Новини, в яких згадується Майкл Б. Джордан

20 жовтня 2022,  22:27 | Новини фільмів

Перший трейлер очікуваної спортивної драми «Крід III: Спадок Роккі Бальбоа», який ви вже можете подивитися з українським дубляжем, дражнить глядачів епічним поєдинком між Майклом Б. Джорданом та Джонатаном Мейджерсом.

Читати далі...
12 березня 2021,  21:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Спортивна драма «Крід 3» стане режисерським дебютом для актора Майкла Б. Джордана, який також виконає в ній головну роль. Виконавчим продюсером проекту виступить Раян Куглер, режисер блокбастера «Чорна пантера».

Читати далі...
5 березня 2021,  18:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нещодавно Майкл Б. Джордан вже грав небезпечного персонажа Еріка Кіллмонгера в супергеройському фільмі «Чорна пантера», але в новому екшені «Без жалю» він стає ще небезпечнішим, перетворюючись на Карателя з нотками Рембо.

Читати далі...
18 лютого 2021,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гостросюжетний екшен «Без жалю» («Without Remorse») із зіркою фільмів «Крід» та супергеройського блокбастера «Чорна пантера» Майклом Б. Джорданом повинен був вийти на екрани кінотеатрів ще минулої осені, але через пандемію COVID-19 його прем'єра відбудеться на платформі Amazon, як повідомляє постер фільму.

Читати далі...
31 грудня 2020,  00:40 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Нового року саме час підбити підсумки року, що минає, який, не дивлячись на те, що він став важким випробуванням для кіноіндустрії та кінотеатрів, зумів порадувати цікавими і надихаючими фільмами, що відправляли нас в незабутні подорожі у просторі і часі.

Читати далі...
3 вересня 2020,  21:10 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

На зйомках супергеройського фільму «Чорна пантера» Майкл Б. Джордан і Чедвік Боузман стали братами в кадрі і за кадром. Щоб вшанувати пам'ять свого покійного «старшого брата», Джордан поділився зі світом прекрасними словами про свою тісну дружбу з Боузманом і про те, що вони «назавжди пов'язані».

Читати далі...
5 червня 2020,  20:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Денні Бойл, який отримав «Оскар» за драму «Мільйонер з трущоб», збирається зняти фільм «Мафусаїл», і головну роль в ньому виконає зірка супергеройського екшену «Чорна пантера» Майкл Б. Джордан.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Судити по совісті»
Один з найважливіших фільмів нашого часу
5 червня 2020,  03:50 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 1986 році тихе містечко Монровілль, штат Алабама, потрясло вбивство 18-річної білої дівчини Ронди Моррісон. Жителі були шоковані, і поліція вирішила заспокоїти розгнівану публіку, посадивши за ґрати невинну людину, темношкірого чоловіка Волтера МакМіллана, якого тут же засудили до смертної кари. Обвинувачі-расисти видихнули і повернулися до своїх родин пити чай в своїх затишних будинках, тоді як життя Волтера було зруйноване, і він щохвилини в своїй тісній камері думав про те, що скоро його відправлять на електричний стілець. Так було до того моменту, поки до Монровіллю не приїхав молодий темношкірий адвокат з Гарварда Браян Стівенсон і не взявся за перегляд його справи...

Читати далі...
8 квітня 2020,  20:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися чутки, що зірка блокбастера «Капітан Марвел» Брі Ларсон може зіграти Принцесу Піч в новій адаптації популярної гри Super Mario Bros, і навіть якщо вони виявляться неправдою, у нас вже є чарівний фан-арт, який показує актрису з рожевою короною на голові.

Читати далі...
24 березня 2020,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художник Bosslogic показав, що Голлі Бейлі буде виглядати дуже мило й чарівно в образі рудоволосої Аріель в діснеївському фільмі «Русалонька».

Читати далі...
4 грудня 2019,  16:12 | Новини фільмів

Кінокомпанія Warner Bros. Pictures представила другий офіційний трейлер біографічної драми «Судити по совісті», де Майкл Б. Джордан буде рятувати Джеймі Фокса від смертного вироку.

Кінокартина «Судити по совісті» засновується на реальній надихаючій історії і слідує за талановитим юристом Браяном Стівенсоном (Джордан), який закінчив Гарвард, але замість роботи в престижній адвокатській фірмі вирішив поїхати в Алабаму, щоб захищати неправомірно засуджених. Він стає адвокатом Волтера МакМіллана (Фокс), якого засудили до страти, незважаючи на те, що існували докази його невинності, і бореться за справедливість і життя свого клієнта. Допомагати Браяну в цій складній справі буде місцева адвокатка Єва Анслі (Брі Ларсон).

Українська прем'єра фільму «Судити по совісті», який зняв режисер Дестін Креттон, переїхала на тиждень вперед і тепер очікується 16 січня.

19 вересня 2019,  17:25 | Новини фільмів

Зірка номінованих на «Оскар» фільмів «Чорна пантера» та «Крід» Майкл Б. Джордан втілює адвоката, який бореться з несправедливою системою, у дубльованому трейлері біографічної драми «Судити по совісті».

Читати далі...
4 вересня 2019,  17:43 | Новини фільмів

Вийшов перший трейлер біографічної драми «Просто милосердя», в якій зіграли зірка «Чорної пантери» Майкл Б. Джордан, зірка «Капітана Марвел» Брі Ларсон і володар премії «Оскар» Джеймі Фокс.

Фільм «Просто милосердя» («Just Mercy») ґрунтується на реальних подіях і розповість про те, як талановитий і наполегливий юрист-афроамериканець Браян Стівенсон (Джордан) береться за складну справу засудженого Волтера МакМіллана (Фокс). Волтера посадили за вбивство, якого він не скоював, і він провів 6 років у в'язниці в очікуванні страти, поки Стівенсон не повірив у його невинність і не подав апеляцію.

Світова прем'єра байопіка режисера Дестіна КреттонаСкляний замок», «Короткий термін 12») відбудеться в рамках кінофестивалю в Торонто у цю п'ятницю, 6 вересня. В американський прокат він вийде у грудні.

23 червня 2019,  19:48 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Реальність та Instagram мають мало спільного, про що нам знову нагадав зірка ситкому «Новенька» Ламорн Морріс в коментарі до рекламному знімку Майкла Б. Джордана, де той позує в стильному одязі на тлі крутого спорткара.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа»
Поєдинок десятиліття, або Як стати легендою
22 січня 2019,  18:51 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2015 році Адоніс Джонсон вирішив піти по стопах свого батька, знаменитого боксера Аполло Кріда, обравши своєю долею бокс і ставши протеже самого Роккі Бальбоа. Тоді він завоював серця глядачів, а кілька років по тому Адоніс повертається у другому своєму фільмі «Крід 2», щоб стати справжнім чемпіоном світу і захистити цей почесний титул від Віктора Драго, сина Івана Драго, під час поєдинку з яким загинув його батько.

Читати далі...