Рецензії, в яких згадується Шарліз Терон

Рецензія на фільм «Форсаж 10»
Божевільний лиходійський бенефіс Джейсона Момоа
4 липня 2023,  03:30 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Колись дуже давно (у далекі часи до коронавірусу та повномасштабного вторгнення) Він Дизель оголосив, що «Форсаж 10» буде заключною пригодою Домініка Торетто та його родини відважних гонщиків. Але йшли роки, і ось ми дійшли до десятої частини, яка точно не буде завершальною (навіть не буде передостанньою, бо вони вже планують «Форсаж 12»). У минулому фільмі творці франшизи навіть відправили кілька героїв у відкритий космос, тож перевершити себе їм було складно... Проте їм це знову вдалося, і секрет успіху досить простий Джейсон Момоа, він же кхал Дрого, він же Аквамен.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Форсаж 9: Нестримна сага»
Нескінченна історія про сім'ю та швидкі тачки
20 серпня 2021,  19:02 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Можна що завгодно думати і говорити про «Форсажі», але в Голлівуді є дуже мало настільки успішних до божевілля франшиз, яким вдалося дотягнути до 9-го фільму (а якщо рахувати нещодавній спін-офф про Гоббса та Шоу, то і до 10-го), як це вдалося історії про відважних гонщиків під керівництвом Віна Дизеля, які живуть на максимальній швидкості і рятують світ під ревіння моторів своїх прокачаних тачок (а останнім часом – навіть під ревіння моторів танків). Те, що починалося, як екшен про друзів, які люблять ганяти по Лос-Анджелесу і порушувати закон, перетворилося з роками на окремий «супергеройський жанр», якийсь молодший брат Marvel і DC, хоча у Дизеля і компанії й немає ніяких суперсил. Окрім сім'ї (адже у Домініка Торетто «немає друзів», у нього «є сім'я») та відваги. І в своїй дев'ятій пригоді вони знову кинуть виклик міжнародним злочинцям і законам фізики й покажуть, що їхні тачки дійсно здатні літати...

Читати далі...
Рецензія на фільм «Безсмертна гвардія»
Шарліз Терон та її вічні воїни
14 липня 2020,  01:20 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2020 році на екрани мало вийти по два супергеройських екшени від конкуруючих студій Marvel та DC, але коронавірус дозволив поки здійснитися тільки прем'єрі фільму «Хижі пташки», тоді як «Чорна вдова», «Диво-жінка 1984» і «Вічні» все ще чекають свого часу. І тут на допомогу до голодних до супергеройських історій глядачам прийшла стримінгова платформа Netflix, яка ще до пандемії встигла завершити роботу над своїм супергеройським екшеном «Безсмертна гвардія», в якому Шарліз Терон втілює безсмертну воїтельку.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Сенсація»
Коли жінки каналу Fox News заговорили
13 лютого 2020,  02:38 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ми всі знаємо про скандал з Гарві Вайнштейном, який вибухнув в жовтні 2017 року, коли найвпливовішого продюсера Голлівуду публічно звинуватили в сексуальних домаганнях і зґвалтуваннях 80 жінок. Але цих відважних одкровень могло б і не статися, якби в липні 2016 року група жінок телеканалу Fox News не набралася хоробрості і не ризикнула своєю роботою і кар'єрою, щоб розповісти жахливу правду про іншого тирана – керівника каналу Роджера Айлза. Так вибухнув скандал, який став основою біографічного фільму «Сенсація», що на вихідних отримав 1 премію «Оскар».

Читати далі...
25 жовтня 2019,  03:21 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Родина Адамсів напевно є найзнаменитішою родиною в історії кіно і мультиплікації, але її вже давно не було видно на великому екрані. І ось студія Metro-Goldwyn-Mayer вирішила знову вдихнути в цих блідих готичних персонажів життя, знявши про них повнометражний мультфільм. У ньому Адамси поселяються в напівзруйнованому особняку на високій горі, подалі від цікавих людських очей, але одного разу виявляють, що під горою розташувалося занадто ідеальне передмістя, жителі якого люблять яскраві кольори і не люблять усіх, хто від них хоч трохи відрізняється.

Читати далі...
5 квітня 2018,  12:59 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб вижити в суворому корпоративному світі під час кризи, потрібно володіти сталевими нервами і всіма іншими частинами тіла, які допоможуть вам отримати власний кабінет з панорамними вікнами на місто. Але не кожному це дано, як, наприклад, бідоласі Гарольду Соїнці з кримінальної комедії «Небезпечний бізнес». Цього правильного і не особливо цінного для своїх начальників менеджера відправляють в небезпечне відрядження до Мексики, де знаходиться завод з виробництва революційної таблетки з марихуаною, яку його боси хочуть запустити на американський ринок, як тільки це буде легально. Але у голови місцевого картеля свої плани щодо цього прибуткового продукту...

Читати далі...