Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Хиро МацудаHirô Matsuda

50%
0
50%
0

Фильмография

Заговор клана Ягю (2008) ... сценарист (идея)
Гордость (1998) ... сценарист
Shinonomerô onna no ran (1994) ... сценарист
Тяжкий грех в раю (1992) ... сценарист
Keisho sakazuki (1992) ... сценарист
Компания спонсирующая похороны (1989) ... сценарист
Тень повелителя (1989) ... сценарист
Hanazono no meikyu (1988) ... сценарист
Yogisha (1987) ... сценарист
Hana ichimonme (1985) ... сценарист

Обсуждения на форуме

На данный момент на форуме нет обсуждений . но вы можете создать свою тему на форуме

Обсуждение

Написать комментарий...
Написать комментарий...