Новини фільмів, в яких згадується Патріція Кларксон

13 жовтня 2018,  02:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільму «На драйві» Енсел Елгорт втілює людину з роздвоєнням особистості в трейлері психологічного трилера з елементами наукової-фантастики «Джонатан».

Джонатан (Елгорт) залишає свій офіс щодня опівдні. Коли він повертається додому, він йде спати. Щоранку він прокидається, і знаходить на кухні сніданок разом з відео, яке розповідає йому про другу частину його дня, яку він проводить в якості Джона. Він проходить спеціальне лікування, яке допомагає йому контролювати свій розлад, але одного разу Джонатан дізнається, що Джон завів дівчину, і все їхнє упорядковане життя котиться під укіс.

У світовий прокат картина Білла Олівера, де компанію Элгорту склали Сьюкі Вотерхаус, Патріша Кларксон і Метт Бомер, вийде в листопаді.

14 березня 2018,  01:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою нового трейлера «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» кінокомпанія 20th Century Fox повідомила, коли фантастичний бойовик Веса Болла можна буде придбати на Blu-ray.

Трейлер закликає стати свідками фінальної глави протистояння Томаса (Ділан О'Брайен) й виживших глейдерів з лиходійною корпорацією «П.Е.К.Л.О.», яка роками ставила експерименти над дітьми, щоб знайти ліки від смертельного вірусу «Спалах», що вбив більшу частину людства. У фільмі також зіграли Кая Скоделаріо, Томас Сенгстер, Патрішія Кларксон і Ейдан Гіллен.

У форматі Digital кінокартина «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» вийде 10 квітня, а на Blu-ray і DVD вона стане доступна з 24 квітня.

22 січня 2018,  18:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Українські глядачі зможуть пережити фінальну главу антиутопічної трилогії «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» в форматі 4DX.

Читати далі...
20 січня 2018,  03:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Заражені нападають на виживших глейдерів в свіжому фрагменті фантастичного бойовика «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті».

Читати далі...
14 грудня 2017,  19:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося другий трейлер фантастичного бойовика «Той, що біжить лабіринтом: Ліки від смерті» в українському дубляжі.

Томас (Ділан О'Брайен) і ті, що вижили Глейдера сходиться у фінальній битві зі зловісною організацією «П.О.Р.О.К.», прагнучи знайти ліки від смертельної хвороби «Спалах». Вони відправляються в штаб-квартиру «П.О.Р.О.К.а», яку Хорхе (Джанкарло Еспозіто) називає «осиним гніздом», і там їх уже чекають Дженсон (Ейдан Гіллен) і Ава Пейдж (Патріція Кларксон).

В український прокат фільм Веса Болла вийде 25 січня.