Новини, в яких згадується Карлос Гутиеррез Медрано

22 вересня 2019,  16:36 | Новини фільмів

Новий український трейлер фентезійного мультфільму «Сельма у місті привидів» показує, як відкривається чарівний портал у світ магії, та обіцяє нам пригоду неймовірних масштабів.

Пригодницько-фентезійна анімація режисера Карлоса Гутієрреза Медрано розповідає про мексиканську сироту Сельму, яка відчайдушно хоче побачитися зі своїми загиблими батьками, але бабуся забороняє їй викликати духів в День мертвих, щоб вона не накликала на них біду. Ставши дорослою, Сельма відправляється в старовинний замок і відкриває там портал в світ духів, куди її затягує разом з її найкращими друзями. Але пошуки батьків привертають до Сельми увагу темного чаклуна, який переслідує свої корисливі цілі.

Українська прем'єра мультфільму «Сельма у місті привидів» переїхала на 5 грудня в зв'язку з тим, що 24 жовтня в український прокат виходить інша анімація на геловінську тематику «Родина Адамсів».

5 липня 2019,  20:29 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прибув дубльований трейлер мексиканського фентезійного мультфільму «Сельма у місті привидів», який дуже сильно нагадує діснеївську анімацію «Коко», яка вийшла у 2017 році.

«Сельма у місті привидів» розповість історію мексиканської сироти Сельми, яка відчайдушно хоче побачитися зі своїми загиблими батьками, але бабуся забороняє їй викликати духів в День мертвих, щоб вона не накликала біду. Ставши дорослою, Сельма знаходить спосіб відкрити портал до світу духів, куди вона вирушає разом зі своїми друзями, щоб нарешті зустрітися з татом і мамою.

Українська прем'єра анімації режисера Карлоса Гутієрреза Медрано відбудеться перед Геловіном, 24 жовтня.