Новини фільмів, в яких згадується Майкл Б. Джордан

20 жовтня 2022,  22:27 | Новини фільмів

Перший трейлер очікуваної спортивної драми «Крід III: Спадок Роккі Бальбоа», який ви вже можете подивитися з українським дубляжем, дражнить глядачів епічним поєдинком між Майклом Б. Джорданом та Джонатаном Мейджерсом.

Читати далі...
12 березня 2021,  21:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Спортивна драма «Крід 3» стане режисерським дебютом для актора Майкла Б. Джордана, який також виконає в ній головну роль. Виконавчим продюсером проекту виступить Раян Куглер, режисер блокбастера «Чорна пантера».

Читати далі...
5 березня 2021,  18:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нещодавно Майкл Б. Джордан вже грав небезпечного персонажа Еріка Кіллмонгера в супергеройському фільмі «Чорна пантера», але в новому екшені «Без жалю» він стає ще небезпечнішим, перетворюючись на Карателя з нотками Рембо.

Читати далі...
18 лютого 2021,  17:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гостросюжетний екшен «Без жалю» («Without Remorse») із зіркою фільмів «Крід» та супергеройського блокбастера «Чорна пантера» Майклом Б. Джорданом повинен був вийти на екрани кінотеатрів ще минулої осені, але через пандемію COVID-19 його прем'єра відбудеться на платформі Amazon, як повідомляє постер фільму.

Читати далі...
8 квітня 2020,  20:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явилися чутки, що зірка блокбастера «Капітан Марвел» Брі Ларсон може зіграти Принцесу Піч в новій адаптації популярної гри Super Mario Bros, і навіть якщо вони виявляться неправдою, у нас вже є чарівний фан-арт, який показує актрису з рожевою короною на голові.

Читати далі...
24 березня 2020,  16:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Художник Bosslogic показав, що Голлі Бейлі буде виглядати дуже мило й чарівно в образі рудоволосої Аріель в діснеївському фільмі «Русалонька».

Читати далі...
4 грудня 2019,  16:12 | Новини фільмів

Кінокомпанія Warner Bros. Pictures представила другий офіційний трейлер біографічної драми «Судити по совісті», де Майкл Б. Джордан буде рятувати Джеймі Фокса від смертного вироку.

Кінокартина «Судити по совісті» засновується на реальній надихаючій історії і слідує за талановитим юристом Браяном Стівенсоном (Джордан), який закінчив Гарвард, але замість роботи в престижній адвокатській фірмі вирішив поїхати в Алабаму, щоб захищати неправомірно засуджених. Він стає адвокатом Волтера МакМіллана (Фокс), якого засудили до страти, незважаючи на те, що існували докази його невинності, і бореться за справедливість і життя свого клієнта. Допомагати Браяну в цій складній справі буде місцева адвокатка Єва Анслі (Брі Ларсон).

Українська прем'єра фільму «Судити по совісті», який зняв режисер Дестін Креттон, переїхала на тиждень вперед і тепер очікується 16 січня.

19 вересня 2019,  17:25 | Новини фільмів

Зірка номінованих на «Оскар» фільмів «Чорна пантера» та «Крід» Майкл Б. Джордан втілює адвоката, який бореться з несправедливою системою, у дубльованому трейлері біографічної драми «Судити по совісті».

Читати далі...
4 вересня 2019,  17:43 | Новини фільмів

Вийшов перший трейлер біографічної драми «Просто милосердя», в якій зіграли зірка «Чорної пантери» Майкл Б. Джордан, зірка «Капітана Марвел» Брі Ларсон і володар премії «Оскар» Джеймі Фокс.

Фільм «Просто милосердя» («Just Mercy») ґрунтується на реальних подіях і розповість про те, як талановитий і наполегливий юрист-афроамериканець Браян Стівенсон (Джордан) береться за складну справу засудженого Волтера МакМіллана (Фокс). Волтера посадили за вбивство, якого він не скоював, і він провів 6 років у в'язниці в очікуванні страти, поки Стівенсон не повірив у його невинність і не подав апеляцію.

Світова прем'єра байопіка режисера Дестіна КреттонаСкляний замок», «Короткий термін 12») відбудеться в рамках кінофестивалю в Торонто у цю п'ятницю, 6 вересня. В американський прокат він вийде у грудні.

25 листопада 2018,  01:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент драматичної картини «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа» показує непросту розмову Адоніса зі своєю дружиною Б'янкою щодо небезпечного майбутнього бою.

