Новини, в яких згадується Марк Дробот

24 січня 2019,  18:09 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Офіційний трейлер вже відомого українського драматичного серіалу «Кріпосна» відправляє у світ царської Росії і обіцяє глядачеві епічне кохання, підступні зради, шикарні бали та відомих акторів у головних ролях.

Головною героїнею драми «Кріпосна» буде сирота Катерина Вербицька (Катерина Ковальчук), яку, незважаючи на те, що вона була народжена в неволі, хрещена мати виховувала як панночку з вищого суспільства. Катерина знає іноземні мови, носить гарні сукні і чарівно грає на фортепіано, але належить не собі, а родині багатого ніжинського поміщика Петра Червінського (Станіслав Боклан). Його син Григорій (Михайло Гаврилов) не дає Катерині проходу і вважає її своєю власністю, але дівчина кохає відважного дворянина Олексія Косача (Олексій Яровенко), який теж у неї закоханий і хоче на ній одружитися. Але щоб стати вільною і щасливою, Катерині доведеться пережити смерті близьких і пройти жахливі випробування.

Серіал «Кріпосна», де також зіграють Ольга Сумська, Марк Дробот, Ксенія Мішина і Олеся Жураковська, стартує на каналі СТБ через місяць, 25 лютого.

14 січня 2019,  15:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Телеканал СТБ готує масштабну прем'єру свого нового костюмованого серіалу «Кріпосна», чий тизер крутять зараз і по іншим українським каналам. Але незважаючи на те, що серіал зняли в Україні, глядачів розчарувало, що в його тизері звучить російська мова.

Читати далі...