) та Лінн (Крістін Адамс) опинилися в руках A.S.A. і агента Оделла (Білл Дьюк), але, схоже, що через тиждень Чорна блискавка спробує втекти за допомогою своїх сил. Тим часом Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) вплутується в бійку в школі, а Анісса (Нафіса Вільямс) в образі Блекбьорд продовжує свою боротьбу за Фріленд.

Серія «The Book of Occupation: Chapter Two» («Книга окупації: Глава друга»), яку зняв Оз Скотт, вийде 15 жовтня за українським часом.

12 жовтня 2018,  01:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 2 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка» обіцяє не тільки екшен, а і романтику.

У прем'єрній серії кожен член сімейства Пірсів зіткнувся з наслідками своїх дій у фіналі 1 сезону: Джефферсон (Кресс Вільямс) втратив свою роботу, Лінн (Крістін Адамс) викликали на допит в організацію A.S.A., Анісса (Нафіса Вільямс) взяла справедливість в свої руки, а Дженніфер (Чайна Енн МакКлейн) продовжила справлятися зі зростанням своїх сил. Офіційного синопсиса 2 серії поки немає, але відео показує, що у Анісси буде поцілунок з новою дівчиною, а Дженніфер розбереться з Халілом (Джордан Келловей).

Серія «Black Jesus Blues» («Блюз Чорного Ісуса»), режисером якої є Оз Скотт, вийде на екрани 17 жовтня, в один день з новою серією «Флеша».

4 квітня 2018,  19:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 12 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Чорна блискавка» повідомляє, що до фіналу залишилося всього 2 серії.

Згідно з синопсисом, Тобіас (Марвін «Крондон» Джонс III) повертається у Фріленд та отримує завдання спіймати Чорну блискавку (Кресс Вільямс); після битви епічного масштабу Анісса (Нафіса Вільямс) та Дженніфер (Чайна Енн Макклейн) надають дивовижну допомогу. Відео представляє перший погляд на зустріч Тобіаса з Чорною блискавкою та на бійку Грома з найманкою Ціанід (Чарлбі Дін Крік).

Серія «The Resurrection and the Light: The Book of Pain» («Воскресіння і світло: Книга болю»), яку зняв Оз Скотт, вийде на екрани 11 квітня за українським часом.