У продовженні фільму «Крід» Адоніса (Майкл Б. Джордан) викликає на бій Віктор Драго (Флоріан Мантіну), син Івана Драго (Дольф Лундгрен), який вбив на рингу його батька Аполло Кріда (Карл Везерс). Віктор є дуже небезпечним суперником, і дружина Адоніса Б'янка (Тесса Томпсон) не хоче, щоб чоловік так ризикував життям, але Адоніс просить її підтримати його в цьому бою та обіцяє їй, що він поб'є Віктора.

Дивіться також перший фрагмент фільму «Крід 2», де Роккі (Сільвестр Сталлоне) намагається відрадити Адоніса брати участь в бою з Віктором, але головний герой залишається непохитним. У кіно з 24 січня 2019 року.

19 листопада 2018,  00:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Адоніс Крід збирається прийняти небезпечний бій з чи без допомоги Роккі у дебютному фрагменті спортивної драми «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа».

Картина режисера Стівена Кейпла мол. буде продовженням номінованого «Оскар» фільму «Крід» і розповість про те, як Адоніс (Майкл Б. Джордан) отримує виклик на бій від Віктора Драго (Флоріан Мантіну), сина Івана Драго (Дольф Лундгрен), який у фільмі «Роккі 4» убив на рингу його батька Аполло Кріда (Карл Везерс). Його наставник Роккі (Сільвестр Сталлоне) намагається переконати чемпіона не ризикувати своїм життям і не виходити на ринг проти небезпечного Віктора, але Адоніс рішуче налаштований взяти реванш за свого батька.

Дивіться також другий ТВ-ролик фільму «Крід 2», в якому Роккі стикається віч-на-віч зі своїм давнім ворогом Іваном Драго. У кіно з 24 січня 2019 року.

9 листопада 2018,  15:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Роккі стикається віч-на-віч зі своїм давнім ворогом Іваном Драго у новому ТБ-ролику драматичної картини «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа».

У продовженні фільму «Крід», який був номінований на «Оскар», життя головного героя Адоніса Кріда (Майкл Б. Джордан) перетворилося в постійне балансування над прірвою. Розриваючись між особистими обов'язками перед своєю сім'єю і тренуванням до наступного великого бою, Адоніс стикається з головним випробуванням у своєму житті. Йому належить вийти на ринг проти Віктора Драго (Флоріан Мантіну), сина боксера Івана Драго (Дольф Лундгрен), який убив на рингу його батька Аполло Кріда (Карл Везерс) у фільмі «Роккі 4». Хлопця підтримує його наставник Роккі Бальбоа (Сільвестр Сталлоне), і разом Роккі та Адоніс зіткнуться зі своїм спільним спадком, будуть питати себе, за що варто боротися, і зрозуміють, що немає нічого важливішого, ніж сім'я.

Дивіться також другий український трейлер «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа». Прем'єра картини Стівена Кейпла мол. в Україні відбудеться 24 січня 2019 року.

3 листопада 2018,  01:46 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія MGM опублікувала дебютний ТБ-ролик спортивної драми «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», в якій повертаються Майкл Б. Джордан та Сільвестр Сталлоне.

Чемпіон Адоніс Крід (Джордан) отримує виклик на бій від Віктора Драго (Флоріан Мантіну), сина боксера Івана Драго (Дольф Лундгрен), який убив на рингу його батька Аполло Кріда (Карл Везерс). Роккі (Сільвестр Сталлоне) спершу намагається відрадити Адоніса від цього небезпечного двобою, але коли бачить, що його протеже непохитний, він ще більш наполегливо тренує хлопця, щоб той вистояв на рингу проти Віктора.

Дивіться також другий український трейлер «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», який вийде на великі екрани 24 січня 2019 року.

1 жовтня 2018,  17:14 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося нові дубльовані трейлери науково-фантастичного екшену «Бамблбі», фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда», супергеройського фільму «Темний фенікс» та драми «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», а також свіжі трейлери майбутніх українських картин «DZIDZIO Перший раз», «Донбас» і «11 дітей з Моршина».

Читати далі...
26 вересня 2018,  21:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов новий трейлер спортивної драми «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», де боксер Адоніс Крід готується до свого найважливішого бою.

Ставши чемпіоном в легкій вазі, Адоніс (Майкл Б. Джордан) отримує виклик вийти на ринг проти Віктора Драго (Флоріан Мантіну), сина Івана Драго (Дольф Лундгрен). Саме бій з Іваном вбив його батька Аполло Кріда (Карл Везерс), тому перемога в бою з Віктором стає для Адоніса справою честі. Роккі (Сільвестр Сталлоне) намагається відрадити хлопця від цього бою, але Адоніс вирішує поставити на кін усе, що у нього є.

В українські кінотеатри «Крід ІІ: Спадок Роккі Бальбоа», режисером якого виступає Стівен Кейпл мол., прибуде в січні 2019 року.