Новини, в яких згадується Гугу Мбата-Роу

24 лютого 2021,  23:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це літо буде дуже спекотним, божевільним та... дуже хитрим. Оскільки повертається ваш улюблений бог хитрощів! Компанія Marvel Studios повідомила сьогодні про те, що прем'єра супергеройського серіалу «Локі» з Томом Гіддлстоном відбудеться 11 червня.

Читати далі...
11 грудня 2020,  03:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за найхаризматичнішим (пробач, Тор) богом кіновсесвіту Marvel? Локі переживає найнеймовірніші пригоди в офіційному трейлері свого власного серіалу, який вийде на Disney+.

Читати далі...
26 листопада 2020,  15:30 | Статті

Чергова зміна виходу новинок в український прокат на цей раз відбилася на новому фільмі Анджеліни Джолі «Пітер Пен і Аліса в Країні чудес» не вийде на великі екрани в цей четвер, 26 листопада. Але для нас це не привід не розповісти вам докладніше про гучний фентезі-фільмі, в якому творці сміливо об'єднали одразу двох неймовірно популярних казкових персонажів Пітера Пена і Алісу.

Читати далі...
16 листопада 2020,  15:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка популярного драматичного серіалу від Apple «Ранкове шоу» Різ Візерспун поділилася оптимістичною фотографією зі знімального майданчика, повідомивши, що вже стартували зйомки його 2 сезону.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Міс Погана поведінка»
«Ох вже ці божевільні жінки!»
12 серпня 2020,  23:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 1970 році на конкурсі «Міс Світу», який дивилося більше людей, ніж політ людини на Місяць, стався грандіозний скандал. До зали і на сцену увірвалися активістки руху за рівні права й висловили організаторам в обличчя все своє обурення з приводу того, що ті на весь світ оцінюють жінок за їхніми зовнішніми параметрами, як «худобу на базарі». І дотепна драматична комедія «Міс Погана поведінка» показує, як і чому представниці Руху за жіноче звільнення зважилися на таку відчайдушну акцію, що обернулася для них арештом.

Читати далі...
1 червня 2020,  16:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився життєрадісний трейлер британської військової драми «Summerland» із зіркою фільмів «Принц Персії: Піски часу» та «Мисливці на відьом» Джеммою Артертон в головній ролі.

Читати далі...
31 березня 2020,  00:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський екшен «Вічні» буде далеко не єдиним майбутнім проектом, в якому зірка «Чаклунки» Анджеліна Джолі змінить роги на світле волосся. Вона також стане блондинкою у фентезі «Йди», яке відправить її в 19 століття.

Читати далі...
26 березня 2020,  20:10 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шоураннер супергеройського серіалу від Marvel «Локі» Майкл Валдрон розповів в свіжому інтерв'ю, що Локі «буде боротися за свою ідентичність та контроль над нею» в майбутній багатосерійній пригоді.

Читати далі...
17 березня 2020,  00:09 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Супергеройський серіал «Локі» продовжує розширювати свій акторський склад, куди недавно увійшли актори Овен Вілсон, Гугу Ембата-Ро та Річард Е. Грант.

Читати далі...
23 грудня 2019,  16:04 | Новини фільмів

Кінокомпанія Pathe UK поділилася яскравим трейлером своєї драматичної стрічки «Misbehaviour», заснованої на реальних подіях. Головну роль в ній виконує номінантка на премію «Оскар» Кіра Найтлі.

Події фільму розгортаються в Лондоні в 1970-му році під час популярного конкурсу Міс світу, ведучим якого виступає комедійна легенда із США Боб Гоуп (Грег Кіннір). Заявляючи, що конкурси краси принижують жінок, рух за визволення жінок та активістка Селлі Алекзандер (Кіра Найтлі) стають відомими за одну ніч, коли вторгаються на сцену і зривають пряму трансляцію конкурсу, чия аудиторія становила 100 мільйонів глядачів. А коли відновили трансляцію, переможницею конкурсу несподівано стала не шведська фаворитка, а Міс Гренада (Гугу Эмбата-Ро), перша темношкіра жінка, яка отримала титул Міс світу.

