Новини серіалів, в яких згадується Рейчел Талалей

15 березня 2021,  18:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У 8 серії 5 сезону молодіжного серіалу «Рівердейл» наші дорослі герої збираються разом на вечірці, яку влаштовує Шеріл, де всі гості отримують шанс «зробити те, що вони давно хотіли». Без наслідків.

Читати далі...
6 лютого 2019,  20:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нора проживає один і той же день знову і знову, щоб врятувати своїх близьких, в промо-ролику 14 серії 5 сезону супергеройського серіалу «Флеш».

Після того як Айріс (Кендіс Паттон) опиняється в серйозній небезпеці, Нора (Джессіка Паркер Кеннеді) поспішає врятувати свою матір, потрапляючи у часову петлю з лиходієм Цикадою (Кріс Клейн). Баррі (Грант Гастін) завершує роботу над ліками для металюдей, тому дає Циско (Карлос Валдес) вільний вечір, і той вирішує запросити Каміллу (Вікторія Парк) на побачення.

Серія «Cause and XS» («Причина і надлишок»), яку зняла режисер хітових серіалів «Шерлок» і «Доктор Хто» Рейчел Телалей, вийде на екрани 13 лютого за українським часом.

17 січня 2019,  20:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося розширений промо-ролик 10 серії 4 серії супергеройського серіалу «Супергьорл», яка називається «Suspicious Minds» («Підозрілі особи») і вийде 21 січня за українським часом.

Полковник Хейлі (Ейпріл Паркер) засмучується, коли Супергьорл (Мелісса Бенойст) відповідає на сигнал лиха корабля ВМС США, який виявляється під нападом смертоносних іншопланетян. Полковник бере під контроль ситуацію від імені DEO і вимагає, щоб Супергьорл відступила. Після того як супергероїня відмовляється стояти осторонь, коли людям потрібна допомога, полковник вирішує з'ясувати її справжню особистість, допитуючи агентів DEO, включаючи Алекс (Кайлер Лі). Тим часом Брейні (Джессі Рат) намагається переконати Нію (Ніколь Мейнс) прийняти свої суперздібності та підносить їй супергеройський костюм Мрійниці, але дівчина неправильно розуміє його мотиви.

Режисером серії виступила Рейчел Телалей, яка також працювала над такими відомими серіалами, як «Шерлок», «Доктор Хто» і «Флеш».

18 квітня 2018,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик 19 серії 4 сезону фантастичного серіалу «Флеш», де повертається антигерой, який дуже любить холод.

Коли Баррі (Грант Гастін) потрібна допомога в транспортуванні небезпечної мета-людини, він дзвонить старому другові — Лео Снарту (Вентворт Міллер), також відомому як Капітан Холод. Тим часом Циско (Карлос Валдес) починає підозрювати Гаррі (Томас Кавана).

Серія «Fury Rogue» («Лють вигнанця»), яку зняла режисер «Шерлока» і «Доктора Хто» Рейчел Телалей, вийде на екрани 25 квітня за українським часом.

28 грудня 2017,  00:08 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал BBC поділився цікавим відео про створення різдвяного спецвипуску серіалу «Доктор Хто», де показані зйомки сцени регенерації Дванадцятого Доктора.

Ми вирушаємо за куліси легендарного серіалу разом з шоураннером Стівеном Моффатом і режисером Рейчел Телалей, які розкривають секрети зйомок фінального епізоду Пітера Капальді, де його Доктор епічно регенерує. Телалей розповідає, що вона вирішила застосувати тут масивні спецефекти, щоб «регенерація була величнішою», і тому що їй «подобається все підривати».

Також дивіться сцену регенерації Дванадцятого Доктора в Тринадцятого, якого грає Джоді Віттакер. Вона стала першою жіночою інкарнацією цього Володаря часу.

25 травня 2016,  09:48 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Несмотря на то, что сюжет, да и детали о создании 4 сезона «Шерлока» держатся в секрете, благодаря съемкам в людных местах стало известно, что у Джона и Мэри Ватсонов все-таки будет ребенок. А Шерлок, похоже, завел себе собаку.

Читати далі...