Новини, в яких згадується Елфі Оуен-Аллен

20 травня 2020,  17:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні ввечері на українському каналі ICTV відбудеться телепрем'єра хітового фільму режисера Тайки Вайтіті «Кролик Джоджо», який на початку року отримав «Оскар» за свій сценарій.

Читати далі...
13 квітня 2020,  15:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка торішньої комедії про дорослішання «Освіта» Біні Фелдштейн запалює з червоним волоссям в трейлері нового комедійного фільму на схожу тему під назвою «Як створити дівчину».

Читати далі...
23 січня 2020,  13:00 | Новини фільмів

Сьогодні в український прокат виходить довгоочікуваний сатиричний фільм «Кролик Джоджо» від режисера блокбастера «Тор: Рагнарок» Тайки Вайтіті, який отримав 6 номінацій на премію «Оскар».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Кролик Джоджо»
Одного разу в Третьому Рейху
17 січня 2020,  03:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Під час Другої світової війни в нацистській Німеччині живе собі 10-річний хлопчик Джоджо Бетцлер, який є добрим і чуйним, а також дуже любить Гітлера і свастику і мріє одного дня стати особистим охоронцем фюрера. Для нього нацизм стає захоплюючою грою з гучними слоганами про перевагу арійців над іншими людьми, але коли він виявляє, що в стіні його будинку ховається єврейська дівчинка, гра перетворюється на реальність. Реальність, в якій у двері може постукати гестапо і вбити дівчинку, а заодно і Джоджо з його мамою. Як же тепер бути маленькому нацистові, якого все життя вчили ненавидіти євреїв?

Читати далі...
24 липня 2019,  14:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільму «Тор: Рагнарок» Тайка Вайтіті представляє свій сатиричний погляд на Адольфа Гітлера, нацизм і Другу світову війну в кінокартині «Кролик Джоджо».

«Кролик Джоджо» буде історією самотнього німецького хлопчика Джоджо (Роман Гріффін Девіс), чий світ перевертається, коли він дізнається, що його мама (Скарлетт Йоханссон) ховає від нацистів на їхньому горищі єврейську дівчинку (Томасін МакКензі). У Джоджо є вигаданий друг-ідіот Адольф Гітлер (Тайка Вайтіті), який допомагає йому впоратися з самотністю, і, як не дивно, він штовхає хлопчика да того, щоб він поглянув в обличчя своєму сліпому нацизму.

Прем'єра нового божевільного творіння Вайтіті, де також зіграли Сем Роквелл, Ребел Вілсон, Алфі Аллен і Стівен Мерчант, відбудеться восени.

У майбутньому Вайтіті зніме четверту пригоду Тора «Тор: Любов і грім».

5 червня 2019,  15:29 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тизер 3 сезону костюмованої драми «Куртизанки» розкриває, що в його нових серіях з'явиться зірка хітового фентезі «Гра престолів» Елфі Аллен.

Читати далі...
30 квітня 2019,  20:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова серія фентезійного серіалу «Гра престолів» показала найтривалішу битву в історії кіно й телебачення, яка забрала життя багатьох персонажів. Хто ж пав смертю хоробрих в битві з Королем ночі та його живими мерцями?

Читати далі...
22 квітня 2019,  19:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дейнеріс говорить Джону, що мертві вже тут, в промо-ролику 3 серії 8 сезону фентезійного серіалу «Гра престолів».

Синопсис серії лаконічно повідомляє, що Король ночі та його армія мертвих прибули до Вінтерфеллу, і починається велика битва. Серія буде йти 1 годину 22 хвилини, тобто її можна порівняти з повнометражним фільмом. Її промо-ролик показує час перед битвою, коли Санса (Софі Тернер) та Арія (Мейсі Вільямс) стоять на стіні і спостерігають за наближенням ворожої армії мерців, а також показує кілька секунд битви за участю Джона (Кіт Герінгтон), Брієни (Гвендолін Крісті), Теона (Алфі Аллен) і дракона.

Режисером серії виступає Мігель Сапочнік, який зняв знамениту «Битву бастардів». Битву за Вінтерфелл ми побачимо 29 квітня за українським часом.

Російськомовна прем'єра 2 серії 8 сезону «Лицар Семи королівств» відбудеться каналі Fox Crime сьогодні, 22 квітня. о 22:00.

3 березня 2019,  03:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хто ж правитиме Сімома королівствами? Дейнеріс, Джон, Серсея та інші персонажі сидять на Залізному троні на нових персональних постерах фентезійного серіалу «Гра престолів», який завершиться в цьому році.

Читати далі...
31 серпня 2018,  18:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Науково-фантастичний трилер-екшен «Хижак» режисера Шейна Блека нарешті отримав крутий фінальний трейлер, після перегляду якого його можна сміливо назвати головним фільмом вересня.

У перезапуску популярної франшизи маленький хлопчик (Джейкоб Тремблей) випадково викликає на Землю найбільш небезпечних мисливців у всесвіті, і зупинити їх може лише команда дисфункціональних найманців під проводом колишнього морпіха Квінна МакКенни (Бойд Холбрук). Фінальний трейлер дозволяє познайомитися з цією надією людства ближче і показує, що ці хлопці, яких грають Томас Джейн, Кіген-Майкл Кі, Алфі Аллен, Треванте Роудс і Августо Агілера справжні божевільні. Допомагати їм у порятунку людства буде парочка відчайдушних вчених у втіленні Стерлінга К. Брауна і Олівії Манн.

Дивіться також другий український трейлер «Хижак». У кіно з 13 вересня.

9 серпня 2018,  19:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox сьогодні представила дебютний ТБ-ролик науково-фантастичного екшен-трилера «Хижак», де показані нові фрагменти за участю найнебезпечніших мисливців у всесвіті.

Читати далі...
26 червня 2018,  17:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Компания 20th Century Fox опубликовала новый официальный трейлер грядущего фантастического экшен-хоррора «Хищник», который выглядит гораздо лучше и обнадеживающе, чем тизер-трейлер.

Читати далі...
9 червня 2018,  23:16 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Два хижаки б'ються в новому трейлері фантастичного екшен-горору Шейна Блека «Хижак», який вийшов сьогодні.

Згідно з офіційним синопсисом, в новому «Хижаку» найнебезпечніші мисливці у всесвіті стали сильнішими, розумнішим і смертоноснішими, ніж будь-коли, вдосконаливши свою ДНК за допомогою інших видів. І коли маленький хлопчик випадково викликає їх на Землю, тільки хоробра команда найманців та розсерджений учитель хімії можуть запобігти знищенню людської раси.

В перезапуску зіграють Олівія Манн, Стерлінг К. Браун, Бойд Холбрук, Треванте Роудс, Алфі АлленТомас Джейн і Джейкоб Тремблей.

Дивіться український тизер-трейлер фільму «Хижак». У кіно з 13 вересня.