Новини, в яких згадується Сістін Роуз Сталлоне

25 травня 2020,  17:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Прем'єра супергеройського екшену «Самаритянин», де зірка «Рембо» Сільвестр Сталлоне втілить старіючого супергероя, була перенесена на наступний рік у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу.

Читати далі...
12 серпня 2019,  15:12 | Новини фільмів

Занурюємося в затоплене місто, де живуть кровожерливі акули, у новому трейлері горор-трилера Йоханнеса Робертса «Синя безодня 2».

Сиквел фільму «Синя безодня», який вийшов у 2017 році, розповість про нову групу відчайдушних дайверів. Четверо дівчат-підлітків відправляються на канікулах досліджувати підводне місто стародавньої цивілізації, але дуже скоро ця пригода обертається для них найгіршим кошмаром, коли в лабіринті затонулих будівель на них починають полювати кровожерливі акули.

Відправитися в «Синю безодню 2» разом з актрисами Софі Нелісс, Сістін Роуз Сталлоне, Коріною Фокс та Бріенн Тджу українські глядачі зможуть з 29 серпня.

7 серпня 2019,  00:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережі з'явився розширений фінальний трейлер пригодницького горор-трилера Йоханнеса Робертса «Синя безодня 2», який знову збирається лякати глядачів білими акулами.

Читати далі...
19 червня 2019,  15:51 | Оновлення

Вийшов український тизер-трейлер фільму «Синя безодня 2» про акул-вбивць. Стрічка є сиквелом фільму «Синя безодня», який вийшов у 2016 році. Режисером стрічки виступив Йоханнес Робертс. Головні ролі в картині зіграли Джон Корбетт, Сістін Роуз Сталлоне, Ніа Лонг, Брек Бессінджер, Коріна Фокс, Софі Нелісс та інші.

Три подруги відправляються досліджувати підводне зруйноване місто, але незабаром з'ясовують, що подивитися на руїни припливли не вони одні. Запланована розвага обертається кошмаром – тепер дівчатам доведеться рятуватися від кровожерливих акул.

У прокат картина «Синя безодня 2» вийде 15 серпня.