Новини фільмів, в яких згадується Клайв Оуен

26 липня 2019,  22:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо другий український трейлер інноваційного бойовика Енга Лі «Двійник», в якому зірка «Людей у чорному» та «Аладдіна» Вілл Сміт зіграв одразу дві головні ролі: себе й себе на 20 років молодшого.

Читати далі...
25 липня 2019,  18:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хто врятує тебе від себе самого? Вілл Сміт стикається з самим собою у другому офіційному трейлері науково-фантастичного екшену «Двійник», яким сьогодні поділилася студія Paramount Pictures.

Інноваційний бойовик володаря 2 премій «Оскар» Енга Лі розповість про кілера Генрі Брогена (Сміт), який вирішує поставити крапку у професійній кар'єрі. Але несподівано на його шляху з'являється таємничий двійник, який знає про кожен його наступний крок. На свій подив, Генрі дізнається, що цей двійник — його клон, створений давнім ворогом (Клайв Овен), щоб його знищити.

Вчора вийшло приголомшливе відео про створення фільму «Двійник», яке розповідає про те, як Сміт зіграв себе двічі. У кіно з 10 жовтня.

23 липня 2019,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Презентуємо офіційний український трейлер драматичної кінострічки Клер Маккарті «Офелія», головну роль в якій виконує зірка франшизи «Зоряні війни» Дейзі Рідлі.

Фільм Маккарті буде адаптацією відомої історії Вільяма Шекспіра про Гамлета, принца Датського, з точки зору його коханої Офелії. Вона є фрейліною при дворі королеви Гертруди, матері Гамлета. Раптом король помирає, і до влади приходить його брат Клавдій. Офелія випадково дізнається про його змову з Гертрудою, і цей секрет зводить дівчину з розуму. Вона намагається врятувати їх з Гамлетом, але принц залишається непохитним у своєму бажанні помститися дядькові за вбивство свого батька.

В український прокат «Офелія», де разом з Рідлі знялися Наомі Воттс, Клайв Овен, Том Фелтон і Джордж МакКей, вийде восени, 12 вересня.

23 квітня 2019,  17:19 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Вілл Сміт б'ється зі своїм клоном в офіційному трейлері науково-фантастичного бойовика «Двійник», який ви вже можете подивитися в українському дубляжі.

Нова картина володаря двох статуеток «Оскар» Енга Лі, який зняв знамениті фільми «Життя Пі» і «Горбата гора», відправить нас у світ майбутнього. У «Двійнику» Сміт грає найманого вбивцю вищого розряду Генрі Брогана, на якого полює його молодий клон.

Компанію Сміту та «Сміту-молодшому» в цій пригоді складають Мері Елізабет Вінстед, Клайв Овен та Бенедикт Вонг.

В український прокат «Двійник» вийде 10 жовтня.

5 листопада 2018,  17:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові трейлери супергеройського екшену «Аквамен», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», мультфільму «Ральф Руйнівник 2: Інтернетрі» та пригодницького бойовика «Робін Гуд», а також міжнародний ТБ-ролик супергеройської картини «Капітан Марвел».

Читати далі...
31 жовтня 2018,  01:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Зоряних воєн» Дейзі Рідлі втілює шекспірівську героїню в першому трейлері драматичної картини «Офелія».

Режисер Клер Маккарті представляє свою адаптацію відомої історії про Гамлета (Джордж Маккей), принца Датського, яка розповідається від імені його коханої Офелії (Рідлі). Вона служить фрейліною при дворі королеви Гертруди (Наомі Воттс), матері Гамлета. Король помирає, і трон займає його брат Клавдій (Клайв Овен). Офелія знає про його змову з Гертрудою, і цей секрет зводить дівчину з розуму.

Світова прем'єра фільму, де також знявся зірка «Гаррі Поттера» Том Фелтон, відбулася на початку року на кінофестивалі «Санденс».

18 лютого 2018,  22:34 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цього тижня вийшов довгоочікуваний трейлер мультфільму «Суперсімейка 2», а також нові трейлери фільмів «Ремпейдж», «Першому гравцю приготуватися» та «Тихоокеанський рубіж: Повстання».

Читати далі...