Новини серіалів, в яких згадується Роб Корддрі

26 серпня 2019,  13:56 | Новини серіалів

Зірка екшену «Форсаж: Гоббс та Шоу» Двейн Джонсон готовий до епічного фіналу в офіційному трейлері 5 сезону серіалу «Футболісти», який має 4 номінації на премію «Еммі».

На початку 5 сезону Спенсер (Двейн Джонсон), мирно насолоджуючись виходом на пенсію і розмірковуючи про своє минуле, отримує спокусливу пропозицію стати першим темношкірим власником команди в історії професійного футболу, а Джо (Роб Кордрі) готується до великої угоди зі Sports X разом зі своїм новим партнером Ленсом (Расселл Бренд).

Перша серія 5 сезону «Футболістів» вийшла на американському телебаченні вчора, 25 серпня. Прем'єра наступної серії відбудеться 1 вересня.

27 червня 2018,  16:20 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Свіжий трейлер 4 сезону спортивного драмеді «Футболісти» представляє нового персонажа у втіленні Расселла Бренда.

У нових серіях Спенсер (Двейн Джонсон) і Джо (Роб Кордрі) вирушають підкорювати Лос-Анджелес, з яким у Спенсера пов'язані болючі спогади — він не був в Місті ангелів з тих пір, як поховав свого брата. Партнери налаштовані серйозно і збираються стати медіамагнатами узбережжя, але зв'язуються з ненадійною людиною — фахівцем з екстремальних видів спорту Ленсом Клайансом (Бренд). Після Спенсер опиняється у в'язниці, а коли повертається, то повідомляє своїй команді, що ніхто нікуди не їде, і що вони йдуть на війну.

Прем'єра 4 сезони «Футболістів», де також повертаються Джон Девід Вашингтон, Омар Бенсон Міллер, Донован В. Картер і Трой Геріті, відбудеться 12 серпня.

30 травня 2018,  01:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал HBO поділився першим тизер-трейлером 4 сезону серіалу «Футболісти», головну роль в якому виконує Двейн Джонсон.

Спенсер (Джонсон) і Джо (Роб Кордрі) прибувають в Лос-Анджелес, але незважаючи на показані в цьому відео білі пляжі, високі хвилі для серфінгу, яскраві спортивні автомобілі й шикарні особняки, головний герой відзначає, що «Л.А. може бути темним місцем». Але у Спенсера вже є план, як підкорити це узбережжя, — вони стануть медіамагнатами.

«Футболісти», на чиєму рахунку є номінація на премію «Еммі», повертаються з новими серіями 12 серпня.