Новини, в яких згадується Мандіп Гілл

17 жовтня 2022,  14:52 | Новини серіалів

Тримайтеся, хувіани, адже ера Тринадцятої добігає кінця! А поки дивіться захопливий трейлер наступного спецвипуску культового серіалу «Доктор Хто», що буде фінальним для героїні Джоді Віттакер.

Читати далі...
5 жовтня 2022,  01:20 | Новини серіалів

Вже цього місяця вийде новий спецвипуск культового науково-фантастичного серіалу про подорожі у часі та космосі «Доктор Хто», який стане фінальною пригодою Тринадцятої інкарнації Доктора у втіленні Джоді Віттакер.

Читати далі...
19 квітня 2022,  10:11 | Новини серіалів

Свистати всіх на борт! У своїй новій пригоді під назвою «Легенда про морських дияволів» Доктор вирушає підкорювати моря і боротися з морськими монстрами.

Читати далі...
6 січня 2021,  19:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знайомтеся, це Джон Бішоп. У 13 сезоні науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» він подорожуватиме в ТАРДІС разом з Тринадцятою та Яс.

Читати далі...
5 січня 2021,  01:12 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-фотографії святкового спецвипуску хітового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», чия прем'єра відбулася 1 січня, показують Доктора, її дружну сімейку, капітана Джека Гаркнесса і... новий дизайн далеків.

Читати далі...
23 грудня 2020,  16:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився новий промо-ролик новорічного спецвипуску серіалу «Доктор Хто», який називається «Революція далеків», і він розкриває деталі про повернення головних ворогів Доктора, які знову планують захопити Землю.

Читати далі...
17 грудня 2020,  20:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цей Новий рік точно буде особливим! Компанія BBC вирішила нагадати нам про швидке повернення на телеекрани Доктора і капітана Джека Гаркнесса, поділившись новим трейлером майбутнього новорічного спецвипуску культового серіалу «Доктор Хто», який називається «Революція далеків».

Читати далі...
30 листопада 2020,  16:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Трейлер нового святкового спецвипуску легендарного науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто» показує, що Доктор опиняється у в'язниці під найбільшою охороною у всесвіті, поки на Землю нападають далеки.

Читати далі...
26 листопада 2020,  01:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сумували за неймовірним капітаном Джеком Гаркнессом? Тоді у нас чудова новина: дуже скоро на вас чекає возз'єднання з цим харизматичним мандрівником у часі в майбутньому спецвипуску серіалу «Доктор Хто», як підтверджує його перший тизер.

Читати далі...
6 липня 2020,  18:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сумували за капітаном Джеком? Знаменитий мандрівник у часі нарешті познайомиться з Тринадцятим Доктором в майбутньому святковому спецвипуску науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто».

Читати далі...
3 липня 2020,  21:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал BBC розкрив, що наступний святковий спецвипуск хітового науково-фантастичного серіалу про подорожі у просторі і часі «Доктор Хто» отримав назву «Revolution of the Daleks» («Революція далеків»).

Читати далі...
24 лютого 2020,  13:55 | Новини серіалів

«Приготуйся, це буде боляче». На цьому тижні завершиться 12 сезон хітового науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», чия фінальна серія приготувала чимало сюрпризів.

Опис фіналу сезону свідчить, що «коли Доктор (Джоді Віттакер) та її друзі Грем (Бредлі Волш), Яс (Мандіп Гілл) і Раян (Тосін Коул) відправляються на планету Мондас, щоб перемогти Одиноку кіберлюдину, вони дізнаються справжню особистість Рут (Джо Мартін)». А промо-ролик показує Майстра (Саша Дхаван) і повернення на Галліфрей.

Серія отримала назву «The Timeless Children» («Вічні діти»), і її прем'єра відбудеться у неділю, 1 березня. Режисером фіналу виступає Джеймі Магнус Стоун, а сценаристом шоураннер серіалу Кріс Чібнелл.

17 лютого 2020,  16:29 | Новини серіалів

Кіберлюди готуються до свого вознесіння в промо-ролику 9 серії 12 сезону науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто». Але не переживайте, у Доктора є план. Напевно. Дуже на це сподіваємося.

У далекому майбутньому Доктор (Джоді Віттакер) та її друзі Грем (Бредлі Волш), Яс (Мандіп Гілл) і Раян (Тосін Коул) опиняються в центрі жорстокої битви, що відбувається в найвіддаленіших куточках космосу, щоб захистити останніх представників людської раси від смертельних кіберлюдей, які мають намір знищити все людство, зробивши йому апгрейд.

Серія «Ascension of the Cybermen» («Вознесіння кіберлюдей») прибуде на телеекрани у неділю, 23 лютого. Її режисером є Джеймі Магнус Стоун, а сценарій написав шоураннер Кріс Чібнелл.

10 лютого 2020,  23:26 | Новини серіалів

Привидів не існує, в чому Доктор багато раз переконувалася під час своїх подорожей в просторі і часі, але в 8 серії 12 сезону серіалу «Доктор Хто» вона знову зіткнеться з чимось дуже схожим на потойбічні сили.

На цей раз Доктор (Джоді Віттакер) та її відважні друзі Грем (Бредлі Волш), Яс (Мандіп Гілл) і Раян (Тосін Коул) опиняються на віллі Діодаті одної ночі 1816 року, натхненної твором Мері Шеллі «Франкенштейн». Мандрівники в часі планують провести вечір в компанії великих письменників, але примари стають занадто реальними. Доктору доводиться прийняти рішення, що буде мати серйозні наслідки.

Прем'єра серії «The Haunting of Villa Diodati» («Привиди Вілли Діодаті»), яку зняла режисер Емма Салліван, відбудеться в неділю, 16 лютого.

4 лютого 2020,  15:38 | Новини серіалів

Канал BBC опублікував в мережі розширений промо-ролик 7 серії 12 сезону науково-фантастичного серіалу «Доктор Хто», яка буде лякати нас бабаєм.

А ви вірите в існування бабая? Від давньої Сирії до сучасного Шеффілда і диких просторів космосу щось жахливе переслідує Доктора (Джоді Віттакер) та її супутників Грема (Бредлі Волш), Яс (Мандіп Гілл) і Раяна (Тосін Коул) й заражає кошмари людей. Причому найбільш моторошним способом, як показує промо-ролик.

Серія отримала назву «Can You Hear Me?» («Ти мене чуєш?») і вийде на телеекрани в неділю, 9 лютого. Її режисером є Емма Салліван.