Новини, в яких згадується Метт Зукрі

1 жовтня 2023,  17:44 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Так, сьогодні 1 жовтня, вересень позаду, проте з приходом осені й початком нового навчального року ви могли пропустити 5 цікавих серіалів, які точно варті вашої уваги. Як, наприклад, фінальний сезон «Сексуальної освіти», спін-оф «Хлопаків» чи «Ранкове шоу» з Еністон та Візерспун. А полоскотати нерви вас змусять нові серії «Американської історії жахів».

Читати далі...
28 серпня 2019,  14:52 | Новини серіалів

Телеканал Fox поділився напруженим промо-роликом 3 сезону медичної драми «Резидент», де на її героїв чекають нові складні випробування.

Головним героєм «Резидента» виступає молодий лікар-ідеаліст Конрад Говкінс (Метт Зукрі), який працює в Chastain Memorial Hospital і часто змушений приймати непрості рішення, щоб рятувати життя пацієнтів. У нових серіях розквітають його романтичні стосунки з медсестрою Ніколетт Невін (Емілі ВанКемп), якій він у цьому відео обіцяє, що вони «пройдуть через це разом», а також в промо можна побачити фрагменти майбутньої пожежі, яка трапиться в лікарні.

Прем'єра 3 сезону серіалу «Резидент» відбудеться 24 вересня.

17 серпня 2019,  19:45 | Новини серіалів

Тизер-трейлер 3 сезону медичної драми «Резидент», що набирає оберти, обіцяє гарячі сцени двох видів: романтичні та вибухонебезпечні. У буквальному сенсі.

«Резидент» розповідає про трудові будні та особисте життя молодого лікаря-ідеаліста Конрада Говкінса (Метт Зукрі), який працює під керівництвом блискучого, але цинічного хурурга Рендольфа Белла (Брюс Грінвуд). Тизер показує, що у Конрада і медсестри Ніколетт Невін (Емілі ВанКемп) нарешті все добре, але доля вирішує пограти з закоханими в жорстокі ігри. У лікарні трапляється вибух і пожежа; Конрад опиняється в пастці і каже Нік бігти звідти, а після нам показують його на підлозі без свідомості і Нік, яка невтішно плаче.

Прем'єра 3 сезону серіалу «Резидент» відбудеться 24 вересня.

17 серпня 2018,  00:39 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Це бізнес, а не благодійність.»

Канал Fox опублікував трейлер 2 сезону медичної драми «Резидент» з Меттом Зукрі, Емілі ВанКемп, Манішом ДайаломШонетт Рене Вілсон і Брюсом Грінвудом.

«Резидент» слідує за чарівним і зарозумілим лікарем Конрадом Гокінсом (Зукрі), який є одним з кращих лікарів в лікарні Chastain Park Memorial Hospital в Атланті. Він звик порушувати правила і слухатися інстинктів, коли справа стосується життя його пацієнтів. У майбутніх серіях Конрад вирішує врятувати життя тому, у кого немає страховки, через що у нього виникає серйозний конфлікт з головою хірургії Рендольфом Беллом (Грінвуд). Проте заради блага лікарні та пацієнтів вони повинні навчитися працювати разом.

Також відео представляє перший погляд на нову героїню у втіленні зірки фільму «Крок вперед» Дженни Деван, яку нещодавно можна було побачити в серіалі «Супергьорл».

Прем'єра 2 сезону «Резидента» відбудеться восени, 24 вересня.

3 червня 2018,  21:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий офіційний ТБ-ролик супергеройського фільму «Людина-мураха і Оса», фінальний трейлер картини «Вісім подруг Оушена», повноцінний трейлер діснеївського фентезі «Крістофер Робін», музичний трейлер мультфільму «Монстри на канікулах 3», а також нові українські трейлери до різноманітних літніх комедій і жахів.

Читати далі...
3 червня 2018,  01:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Метт Зукрі повідомляє радісну новину в першому тизері 2 сезону медичної драми «Резидент»: серіал повернеться з новими серіями цієї осені.

«Резидент» розповідає історію молодого лікаря-ідеаліста Конрада Хокінса (Зукрі), починає працювати під керівництвом жорсткого і блискучого старшого лікаря Рендольфа Белла (Брюс Грінвуд), який змушує його переглянути, що є добром, а що — злом у світі сучасної медицини. Також однією з постійних героїнь драми є медсестра Ніколетт Невін (Емілі ВанКемп), яка з'являється у даному тизері.

В очікуванні нових серій ви можете переглянути 1 сезон «Резидента» під час телемарафону, який канал Fox Life, що транслюється в Україні, проведе в неділю, 17 червня, показуючи всі його 14 серій одну за одною.

29 грудня 2017,  23:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал Fox поділився новим трейлером своєї майбутньої медичної драми «The Resident».

Молодий лікар-ідеаліст починає працювати під керівництвом жорсткого і блискучого старшого лікаря, який змушує переглянути, що є добром, а що — злом у світі сучасної медицини. Основні ролі в серіалі виконують Метт ЗукріДівчата Гілмор», «Правильна дружина»), Емілі ВанКемпПомста», «Перший месник: Протистояння») та Брюс ГрінвудЯ, робот», «Зоряний шлях»).

Перша серія «The Resident» вийде на екрани 22 січня за українським часом.

26 жовтня 2016,  00:56 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Міні-серіал «Дівчата Гілмор: Рік життя» отримав свій повноцінний трейлер, який показує, що життя в світі життєрадісних Лорелай і Рорі Гілмор продовжує вирувати, і що в нових серіях їх очікують як злети, так і падіння, а також різні події, за які глядачі й полюбили їх затишне містечко Старз Холлоу.

На цей раз відео не обмежується головними героїнями у виконанні Лорен Грем і Алексіс Бледел, разом з якими тут з'являються Келлі Бішоп, Мелісса МакКарті, Скотт Паттерсон, Джаред Падалекі, Майло Вентімілья та Метт Зукрі.

6 жовтня 2016,  17:20 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Фічуретка міні-серіалу «Дівчата Гілмор: Рік життя» з кумедними фрагментами зі старих сезонів розповідає словами його зірок Лорен Грем, Алексіс Бледел, Скотта Паттерсона і Келлі Бішоп про їх радісне повернення до цієї історії, а також показує Метта Зукрі, Майло Вентімілью та Джареда Падалекі на тлі містечка Старз Холлоу.

«Дівчата Гілмор», перший тизер чиїх нових серій дивіться тут, повертаються 25 листопада.

12 квітня 2016,  19:01 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Звезда «Сверхъестественного» Джаред Падалеки появится в продолжении «Девочек Гилмор», в которых играл на заре своей телекарьеры.

Читати далі...