Новини, в яких згадується Джаред Харріс

30 червня 2023,  19:44 | Новини серіалів

Майже через 2 роки з новими серіями повертається науково-фантастичний серіал «Фундація», одну з головних ролей в якому виконує зірка трилогії «Хоббіт» та блокбастера «Вартові Галактики» Лі Пейс.

Читати далі...
Рецензія на мультфільм «Морське чудовисько»
Головний анімаційний шедевр цього року
30 серпня 2022,  01:10 | Рецензії | Автор: Олена Стрельбицька

Стримінгова платформа Netflix, не дивлячись на те, що кількість її підписників в останній час перестала рости і навіть почала зменшуватися (у відсотках поки це маленькі цифри, проте факт є фактом), продовжує засипати глядачів різноманітними серіалами і знімати власні блокбастери за участю перших зірок Голлівуду, як «Червоне повідомлення» та «Сіра людина». Ці фільми навряд чи можна назвати шедеврами (якщо чесно, то вони до цього звання зовсім не дотягують), тож пошуки на платформі нової повнометражної стрічки, яка дійсно вразить і змусить широко відкрити рот від захоплення, наразі перетворилися на справжній квест. Особливо серед мейнстріму. Проте саме таким неочікуваним шедевром цього літа від Netflix став пригодницький мультфільм «Морське чудовисько», і він точно не має пройти повз вашу увагу.

Читати далі...
10 червня 2022,  18:18 | Новини фільмів

Готові до морських пригод? Стримінгова платформа Netflix вирішила порадувати всіх своїх українських підписників трейлером нового мультфільму «Морське чудовисько» з шикарним українським дубляжем.

Читати далі...
26 січня 2021,  18:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лише через декілька тижнів після перенесення прем'єри кінокоміксу «Морбіус» з весни на осінь студія Sony Pictures вирішила знову внести зміни у свій графік релізів. І тепер ми побачимо Джареда Лето в ролі живого вампіра аж у 2022 році.

Читати далі...
8 грудня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня в рамках конвенції Tokyo Comic Con, яка проходила в Японії, був представлений новий трейлер супергеройського екшену «Морбіус», головну роль в якому виконує лауреат премії «Оскар» Джаред Лето.

Читати далі...
4 липня 2020,  23:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рік тому актор Дж.К. Сіммонс приємно шокував шанувальників Людини-павука, з'явившись в сцені після титрів супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» в образі Дж. Джона Джеймсона. І це буде його далеко не остання поява на великому екрані.

Читати далі...
13 січня 2020,  20:24 | Новини фільмів

Готові до зустрічі з темним вампіром-антигероєм у втіленні Джареда Лєто? Тоді швидше вмикайте атмосферний тизер-трейлер нового супергеройського фільму «Морбіус», заснованого на коміксах Marvel.

Фільм режисера Даніеля Еспіноси покаже, як лауреат премії «Оскар» перевтілиться у загадкового вампіра Морбіуса з коміксів Marvel. Коли відомий вчений-біохімік Майкл Морбіус намагається вилікувати себе від рідкісної хвороби крові, він наважується на ризикований експеримент і в результаті заражає себе вампіризмом. Але чи зможе він після себе контролювати, чи ж повністю перетвориться на монстра?

Разом із Лєто в новому спільному проекті від Sony і Marvel зіграють Джаред Гарріс, Адріа Архона, Тайріз Гібсон та Метт Сміт. Побачити «Морбіуса» на великому екрані ми зможемо влітку, з 30 липня.

29 липня 2019,  16:15 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Орландо Блум і Кара Делевінь розслідують злочини у Вікторіанському Лондоні і один з них є феєю в офіційному трейлері нового фентезійного серіалу від Amazon «Карнівал Роу».

