Новини серіалів, в яких згадується Майрзи Алмас

21 січня 2020,  15:18 | Новини серіалів

«Криза» обертається для сім'ї Кейнів непередбачуваними наслідками в промо-ролику 11 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Бетвумен».

Сестри Кейн Кейт (Рубі Роуз) та Еліс (Рейчел Скарстен) стикаються з демонами з минулого на свій день народження, і промо-ролик розкриває, що Бет Кейн, нормальна версія Еліс без тих трагічних подій, також пережила «Кризу на Нескінченних Землях». Тобто тепер Кейт потрібно буде розібратися зі своїми складними відносинами одразу з двома сестрами. Опис повідомляє, що до Ґотема в цей час прибуває несподіваний гість, і поки складно сказати, це про Бет чи ще про когось.

Серію «An Un-Birthday Present» («Подарунок на день ненародження») зняла режисерка Майрзі Алмас. Її прем'єра відбудеться 27 січня за українським часом.

16 квітня 2019,  16:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сара відправляється в пекло Ави, яке виглядає як гігантський космічний торговий центр, в промо-ролику 12 серії 4 сезону серіалу «Легенди завтрашнього дня».

Темрява піднялася в 2019 році, і команда розуміє, що поки вони розбиралися з історією, в теперішньому часі з'явилися нові проблеми. Сара (Кейті Лотц) намагається врятувати Аву (Джесс Макаллан) від долі, гіршої за смерть, і в той же час веде бій з власними демонами. Нора (Кортні Форд) і Костянтин (Метт Раян) працюють разом, щоб зупинити могутнього демона. Тим часом Зарі (Тала Еш) отримує непрохані поради від Мони (Рамона Янг), Чарлі (Мейсі Річардсон-Селлерс) і навіть Рорі (Домінік Перселл).

Серія «The Eggplant, The Witch & The Wardrobe» («Баклажан, чаклунка і платтяна шафа»), яку зняла Майрзі Алмас, вийде на телеекрани 23 квітня за українським часом.

15 травня 2018,  16:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Секрет супергероя опиняється на межі розкриття в промо-ролику 19 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Супергьорл».

Коли Таня (Неста Купер), послідовниця Ковілла (Чад Лоу), збігає з того, що залишилося від його культу, вона віддає Карі (Мелісса Бенойст) та Джеймсу (Мехкад Брукс) щоденник, в якому може бути ключ до порятунку Сем (Одетт Еннейбл). Хтось дізнається особистість Вартового і погрожує розкрити Джеймса, якщо він не зробить те, про що його просять. Джеймс розмірковує про те, що значить бути в Америці темношкірим лінчувальником без маски.

Серія «The Fanatical» («Фанатичний»), яку зняла Майрзі АлмасСтріла», «Джессіка Джонс»), вийде на екрани 22 травня за українським часом.