Новини, в яких згадується Остін Роберт Батлер

13 березня 2024,  18:41 | Кастінг

Нова стрічка режисера Арі Астера «Eddington» зібрала зірковий акторський склад на чолі з лавреатами премії «Оскар» Хоакіном Феніксом та Еммою Стоун.

Читати далі...
10 лютого 2024,  22:27 | Новини фільмів

Пропонуємо подивитися свіжий український трейлер кримінальної драми «Байкери» з Томом Гарді і Остіном Батлером в головних ролях. В кінотеатрах України фільм можна буде подивитися влітку – з 20 червня.

Читати далі...
13 грудня 2023,  22:13 | Новини фільмів

Третій офіційний трейлер науково-фантастичного епіка режисера Дені Вільньова «Дюна: Частина друга», що буде продовженням «Дюни» 2021 року, підтверджує, що він вийде у прокат наприкінці цієї зими.

Читати далі...
5 жовтня 2023,  22:01 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Apple TV+ опублікувала перші кадри свого очікуваного серіалу «Володарі повітря» про Другу світову війну, одну з головних ролей в якому виконає зірка минулорічного фільму «Елвіс» Остін Батлер.

Читати далі...
25 серпня 2023,  22:10 | Новини фільмів

Зважаючи на те, що сценаристи й актори продовжують страйкувати, а студії відмовляються платити їм справедливу зарплату і покращувати умови праці, прем'єра фантастичного епіка Дені Вільньова «Дюна: Частина друга» не відбудеться у листопаді. Тепер вона очікується 14 березня 2024 року.

Читати далі...
30 червня 2023,  20:15 | Новини фільмів

А ви вірите у пророцтва? Кіностудія Warner Bros. порадувала нас новим трейлером очікуваного науково-фантастичного епіка «Дюна: Частина друга» від режисера Дені Вільньова, головні ролі в якому виконують Тімоті Шаламе та Зендея.

Читати далі...
3 травня 2023,  21:20 | Новини фільмів

Вийшов офіційний український трейлер фантастичного пригодницького екшну «Дюна: Частина друга» Дені Вільньова з Тімоті Шаламе і Зендеєю в головних ролях. В кінотеатрах України фільм стартує з 2 листопада.

Читати далі...
6 лютого 2023,  19:12 | Новини серіалів

Платформа Netflix представила тизер-трейлер свого пригодницького мультсеріалу «Агент Елвіс», де головного героя озвучить лауреат премії «Оскар» Меттью МакКонахі.

Читати далі...
30 червня 2022,  09:40 | Новини фільмів

Головною прем'єрою цього тижня можна без перебільшення назвати музичний фільм «Елвіс» режисера База Лурмана, який розповість історію життя легендарного Елвіса Преслі, короля рок-н-ролу та однієї із найбільш знакових постатей американської музики.

Читати далі...
30 травня 2022,  21:02 | Кастінг

До касту продовження хітового фантастичного епіка «Дюна», який зняв режисер Дені Вільньов, приєдналися три нові актори, серед яких зірка торішнього супергеройського екшену «Чорна вдова» Флоренс П'ю. І нам вже відомо, кого вона зіграє.

Читати далі...
24 травня 2022,  01:00 | Новини фільмів

Актор Остін Батлер продовжує підкорювати нас своїм фантастичним перетворенням на легендарного короля рок-н-ролу у другому трейлері біографічного фільму «Елвіс», режисером якого є Баз Лурман.

Читати далі...
12 травня 2022,  10:35 | Новини фільмів

Представляємо ексклюзивний фрагмент очікуваного біографічного фільму «Елвіс», де роль короля рок-н-ролу втілить актор Остін Батлер. І він має всі шанси отримати за своє перевтілення премію «Оскар».

Читати далі...
24 липня 2019,  00:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Леонардо ДіКапріо, Бред Пітт і Марго Роббі готові підкорювати наші серця в дев'ятому фільмі культового режисера Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», про що свідчать нові персональні постери за їх участю.

Читати далі...
4 квітня 2019,  00:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адам Драйвер, Білл Мюррей і Тільда Свінтон б'ються з зомбі в першому трейлері комедійного горора Джима Джармуша «Мертві не вмирають».

Чорна комедія «Мертві не вмирають» відправить нас в мирне американське провінційне містечко Центервіль, в якому прокидається велике зло. Але сильно не переймайтеся, адже на захист живих одразу встають поліцейські Рональд Петерсон (Драйвер) та Кліфф Робертсон (Мюррей), які збираються битися з зомбі всіма підручними засобами.

Компанію їм в цьому божевіллі складуть Стів Бушемі, Хлоя Севіньї, Селена Гомес, Калеб Лендрі Джонс, Остін Батлер і Денні Гловер.

В американський прокат новий фільм Джармуша прибуде у червні. Чи добереться він до українських кінотеатрів, поки залишається під питанням.