«Карнівал Роу» — незвичайне фентезі з детективним елементом від Рене Ечеваррії і Тревіса Бічема, чиї події будуть розвиватися в Лондоні 19 століття, де поряд з людьми живуть різні міфічні істоти. Вони є вигнанцями в суспільстві, їм навіть заборонено кохати, але все починає змінюватися, коли людина-детектив Райкрофт Філострейт (Блум) об'єднується з феєю Він'єтт Стоунмосс (Делевінь), і вони беруться за розслідування серії таємничих вбивств.

Прем'єра 1 сезону серіалу «Карнівал Роу», де також зіграє зірка «Чорнобиля» Джаред Гарріс, відбудеться 30 серпня.

6 квітня 2019,  01:24 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Джаред Лєто поділився першими фотографіями зі зйомок супергеройського фільму Даніеля Еспіноси «Морбіус, живий вампір», де він виконує титульну роль.

Читати далі...
29 березня 2019,  14:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Американський канал HBO зняв історичний міні-серіал «Чорнобиль», який розповість про аварію на Чорнобильській АЕС в 1986 році.

Міні-серіал «Чорнобиль» («Chernobyl») відправить глядача в 26 квітня 1986 року, коли на Чорнобильській атомній елекстростанціі в Україні сталася аварія, яка стала масштабною техногенною катастрофою, що зачепила не тільки Радянський Союз, а й країни Скандинавії і Західної Європи. Це буде драматизація подій того періоду, яка покаже ніч аварії, приховування урядом фактів від мешканців прилеглих до ЧАЕС міст та ліквідації її жахливих наслідків ціною багатьох життів.

Прем'єра серіалу «Чорнобиль», в якому зіграють Джаред Гарріс, Стеллан Скарсгард і Емілі Вотсон, відбудеться 6 травня.

22 листопада 2016,  23:37 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова режисерська робота Шона Пенна «Останнє обличчя», представлена ​​в цьому році в Каннах, обзавелася першим трейлером, в якому Шарліз Терон і Хав'єр Бардем постають в образах директора міжнародної гуманітарної організації та лікаря гуманітарної допомоги, які зустрілися в Африці під час революції.

Також в драмі зіграли Жан Рено, Джаред Харріс і Адель Екзаркопулос, але навіть такий каст не врятував кінокартину — критики її не пожаліли, а на сайті IMDb її рейтинг зараз становить всього 2,6 бала, натякаючи на те, що це один з найгірших фільмів року.

14 листопада 2016,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер «Фантастичних звірів» Девід Йейтс підтвердив, що в сіквелі буде присутній молодий Альбус Дамблдор, і розкрив про його появу кілька цікавих деталей. Обережно, спойлери.

Читати далі...
22 травня 2016,  22:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В предпоследние дни 69-го Каннского кинофестиваля были представлены долгожданный «Неоновый демон» Николаса Виндинга Рефна и «Последнее лицо» Шона Пенна.

Читати далі...
3 березня 2015,  10:25 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Крістен Стюарт приєдналася до безіменного проекту режисера Келлі Райхардт, де зіграє разом з Мішель Вільямс.

Для 24-річної актриси минулий рік видався дуже врожайним на хороші фільми і ролі, наприклад, гра Стюарт в «Зільс-Марії» принесла їй нагороду «Цезар». І вона продовжує вибирати цікаві і серйозні проекти в незалежному кіно. 

Кого зіграють Стюарт і Вільямс у драмі режисера Райхардт, зняла маловідомі кінокартини «Венді і Люсі», «Стара радість» і трилер з Джессі Айзенбергом «Нічні рухи», поки не повідомляється. Відомо лише, що їх героїнь будуть звати Бет і Джина. Райхардт вже працювала раніше з Вільямс над «Венді і Люсі» і «Обходом Міка». Фільми цього режисера називають «сучасною класикою мінімалізму».

Поки що в безіменної драмі також зіграють Лора ДернДжаред Харріс («Шерлок Холмс: Гра тіней», «Божевільні»), Джеймс ЛеГрос і новачок Сара Родер.

Очікується, що фільм вийде в 2016 році.