У світовий прокат драма режисерки Філіппи Лоуторп вийде в березні. З нетерпінням очікуємо оголошення дати її української прем'єри.

7 листопада 2019,  22:29 | Новини серіалів

На честь прем'єри свого нового телесеріалу «Ранкове шоу» Різ Візерспун поділилася цікавим закулісним відео, де вона весело відповідає на запитання шанувальників, поки їй наносять грим.

Разом з актрисою відео, знятому в гримерному трейлері, з'явилася її гример Моллі Штерн, з якою зірка «Блондинки в законі» познайомилася ще у 1990-х. Лауреатка премії «Оскар» розповіла, що на зйомках її улюбленим перекусом є чіпси Benito's; на питання про те, чи є вона жайворонком, чи совою, відповіла, що найактивнішою вона себе почуває з 10 ранку до 5 вечора; а в якості улюблених пісень на даний момент назвала пісню «Juice» у виконанні Lizzo, проспівавши звідти пару рядків, та хіт групи The Jonas Brothers «Sucker», хоча трохи переплутала його назву з «Suffer».

Компанію у «Ранковому шоу» Візерспун складають Дженніфер Еністон, Стів Карелл, Нестор Карбонелл, Біллі Крудап і Гугу Ембата-Ро.

1 червня 2019,  00:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Подорож починається зі сходження темряви. Компанія Netflix представила перший тизер-трейлер свого фентезійного мультсеріалу «Темний кристал: Епоха опору», чия прем'єра відбудеться 30 серпня.

Лялькове фентезі «Темний кристал: Епоха опору» буде приквелом фільму Джима Генсона «Темний кристал», який вийшов у 1982 році. Мультсеріал буде слідувати за трьома гелфлінгами Раяном (Терон Еджертон), Бреєю (Аня Тейлор-Джой) та Діт (Наталі Еммануель), які дізнаються секрет, що стоїть за силою злісних скексисів, і відправляються в епічну подорож, щоб врятувати свій світ.

Також в озвучуванні персонажів візьмуть участь відомі актори Марк Гемілл, Хелена Бонем Картер, Джейсон Айзекс, Алісія Вікандер, Марк Стронг, Саймон Пегг, Наталі Домер, Гарріс Дікінсон, Гугу Ембата-Ро, Катріна Балф і Тео Джеймс.

6 квітня 2019,  21:47 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В мережу потрапили перші кадри з трейлера нового серіалу «Ранкове шоу» («The Morning Show»), головних героїнь якого втілюють відомі голлівудські актриси Дженніфер Еністон та Різ Візерспун.

Читати далі...
24 жовтня 2018,  00:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційний український трейлер драматичного трилера «Небезпечна гра Слоун», головна роль в якому принесла актрисі Джессіці Честейн номінацію на престижну премію «Золотий глобус».

Талановита лобістка Елізабет Слоун (Честейн) займається тим, що впроваджує чиїсь ідеї у життя. Вона робить усе, щоб той чи інший закон було прийнято Конгресом США. На замовлення впливових політиків вона береться за найбільший та найризикованіший проект у своїй кар'єрі, який пов'язаний з контролем над зброєю. І перемога в цій битві може виявитися для Слоун занадто дорогою.

Разом з Честейн в цій історії зіграли Марк Стронг, Гугу Ембата-Ро, Елісон Пілл, Джон Літгоу і Майкл Стулбарг.

Фільм Джона Меддена вийшов в український прокат 18 жовтня. Квитки на сеанси «Небезпечна гра Слоун» ви знайдете в нашій афіші.

21 вересня 2018,  17:28 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. розглядає кандидатури актрис Софії Бутелли, Мері Елізабет Вінстед і Гугу Ембата-Ро на ролі супергероїнь у своєму новому фільмі «Хижі пташки», заснованому на коміксах DC.

Читати далі...